Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwsze faile z grą Metin2

Sathian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co pamiętam to dawałem skille równo staty chyba też ale pamiętam jak marzyłem o fmsie xD i z takim typem biliśmy metka zazdrości (miałem wtedy 36lv) i ja biłem łuczniki a on metka rozwalamy metka a tu z łucznika fms xD i pod jara potem jeśli pamiętam to na +5 zjarałem u broń mistrza potem ukradłem jakiemuś typowi bo powiedziałem że dam mu 1kk a dałem mu 123123 coś takiego xD i gonił mnie ale lognąłem potem wymieniłem tego fms za tygre +9 i duuużo łowiłem i ryby po 15k sprzedawałem na Agronasie :P u takiego typa NygusPop z S9 to były czasy :P

bOPgQ4H.jpg

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja odpisywałem mobom np. One:

-Ale masz piekny miecz zaraz będzie mój

A ja na to:

-chyba cie pojebało i zaczynałem uciekać xD

Rep

Opublikowano

Tak się napaliłem na lwią zbroje +8, że podczas pisania ze sprzedawcą (dałem ok. 300k kilka kamyków +3 jakieś kd, gizma +7 i kilka innych rzeczy) tak mnie wkręcił tekstami, że musi się spieszyć, że idzie do kościoła itd. , że podczas wymiany ja mu dałem te wszystkie przedmioty, a on mi dał lwią +2 :)

Ale na szczęście większość mi oddał, bo mu nawkręcałem, że mam screeny i piszę z GM'em :)

Ahh ten metin ... Dobrze, że już w niego nie gram. (Tylko nie wiem po co ciągle wchodzę w ten dział) :P

Opublikowano

To tak

Staty po równo

Skille to only ta taka kulka z miecza u mentala (teraz nie pamiętam jak to sie nazywa nie gram już mentalem) ponieważ z metina mi 1 ku wyleciał do tego xD

i największy to drop silnego na feniksie :D

Dropłem i potrzebowałem kasy na coś (nie pamiętam chyba jakąś broń)

Więc poszedłem wystawiłem na sell silne za 10k szybko podbiegł woj kupił od razu na czacie ,,wielkie dzięki stary, chyba kończysz gre że tak tanio nie?"

Nie wiedziałem o co cho. Powiedziałem mu że spoko. Wchodze na ch1 patrze na sklepik a tam silne za 4kk... I zrozumiałem o co mu chodziło xD

85d7d849bc6b40826ee794075b6149d6.jpg

Kliknij ;) Prosze ;) Zbieram na yoricka :D

Opublikowano

Ojj pamiętam jak pierwszy raz włączyłem metina... nie wiedziałem że można ulepszać, i miałem tam jakas misje ze musze isc do m2 i nie balem sie ze potem nie wróce :X

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Skillle po 1 w każdy, staty po 1, klonowanie itemków, gdy daaawno spaliłem kose na +4 to kupiłem jakąś +0 od gościa za całą kase (100k) bo nie wiedziałem, że jest u h. bronią.

Sprzedanie srebrnej branzy +9 10 ludzi za 1kk (warta była wtedy ok. 30)

Oczywiście jarałem się tym, że mam 1kk.

I ostatni fail:

bałem się użyć bodzia na stall na +7 i poszedłem do kowala ;x

9S7gMK0.jpg

Opublikowano

ja dawałem wszystkie staty w inta bo myślałem że mój woj będzie mądziejszy :D

nabrałem sie na ''podaj passy a ci doładuje yangi i eq +9''

a wtedy wygrałem na ox kamienia duchowego i kosztował wtedy jeszcze 1kkk :D

no to go sprzedałem i potem cała kasa poszła :P

Opublikowano

10 orki w butach? :O

Mój fail, żeby nie było offtopu.

#1 Wolałem biegać w żelaznej +0 niż mnisiej +6 bo była na większy lvl <3

#2 Chciałem robić FMS na +9 bodziem, ale mi się coś powaliło i kułem u kowala, oczywiście spalił xD

# Więcej już nie pamiętam ;p

To ja się ludzi pytałem gdzie się bodzia do broni wkłada żeby potem ulepszyć u kowla "z bodziem" :D

Opublikowano

Zabawne historie ;D

Ja miałem tak. Pierwszy serwer grymuar i postać woj body.. Skile mialem full w wirek i 1 aura bo się fajnie świeciła. Uzbierałem 100k to byłem szczęśliwy ;D

Opublikowano

Poza tym co każdy czyli dawaniu skilii po 1 na każdy itp. to:

- grałem przez pierwsze dni zawsze na ch1 i się dziwiłem że tak mało ludzi gra

- pociłem w pvp

- uzbierałem ponad 200kk yang głownie na fishbotach (w czasach gdy aura chodziła po 3-4kk) ale zamiast wydać odłożyłem sobie na później aż przyszły czasy gigantycznego wzrostu cen przez kupujących na allegro i ani się obejrzałem a tu aury po 200kk, kamole 1kkk i cały mój majątek stał się gówno wart :D

- nie wiedziałem jak szeptać w ludzi których nie widzę

- myślałem że można stracić exp jak się dednie w pvp lub po zabiciu przez gracza z innego królestwa

- wystawiałem w sklepie wszystko, łącznie ze strzałami i syfem +0/+1

- cieszyłem się jak głupi z ulepszenia włóczni u kowala na +2

- expiłem biorąc po jednej grupce mobów

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

Przez pierwszą godzine nie umiałem założyć broni :D i na 18 lv ranga -20 k nabita pajęczą +7 :D oczywiście aura na 19 i reszta po 3/4 pkt

x

Opublikowano

Ja pamiętam, że grałem surą i dziwiłem się dlaczego nie mogę zakładać łuku oraz zbroji dla szamana. :D

Pamiętam też, że staty leciałem full w pż a skilli to wgl był problem z użyciem. ;)

Tak samo broń na 5lv +2 to było coś.

Opublikowano

hehe... Zaczołem grać wojkiem nazbierałem jakiś śmieci i chciałem je sellnąć, ale najlepsze było to że jak otwierałem tobół dawalem itemki dawalem cene a potem wciskałem "Anuluj czy coś w tym stylu" Potem biegałem w m1 biłem moobki a myślełem że sklepik tam stoi :)

aa... i oczywiście myślałem że ludzie mi to kupują :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Więc tak.Moje pierwsze poczatki z metinem rozpoczely sie w wieku 9 lat. Koledzy mnie namuwili.Mowili ze to bardzo fajna gra wiec ok.Zaczolem grac na serwerze Monolit w krolestwie Chunjo ( nie wiedzialem ktore lepsze dawalem to co mi zaznaczylo) zaczolem grac surą wp.Na poczatku pisalo ze dostalem miecz+0 ok (ale jak go ubrac) :) kolega mi powiedzial jak mam ubrac.Dobra zabilem pare psow wskoczyl jakis artefakt Misja 1 dalem i pisalo zabij 10 dziki pies lub 10 zablakany pies wiec wziolem opcje 1 zabilem i dobra pisalo ze dostales zbroje.Wbilem 5 lv i pojawily sie jakies kropki na pamce wiec sobie o

pomyslalem pujde w ich strone.Stalo 2 kolesi dalem na 1 i to byl BM.Po jakims czasie expilem w m1 wbilem 15 lv dropnal mi miecz na 15 lv stozkowy sobie mysle kolega mi powiedzial ze mozna ulepszac( do tego czasu chodzilem z eq+0) wiec poszlem ulepszyc go do +6 ulpeszylo za 1 razem bylem zadowolony ale gdy chcialem na+7 wyskoczylo cos dziwnego ( ulepszacz) wiec sobie mysle dam tak i dobra nic sie nie dzieje ok skaplem sie ze mi potrzeba ten przedmiot.Potem po miesiącu grania znudzila sie mi postac i zaczolem grac wojownikiem.Potem zaczolem grac na Orion i tak juz pozostalo.Gram na orione (oczywiscie opczajone wszystko) mam wojownika 35LV boj jakis rib+7 smiertelka+6 narazie przerwa z metinem.Ale zamierzam juz niedlugo znow powrucic.Moj nick na orionie to Bramboxx pozdrawiam wszystkich ,,metinowcow'' ;d

Opublikowano

do 33 lvla expiłem na zaprysach szamanem bo nie dawałem rady na dzikusach bo źle w staty dałem xD

Mój kumpel podobnie szamanem expił w m1 do 36lvla (!) dawał w full siłe zrobił skowyt na m2 miał eq +3/+4 1,5k hp

A mój fail? chyba ku w które klikałem niemiłosiernie zanim zdałem sb sprawę że tak ich nie przeczytam znalazłem ku bez nazwy to było ok. 2 lata temu, a mam je do dziś :D i nie wiedziałem jak zrobić konia wbiłem surą WP 25lvl dawałem full w wir potem jeszcze 27lvl woj (po 5k minut je wbijałem) i dawałem też w wirek Po czym dostałem perma za nic :angry:

A teraz? mam 27 lvl bo nie chce mi się grać mam eq +6/+7/+8 z hp 330defa tygra +6 2k hp i miecze 15% butki +0 1k hp silne na m2 czy tam m3 gizarma +8 a to wszytsko w niecałe 600 minut!

54j7mx.jpg

http://marekjoe.xaa....php?add=BrunoxD

Nawet jeśli wszyscy w Ciebie zwątpili pokaż im jak bardzo się mylili.

Opublikowano

1. Gralem Bodym dawalem wszystko w sile
  2. Sprzedawalem klejnoty z m2 u handlary
  3. Wszystkie skille po 1 pkt.
  4. Pytałem się, czemu niektóre psy są głodne i czy da się je karmić ....

Opublikowano

Gdy miałem rangę na - (nieuczciwy) myślałem że kogoś okradałem i stąd ta ranga.

Expienie do 24 lvla bez skilli (pytałem się jak głupi każdego skąd ma skille).

Chodzenie z itemami +4 i chwalenie się innym że mam eq +9 (ludzie pytali się + ile item a ja mówiłem że +9).

Nabieranie się na klonowanie itemków. Gdy komuś ksułem on pisał że dostanę bana to ja uciekałem.

Było tego wiele więcej.

Game Over

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...