Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwsze faile z grą Metin2

Sathian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Chyba jak każdy, rozdawałem skille i staty po 1 pkt, jeszcze jeden mój twór mam na koncie, ale szkoda mi go kasować.

2. Sprzedałem fms'a z um powyżej 10 za 1kk, bo przecież na woja średnie są lepsze.

3. Pisałem do botów próbując nawiązać polsko-chińską przyjaźń.

4. Nabrałem się na kopiowanie itemów, bo przecież było tyle filmów na yt, jak to ludzie mają 2 strony fms'ów.

5. Jak pierwszy raz w swoim krótkim życiu przeszedłem przez magiczny portal prowadzący do m2, to myślałem, że jestem w innym królestwie...

1280314365-U1.png

Opublikowano

1.Staty po równo

2.Skille po równo

3.exp do 43lv na dzikusach z gildią w full PT :D w koncu to był pierwszy serwer "POLAND"

4.Sprzedawania kk,marmurów,ku po niskich cenach.

5.Myślałem że w DT kowal nie pali item przekonałem się jak spalił smoczą na +8 wtedy miała dużą wartość

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Mój największy fail z metka to wbicie 3xM przy 18-20 pkt. Ale tak to jest jak się zaczyna grać i nie ma się pojęcia o grze :D

Opublikowano

Pierwsze to dodawanie skilli i statów po 1pkt. a drugie to miałem pewność że da się kopiować itemy i siedziałem całymi dniami i się głowiłem jak to zrobić :D

1355059906-U786572.jpg

Pomogę jak Mogę

:)))))

Jeśli pomogłem daj LAJKA, to tylko jedno kliknięcie

:)

Opublikowano

Ahhh... Pamiętam . Zacząłem grać szamanką (wtedy była jeszcze 1 płeć) i nie wiedziałem co maksować, więc rozdawałem wszystko po równo ^^. Albo byłem tak głupi, bo kowal mi raz ulepszył przedmiot na +9 o 2.00 w nocy , więc myślałem , że o tej godzinie jest 100% szansy na ulepszenie przedmiotu :D. Potem przez kolejne dni oczywiście czekałem na 2. W końcu spalił i moje marzenie upadły xDD

1std.png

"Nigdy nie kłóć się z idiotą. Szybko sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem."

Start projektu WSLR Dnia 27.11.12r. Godz. 9.00

Opublikowano

Pierwszy raz odpalony metin, gra surą, bo ma fajną rękę ;D Rozdawanie wszystkiego w smoczy wir bo "takie fajne tornadko".

Staty oczywiście jako expert (xD) full zręczność (przy zręczności jest napisane "Obrona" - więc można się pomylić ;P)

DIG86Gz.jpg
Opublikowano

Sluchajcie mnie ;DD

Bodajze 31lv na zaprzysiezonych (m1) wbijalem (na postaci 8k minut przegranych)

staty po 1

gralem sura wp i wszystko w rozpro bo skill fajnie wygladal xD

kolega mnie nabral na klonowanie itemow (oczywiscie odzyskalem item i mu wpier... do dzisiaj ma przesrane)

Pomogłem? W ramach podziękowania kliknij "Lubie To" obok mojego postu.

Aktualnie gram na Ravia.eu

Szukam kolegi z mikrofonem na serwerze Ravia.eu w wieku 15-20 żebyśmy mogli rozmawiac, pomagać sobię w grze.

Opublikowano

Hmm.. ja pamiętam jak zaczynałem to w lochu zwykłym medale się dropiło. I mi morelowy 12inta poleciał. I kur*a za 10k go chyba opyliłem bo nie wiedziałem jeszcze nawet co to buff -,- Nie ma co interes życia.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na początku nie wiedziałem ,że istnieje metin2 , potem koledzy rozpowiadali ,że ściągają , nie chciałem być gorszy ( nie potrafiłem nic ściągać ) więc oni mi ściągnęli wszedłem do gry , zrobiłem woja i po pewnym czasie wbiłem 38 lvl , zrobiłem boja itd kupiłem halabardę +9 za 20kk ;D sprzedałem ją za 15 kk xDDD i kupiłem riba +9 um 3 i myślałem ,że jestem kox ,bo mam riba +9 :DD

Opublikowano
1- Odanie Bufa 59 lv skile p za free ;D

Chyba kurwa na na privie Pandora...

1. Jak waliłem konia to wszedła do pokoju mama, pewnie pytacie co ma to wspólnego z metinem ..? Waliłem przed fotka ninji lvl 56 xD

2. Jak waliłem konia to wszedł do pokoju dziadek, ;_; wbiłem Aure na G1 i sobie fapałem..

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Stałem przed Kowalem i jak debil pytałem się go jak zrobić się murzynem.

Opublikowano

- Rozdawanie punktów statystyk po kolei.

- Jak miałem 150k cieszyłem się jak dziecko.

- Otworzyłem sklep, potem nie wiedziałem jak go zamknąć więc wyłączyłem komputer i włączyłem. ^_^

Opublikowano

Mam dwie takie sytuacje, pamiętam jak pierwszy raz się zalogowałam

i zobaczyłam wojowniczkę z tym aurą miecza, tak mnie to jarało. Pytałam się skąd takie wziąć, a grałam szamanką :P

A drugie to jak, stałam w M1 i pytałam się gdzie jest M1.

Lepiej zaliczać się do niektórych

~ niż do wszystkich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...