Skocz do zawartości

Pierwsze faile z grą Metin2

Sathian

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, przedstawiam temat w którym piszemy swoje największe faile z grą Metin2 ;D

! UWAGA ! - Jeśli ten temat Cię rozbawił proszę o LIKE

;)

------------------------------------------------------------------------------------------------

Mój fail to, gdy pierwszy raz wszedłem do gry wydropiłem jakieś śmieci i chciałem je sprzedać jakiemuś graczowi ;p W okienku handlu po mojej stronie dałem item i w miejscu kasy wpisałem cenę chyba 2k ( myślałem że tam po mojej stronie ustawiam cenę za jaką musi on kupić :P) i zaakceptowałem i ucieszony dalej grałem ( nie z orientowałem się, że mi ubyło kasy )

Teraz Wy

;)

Pozdrawaim!

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Rozdawanie stat po 1 pkt

Rozdawanie skilli po 1 pkt

Kopiowanie fms'a

Takie tam :)

Mój fail to, gdy pierwszy raz wszedłem do gry wydropiłem jakieś śmieci i chciałem je sprzedać jakiemuś graczu ;p W okienku handlu po mojej stronie dałem item i w miejscu kasy wpisałem cenę chyba 2k ( myślałem że tam po mojej stronie ustawiam cenę za jaką musi on kupić :P) i zaakceptowałem i ucieszony dalej grałem ( nie z orientowałem się, że mi ubyło kasy )

Epickie ;)

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

ja mysle ze 99% ludzi na forul z poczatku gry (chodzi mi o pierwsze dni gry) robilo ze po 1 pkt na skilla wbijanie skila na 20 pkt wystawianie miecza na 1 lvl +3 za 400k co tu jeszcze wbijanie 25 lv wilkach chwalenie sie smieciami typy "zoba ja wydropilem dzis buty +1 ide je sprzedac za 500k ale jestem zarobiony" albo to ze sie pytalo kogos co ma 50 a my mielismy 30 lvl i sie pytalo go "ej podeksis mnie 2 lvl za 10 k xD| ITP ITD !!! Wiecie sami ale to byly czasy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a potem weszlo Longju priv serwery itp

ja pamiętam, że jak widziałem kogoś na koniu to mu strasznie zazdrościłem, bo nie wiedziałem, że istnieją w tej grze dzikusy, a co dopiero m2 :P wgl. o lochu małp nie miałem pojęcia, punkty dawałem tak, żeby wszystkiego było po równo (10 w tapke, 2 w duchowe, nic w silne itd) fajnie było ^^

Dawałem staty po równo, skille po równo, wbijałem je na 20 na m1, expiłem bez potek i skilli do jakoś 30lv, do tej pory nie wiem jak mi się to udało. Pierwszy dzień jak odpaliłem metina nie wiedziałem jak się zakłada broń i biłem psy ręką co kończyło się śimiercią, potem kumpel powiedział mi jak się zakłada chyba albo sam rozkminiłem. Straciłem mojego pierwszego FMS'a + 2 którego zdobyłem w ten sam dzień przez naukę kopiowania broni. Ryczałem przez to nawet, odechciało mi się grać. Spaliłem kozy na + 7 u zwykłego kowala bo myślałem, że kowal nie pali, kiedyś expiło/dropiło się jakoś łatwiej i lepiej niż teraz.

1308908520-U361982.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Pierwsze faile z grą Metin2   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...