Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwsze faile z grą Metin2

Sathian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy grałem pierwszy raz na PL (s2) zabiłem typa w m1( chyba miałem 18lvl) i miałem range na -. I zresetowałem kompa, z myślą że sie nie zapisało xD

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ahh te początki ;) Feniks, Wojownik Body ( nie wiedziałem, że istnieje taka klasa jak mental :D Zawsze trafiałem na bodego xD ), dawanie statów po równo, a w skillach 7 do wirku, 1 do aury i z 8 do szarzy, a reszta do 3stronnego, nabijanie 25+ poziomu w m1 ( nie na zaprzysiężonych, bo o dziwo ich nie widziałem :D ) i chyba jeszcze tylko kwestia zakładania broni ze względu na wygląd :D Czyli zamiast pajęczej włóczni +5 nosiłem Gilotynke +2, bo mi się podobała :D

Opublikowano

waliłem full w siłe bo myslałem że będą większe muły xD

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

Jak pierwszy raz gralem w metka walilem z piesci w dzikie psy xD pozniej zrobilem miecz +9 ktorego sprzedalem za 10.000 yang xDD i myslalem ze silne ciało przyciąga potworki :P

Opublikowano

Opisze wam mój największy FAIL w grze Metin2. Otóż zdarzyło się to na PL Agronas (S9).

Posiadałem woja 70lvl, zbierałem z dobre pół roku na stalke +8 full. Przez pół roku tylko dropiłem i robiłem skille xD.

Wogóle nie expiłem, skille zrobiłem wszystkie 3 skille na G. Kupiłem po wielkich męczarniach ową stalkę.

Uwierzcie mi znaleść taką to był wyczyn.

No to co +8 korciło, no to wio do gildyjnego i spalił :D

Nacieszyłem się nią może 10 minut ? xD

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Przypomiało mi sie to tak kiedy wprowadzili tego alchemika "Energia" :D moza było wymieniac te iteamki na te cos nei pamiętam :D

i tak przeciagam jakie gów..wna i zorientowałem się ze nie mam fms`a :DD .

/reflink

Opublikowano

za 1 razem gralem wojem body, doszedlem do 6lvla i odechcialo mi sie grac bo nie wiedzialem jak uzyc skilli

za drugim razem gralem sura bm, bo przeczytalem w necie, ze jest najlepsza do pvp, expilem do ok. 28-29 lvla na zaprzysiezonych w m1 i znudzila mi sie gra

Opublikowano

kiedyś na orkach wydropiłem branzę z białego złota +1, byłem wtedy kompletnie zielony w metku, pokazałem koledze a on powiedział mi że da za nią kd penetry +4. po pewnym czasie dowiedziałem się co to znaczy +2000pż.

Opublikowano

Ja dodawałem skille w co mi sie podobało =) Nie ulepszałem eq, bo bałem się że zjara na +1.

Od 20 lvla expiłem w m2

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

@ref

Umieszczając kd+0 do szerokiego +1 spaliło mi i pamiętam cieszyłem się ,że mam ,,kawałek pęknietego kamienia" i chodziłem do kumpli mówiąc im jaki mam zajebisty przedmiot i chciałe sprzedać za złotówki ;>

Ogółem były pompy ;>

Też tak robiłem :D

Opublikowano

Pytam się kolesia czy ma Medal konny na sprzedaż, on odpowiedział, "Tak mam" spytałem się go ile on za niego chcę on odpowiedział 100k (3 lata temu po tyle medale chodziły) odpowiedziałem mu OK a on powiedział OK ale masz mnie nie oszukać!

kliknąłem handel, on dał medal do handlu i od razu akceptował!! :D (nic yangów mu nie dałem) potem pisał na szepcie że go oszukałem i że bana mi da. :D :D fajny czasy były jak ludzie nie umieli grać w Metina. :)

EDIT

Mój fail!

Robiłem konto woj body czy mental nie pamiętam, około 30 lvla wbiłem i 100% na INT waliłem ponieważ myślałem że jest większa szansa że kowal ulepszy przedmiot i spalił mi fmsa na +4 u normalnego xD się wkurzyłem wtedy.

Antaris to shit

Opublikowano

Rozdawanie stat i skilli po 1 pkt. wbicie 30 lv. w m1 na zaprzys, sellanie wszystkiego ku nawet aury po 10k

18699036.jpg

Łącza zerwane ! Error !

Opublikowano

Hmmm Moje pierwsze fail'e ;D.Cały dzień expienia w m1 do 13 lvl'u wkurwiająć się czemu tak wolno to wszystko idzie.

Oddanie aury jakiemuś tam typkowi,a on dał mi miecz na 1 lvl +6 xD.

Sprzedałem medal konny za około 30 k.

EQ na 36 lvl'u +6 i zrypane staty,silne na 5 :D.

Podawanie passów itp. na różnych stronach co niby miały generować kasę i lvl ;p.

Sprzedanie trójzęba +9 co był wart w tamtych czasach parę kk za 1 kk myśląc,że koleś daje mi 10kk ;D.

2 konto:

Przełożenie eq na postać jakiegoś typka co niby miał mi oddać to konto ;D,a potem e-mail zmienił i hasło po około 5 min. ;p

Brak kasy na potki na 41 lvl'u xD.

Kupowanie marmurów od typka,a gdy pytałem się typa jak się odczarować to pisał,że mam to kupić od niego i użyć to zejdzie ;D.

Sprzedanie fms'a +2 u handlarki.

Chciałem od kolesia kupić tygre +8,a on mi selnął +0 przez to,że około 10 razy wyłączał handel i znów dawał i nie zauważyłem,że dał pod koniec +0 zamiast +8 xD.

Spalenie lwiej zbrojki na 26 lvl +8 od kolegi z reala(pożyczyłem) na +9 :D.

Priv:

X-World oddanie eq kolegi(przechowywałem),który dostał je wybonowane od gm'a(na tym servie wartość smoczych co by musiał ich użyć na zmianki itp. to pare stówek jak nie więcej ;p) innemu gm'owi jak dostał cynk,że posiadam to eq ;p.

No to chyba już koniec troszkę tego jest,a myślę,że byłoby więcej xD

Opublikowano

grając na 11sw (mental 20-25lvl)

wydropilem 2xKD - chyba ninji+2 i deffa+1

myślałem, że działają w momencie jak się je nosi w eq (więc umieściłem je w prawym górnym rogu eq i sie cieszyłem):D

po 2 dniach dowiedziałem się, że trzeba je włożyć do broni/zbrojki :P

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Moje dwa mega fail'e :

1 - Dostałem od kolegi ribka +9 sr 13 kd kryta +3 1 spalone(2 lata temu to bylo coś), byłem chory podchodzi typek i mowi o tym kopiowaniu, no to ja jak debil robie wszystko krok po kroku aż tu nagle widze że ribek wyleciał, a koleś od "kopiowania" lognął, potem latałem po m1 i każdego kto mial ribka +9 oskrażałem o kradzież .

2 - Zagrałem na Pandorze . ;D

dxbp12.png

|Random 2k12|

Opublikowano

Ach te czasy :)

Jak ja pamiętam mój pierwszy fail to było sprzedawanie cennych przedmiotów u handlarzy np srebrna branża :D

Później moje 1 konto zostało okradzione ,powód pisał , że zna gm'a i ma jego nr gg ...

Jaki ja byłem naiwny i głupi : D Ale czasy były faajne :)

18925e2d71f54ed69f3497bc412fe769.0.gif

Opublikowano

Ja pamiętam , pierwszy raz zagralem w metina to było to Wybranie Mocy myślałem że body to mental xD , bo nie mialem aury itp , drugi fail sprzedanie aury za 500yang a chodzila wtedy po 1kk xD. a trzeci fail to bylo pamietam jak dawalem w tompke zamias silnego itp xD

Opublikowano

moimi failami były

1.sprzedawałem itemy(typu butki eq i jakaś bizu na 10lv -55lv takom +0 oczywiście ) lv 90+ z myślą że dadzą więcej kasy a tak naprawde to ja im dawałem kase bo myslałem że w lewym rogu to cena ale jeden typek był miły i mi to wyjaśnił po czym dostałem od niego 5kk dodam że miałem wtedy 24lv xD

2. i to był mój najgorszy fail ..... ale do rzeczy

expiąc z jakimś gościem w pt rozwaliłem tego bossa w m2 chyba jakis kapitan albo coś w tym stylu i dropnął mi z niego "kamień duchowy" po czym poszłem do m1

a i dodam jeszcze że byłem u kolegi i on grał na jakimś privie i miał od zasrania tych kamieni i powiedział że niekture dropią "zepsute" i jeżeli klikniesz i nic sie nie stanie to jest "zepsuty" a ja gupi klikłem na swojego i nic mi nie wyskoczyło a ten gościu z pt napisał że chce kupić ode mnie ten kamyk bo powiedział że je zbiera do "kolekcji" xD a ja gupi dałem mu za free a potem nagle zobaczyłem na tobołek u jakiegoś gościa i ku mojemu zdziwienia patrze a tam kamyki po 500kk a w 2 po 700kk no i miałem teraz zrobić zaczęłem błagać tego typka z pt żeby mi go oddał

ps. błagałem z 1godzine a itak nie oddał po czym powiedziałem że mój tato to gm a ten relognął xD

i takie to móje faile :)

a i sorry za błędy ale lece na kacu i nie ogarniam troszke ;)

Opublikowano

Ja się dałem nabrać na dziwny sposób, gość do mnie, że jak dam handel i wpisze u sb 9999.. ileś tam max dziewiątek i dam akcept to bd miał całe eq +9 ;) I tym sposobem straciłem swoje 80k którego uzbierałem do 20lv :D Jak pierwszy raz wbiłem przypadkiem do m2 to taki nie ogar, co to jest xD Skille i staty też pewnie szły po równo. I jak w końcu zrobiłem konia i go odwołałem przypadkiem i biegałem po m2 szukając go.. Żałosne xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...