Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwsze faile z grą Metin2

Sathian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja bylem przekonany ze ulepszanie na +1+2+3 itp zawsze ulepsza :D I jakie bylo zdziwienie jak mi spalilo mieczyk :D Potem juz sprzedawalem wszystko u handlary, lacznie z broniami na 30 lv :D Glupi czlowiek byl :) Ale mimo tego gra cieszyla jak nigdy, mimo ze sie bylo noobem to i tak bylo super :) Te czasy malo kto pamieta i niestety nigdy nie wrócą :) Ahh te pierwsze znajomosci na metku :))

Opublikowano

Kupiłem tobołek wsyatwiłem nie pamiętam co i nie wiedziałem jak wyłączyc sklep ;pp wyłaczałem kompa i włączałem ;DD .

haha to samo miałem ;D

Pamiętam jak kolega dał mi mnisią, ja ją ulepszałem i spaliłem i głowiłem się jak mu ją oddać, wymyslałem różne historyjki itp.

Także popularne było sprzedawanie fmsa +9 za 1kk ponieważ myslało się że da się10kk wystawić na handlu :)

skpUo.png

Opublikowano

Kupiłem tobołek wsyatwiłem nie pamiętam co i nie wiedziałem jak wyłączyc sklep ;pp wyłaczałem kompa i włączałem ;DD .

Też mi się to przytrafiło. I pytałem każdego: "Jak zamknąć sklep?" Oni mi odpowiadali: "Kliknij na zamknij sklep"

I szukałem gdzie to i nie wiedziałem.

Albo otworzyłem sklep na środku pustyni, z myślą, że ktoś mi coś kupi ;d

Wtedy byłem ciekawy i chodziłem po pustyni zobaczyć co to jest.

Opublikowano

Pierwszy raz, hmm?

EQ+4 maksymalnie, yangów ledwo co na poty starczało, skille szły każdy na tym samym lv, 36lv i no tyle ;p

A najlepsze było jak wydropiłem fms (wtedy myślałem że to rib xD) nie wiem skąd tyle kasy było ale ulepszałem go u kowala i wbił na +8, na 9 spaliłem i tak się skończyła przygoda z pierwszą postacią xD

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Najgorszym failem bylo sie nabranie na GM'a.

Pisze koles do mnie (wczesniej sie ze mna zakumplował), że posiada jego nr gg. Oczywiscie ponoć dostał od niego FMS'a +8 (wtedy to byl za-je-bi-sty item) No cóz.. Straciłem moje EQ +2

Oczywiscie to były poczatki, byłem jeszcze młody. Napaliłem sie i wyszyło jak wyszło.

Faile jakie jak: zle wybrane staty/skile nawet nie wymienia :>

Opublikowano

3 dni temu dalem kolesiowi przez przypadek sokola +9 za darmo.

Pod naciskiem kilku 90+ lvli i mnie zdecydowal sie oddac zeby nie zepsuc sobie reputacji.

aaaa i jeszcze na poczatku myslalem ze potkow uzywa sie przeciagajac je na 'postac' w eq (jak w margonem).

Expienie po 1 grupce, jaranie sie ubiciem grupki niedzwiedzi grizzly na 14lvlu, rozdawanie statow po 1 (chyba zeby nie zalegac z innymi statami ^^).

6pkt deszcz strzal 4 pkt bezszelestny chod 1 pkt powtarzalny strzal 1 pkt trujaca strzala 1pkt ognista strzala ;D

Opublikowano

hah. ja zacząłem grać w 4 klasie podstawówki. i do 23 lv expiłem w m1 . Gdy zobaczyłem dziki to się przestraszyłem i cały czas nakurwiałem na psach. xDD Ale sięjakoś przełamałem i nawet biłem tygrysy. Później przestałem grać bo questy mi się skończyły i nie miałem jak expić a znudziło mi się bicie tych samych zwierzątek :D KOMPLETNIE NIE WIEDZIAŁEM o m2 orki itd. Później w 5 klasie ponownie zaczolem grac. I tym razem poszedlem na mape z orkami, ale przestraszyłem sie że mnie dedną i wylogowałem się 4 ever ;P Meega.

Opublikowano

hah. ja zacząłem grać w 4 klasie podstawówki. i do 23 lv expiłem w m1 . Gdy zobaczyłem dziki to się przestraszyłem i cały czas nakurwiałem na psach. xDD Ale sięjakoś przełamałem i nawet biłem tygrysy. Później przestałem grać bo questy mi się skończyły i nie miałem jak expić a znudziło mi się bicie tych samych zwierzątek :D KOMPLETNIE NIE WIEDZIAŁEM o m2 orki itd. Później w 5 klasie ponownie zaczolem grac. I tym razem poszedlem na mape z orkami, ale przestraszyłem sie że mnie dedną i wylogowałem się 4 ever ;P Meega.

hahahaha :P

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Moj byl taki, ze gralem od ponad 3 tygodni bez skilli, wbijajac 30 lvl oczywiscie mialem skille i dawalem w nich rowno punkty i nie wiedzialem jak sie ich uzywa=.-

Opublikowano

Expiłem do 28lv w m1 bo nie wiedziałem że istnieje m2 , dawałem u woja wszystko w inte bo myślałem że będe bił więcej ze skilli , i myślałem że da się łowić eq ^.^ kolega wkrecił i tak gdy odkryłem m2 wbiłem ten 30lv i łowiłem łowiłem dniami i nocami aż kolega powiedział że jaja sobie robił ^,^

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Ponad 2 tygodnie bez skili , potem mi kolega z reala powiedział , że istnieje takie coś jak skile.

Dawanie staty po 1.

Podniecanie się , że mi się świeci miecz.

Nabieranie się na różne rzeczy , typu klonowanie itemów itp.

Nie ważne było jaka broń lepsza , ważne , że na większy level :D TEGO BYŁO PEŁNO!

||OFICJALNY SPAMER MPCFORUM||

"Mam szacunek dla uczciwych , mam pogardę dla fałszywych".

"Twoja krytyka , mnie nie dotyka:)".

Opublikowano

Pierwszy raz grałem na metinie jakimś po angielsku, nawet nie pamiętam który to metin był. ( nie było wtedy jeszcze PLa) i byłem wojem pakowałem staty po równo ( w inta równo z siłą, żeby nie był silny a głupi xD) skille miałem niektóre po 1-4-7-3 np. nawet nie porówno tylko jak mi tam pasowało. I dziwiłem się, że na 17 lv nie mogę zabić wilków z długą nazwą ( dzisiaj wiem, że to głodne szare alfa) i dopiero wtedy dowiedziałem się o ulepszaniu itemów. Nie wiedziałem co to bonusy, myślałem, że jak nazwa jest na żółto to jakieś epickie są, nawet nie zauważyłem linijki więcej w opisie.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Ninja dagger staty po równo , skille po równo. Na początku maiłem archera bez skilli potem wziąłem skille , dowiedziałem się, że jest Dagger , straciłem kasę na reset i znów wziąłem archera bo nie wiedziałem jak się nazywa dagger :<

350x19.png
Opublikowano

Mój fail to, gdy pierwszy raz wszedłem do gry wydropiłem jakieś śmieci i chciałem je sprzedać jakiemuś graczowi ;p W okienku handlu po mojej stronie dałem item i w miejscu kasy wpisałem cenę chyba 2k ( myślałem że tam po mojej stronie ustawiam cenę za jaką musi on kupić :P) i zaakceptowałem i ucieszony dalej grałem ( nie z orientowałem się, że mi ubyło kasy )

Teraz Wy ;)

Pozdrawaim!

Identycznie jak Ty kolego ;)

Umieszczając kd+0 do szerokiego +1 spaliło mi i pamiętam cieszyłem się ,że mam ,,kawałek pęknietego kamienia" i chodziłem do kumpli mówiąc im jaki mam zajebisty przedmiot i chciałe sprzedać za złotówki ;>

Ogółem były pompy ;>

Opublikowano

Parę faili miałem z początku 1 lvl konia na 35 lvlu bo nie wiedziałem gdzie wydropić medal nie czytanie ku bo myslałem, że m1 to maksymalny poziom, a potem danie na handlu komuś innemu bojowego +8 5 bon 10% lud i wywalenie ebo +9 5bon 10% lud przez przypadek i sprzedanie lwiej +9 tarczy u handlary czasy z v2 jak się dropiło i selało ;]

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Ja dawałem wszystko po kolei i ukradli mi ribka +8 sr 41 :(

sygnamz.png

Start serwera 24.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami - Reinor.pl

Opublikowano

Ja osobiście dawałem all w siłę i aura(oczywiście weszła na 20..) a potem wszystko wir - nie tak źle. Ale miałem zbroje +3 od 26, kose +4 i eq początkowe i się dziwiłem czemu padam przy spocie dzikusów.

Za to kolega z klasy z którym grałem, grał ninja, archerem i ładował w siłę i inta, do tego miał bezszelestny("żeby szybciej uciekać przed potworami jak będę umierał). Oczywiście jego eq nie przebijało mojego:p

Opublikowano

U mnie tak

Skile na 18-20

Eq +1-3

Kopiowanie itemów [ohh straciłem kose+9] xD

Staty po 1

Nieudane handle :D

Proszenie sury bm żeby dał "To ogniste co bije gdy krąży"

Proszenie każdego o buffa (im więcej tym lepiej)

Wywalenie cennego eq (i tak to nie dla mnie)

Nie umiałem sklepu wyłączyć .... [Reset kompa]

To chyba wszystko :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...