Sathian Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Witam, przedstawiam temat w którym piszemy swoje największe faile z grą Metin2 ;D ! UWAGA ! - Jeśli ten temat Cię rozbawił proszę o LIKE ------------------------------------------------------------------------------------------------ Mój fail to, gdy pierwszy raz wszedłem do gry wydropiłem jakieś śmieci i chciałem je sprzedać jakiemuś graczowi ;p W okienku handlu po mojej stronie dałem item i w miejscu kasy wpisałem cenę chyba 2k ( myślałem że tam po mojej stronie ustawiam cenę za jaką musi on kupić :P) i zaakceptowałem i ucieszony dalej grałem ( nie z orientowałem się, że mi ubyło kasy ) Teraz Wy Pozdrawaim! Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ślywaa Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Zacząłem grać wojem i do 20 lvla nie robiłem misji, nie byłem u trenerów, ani nic. Exp na wilkach... "Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
techl4nd Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 grałem 1 raz w metka, nabrałem się na kopiowanie itemków i straciłem FMS+6 Shady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sym Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 grałem wp i dawałem all staty po kolei 1/1/1/1/ cieszyłem się jak debil jak kupiłem okrągłą +7 (2 perły dałem) i nie wiedziałęm o kowalu w dt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tapne Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 ja do 17 lvl walilem w m1 i nie wiedziałem o istnieniu m2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopes564 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Rozdawanie stat po 1 pkt Rozdawanie skilli po 1 pkt Kopiowanie fms'a Takie tam Mój fail to, gdy pierwszy raz wszedłem do gry wydropiłem jakieś śmieci i chciałem je sprzedać jakiemuś graczu ;p W okienku handlu po mojej stronie dałem item i w miejscu kasy wpisałem cenę chyba 2k ( myślałem że tam po mojej stronie ustawiam cenę za jaką musi on kupić :P) i zaakceptowałem i ucieszony dalej grałem ( nie z orientowałem się, że mi ubyło kasy ) Epickie Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nefiles Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Rozdawałem po 1 pkt w każdy skill. Na mentalu dawałem w samą inte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
† Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Rozdawanie punktów statystyk po kolei, wbijanie umiejętności na 20 punkcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bradas Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 mój pierwszy raz? grałem z kolegą i ponieważ on grał inną postacią to nie mógł wziąć tych skilli jakich ja, i głowiliśmy się jak ja mam mu dać 1 skill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uGoreK1906 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 ja mysle ze 99% ludzi na forul z poczatku gry (chodzi mi o pierwsze dni gry) robilo ze po 1 pkt na skilla wbijanie skila na 20 pkt wystawianie miecza na 1 lvl +3 za 400k co tu jeszcze wbijanie 25 lv wilkach chwalenie sie smieciami typy "zoba ja wydropilem dzis buty +1 ide je sprzedac za 500k ale jestem zarobiony" albo to ze sie pytalo kogos co ma 50 a my mielismy 30 lvl i sie pytalo go "ej podeksis mnie 2 lvl za 10 k | ITP ITD !!! Wiecie sami ale to byly czasy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a potem weszlo Longju priv serwery itp https://www.youtube.com/watch?v=dhJTuFV8qAY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
therd23 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 ja pamiętam, że jak widziałem kogoś na koniu to mu strasznie zazdrościłem, bo nie wiedziałem, że istnieją w tej grze dzikusy, a co dopiero m2 :P wgl. o lochu małp nie miałem pojęcia, punkty dawałem tak, żeby wszystkiego było po równo (10 w tapke, 2 w duchowe, nic w silne itd) fajnie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haRnasiekRTS Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 "wez mi nie dawaj tego niebieskiego bo mnie to wkurwia ta ochronka" ~~ podczas gdy typ mi dawał bufy na bo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Istny Diabel Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Myślałem, że da się kopiować eq Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorek22 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Mój pierwszy fail to po otrzymaniu konta,bodajże 38 lvl od brata ( konto było bardzo dobre z tego co pamiętam,eq +8/9, i Fail... Fms którego straciłem przez nauke kopiowania) ;/ ... Ale napewno zdarzały się inne.jak chodzenie z rangą na - i dziw sie potem że ci śmiertelka zniknęła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sathian Opublikowano 29 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Też myślę, że każdy zaczynając grę rozdawał staty po równo (też to robiłem) Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegor Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Ehh...To były czasy ;\ To odkrywanie metina...A teraz ;/ szkoda gadac Zawsze promocje na sygnatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solymr Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Nie miałem wielu,ale na s17 zamiast smoczej+0 wystawiłem smoczą+9 za 20k.Wtedy taka smocza to było coś ;d + wbiłem aure na 18,i grałem ze straconym punktem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chu-Chi Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Ja dawałem wszystko w zręczność na bodziaku i nabrałem się na kopiowanie itemów, straciłem riba+7 śr 10% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teaki Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Dawałem staty po równo, skille po równo, wbijałem je na 20 na m1, expiłem bez potek i skilli do jakoś 30lv, do tej pory nie wiem jak mi się to udało. Pierwszy dzień jak odpaliłem metina nie wiedziałem jak się zakłada broń i biłem psy ręką co kończyło się śimiercią, potem kumpel powiedział mi jak się zakłada chyba albo sam rozkminiłem. Straciłem mojego pierwszego FMS'a + 2 którego zdobyłem w ten sam dzień przez naukę kopiowania broni. Ryczałem przez to nawet, odechciało mi się grać. Spaliłem kozy na + 7 u zwykłego kowala bo myślałem, że kowal nie pali, kiedyś expiło/dropiło się jakoś łatwiej i lepiej niż teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsakui Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Ja przez pierwsze cztery miesiące nie wiedziałem o istnieniu instruktorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DualCorePL Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Dodawanie po 1 punkcie do każdego z skilli i dodawanie w siłę i zręczność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Somiver Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Fail miałem mega, ale największy to kopiowanie itemków które było popularne ok. 3 - 4 lata temu jak zacząłem może jeszcze wcześniej tak straciłem mojego FMS +8 jeżeli dobrze pamiętam MODERATORZY: http://iv.pl/images/95666001750473350974.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanik Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Kiedyś wystawiałem all KU za 20k i coś mi się wydaje że wtedy wartościowe KU też po tyle sellałem Jeżeli Ci pomogłem LIKE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarax Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 MÓJ FAIL BYŁ TAKI, ŻE ZACZĄŁEM GRAĆ W TĄ ZRYTĄ GRE !! DLA POMPY ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ConorMcGregor Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 heh , moj fail to dodawanie kazdego statusu po 1 i skilla czyli : 5 pz , 5 int 5 sil 5 zr i tak po kolei , to samo bylo : aura 2 , wirek 2 itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.