Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][No-Premium][24/7][Dedyk][Mody]ZomBoid - Inwazja Zombi !

sebka97

Wejdziecie na serwer ?  

110 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wejdziesz na serwer ?

• Tak!!!
      79
    • Mo??
      23
    • Nie...
      8

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sorki że serwer dziś był off ale musiałem zrobić lepsze zabezpieczenia serwera bo pixel***.pl co chwile atakują naszą maszynę.... A i tak macie maszynę na 5 lat tak ? :huh: To dlaczego xyoundy ma na skypie "Szukam sponsora na serwer MineCraft! Unikalna koncepcja wystarczy tylko maszyna na około 1/2 miechy" No widzę tą maszynę na 5 lat no widzę macie ale tam gdzie światło nie dochodzi chyba. A co do nazwy itd A TU MASZ OD xyoundy z Skype rozmowę że pozwolił mi zrobić ZOMBOIDA nawet...

xyundy chce tylko tyle powiedziec jutro albo jeszcze dzis zomboid chodzi umnie sorki nie było trzeba tego wszystkiego robić nie prawdasz
[25/09/2012 15:36:20] xYundy: Rób, sam osobiście zezwalam, bo no cóz, to w końcu tylko serwer z ogólnodostępnym modem ;p
[25/09/2012 15:37:23] xYundy: I powodzenia życzę w jego rozwoju, bo osobiście nie miałem koncepcji jak na nim zarobić i rozwinąć, może dlatego że za bardzo jeszcze nie umiem pisać modów do mc
[25/09/2012 15:39:15] xYundy: Tylko mam do cb jedno pytanie - zamierzasz portować all do bukitta, czy będziesz z nim leciał na vanillowym silniku? Pytam się, bo jestem ciekaw jakie rozwiązanie wykombinowaliscie na rozwój 

B)

I zdecydowaliśmy że gracze nie będą musieli wkupywać baz, bazy będą dla gracze którzy grają dłużej niż 2godziny

regular-banner-63404-4.png

Opublikowano

@UP Ja z ekipą gramy już od 3 dni. Chyba należy nam się baza, prawda?

Spokoo dziś wejde na serwer tak koło 17 to wam dam

Opublikowano

Siemanko. Bardzo chciałbym wbić na serwer ale mineshafter proxy coś nawala, poradzicie?

Otóż , gdy go włączam to jest normalnie wpisuje login i hasło klikam start czy jakoś tak i ciągle pisze logging in (czy jakoś tak xD) i cały czas tak pisze.

Na mineshafterze squared client tak się nie robi ale na nim na serwer nie mogę wbić gdyż pisze Failed to verify username.

Opublikowano

Spokoo dziś wejde na serwer tak koło 17 to wam dam

Mnie nie było o 17, jak chcesz to wbij teraz

W mojej ekipie są:Vienczy, mcpre67 i tam jeszcze kilka osób.

To jakby mnie nie było to któremuś z nich dasz.

Opublikowano

Softowy stary a głupi jak to powiedzenia mówi zaraz napisze do jakiegoś moderatora i będziesz miał zakaz wypisywania się w tym temacie więc przymknij jape, i nie prowokuj do kłótni stworzoną twoją bezmyślną gadką ukradł to ukradł tamto...

Sebka zajmuje się serwerami swoimi i na @#%$ się wtrącasz tam gdzie nie masz.. nie twój serwer nie twoja praca więc japa.

http://Nie działa mi avatar :<

Opublikowano

Softowy stary a głupi jak to powiedzenia mówi zaraz napisze do jakiegoś moderatora i będziesz miał zakaz wypisywania się w tym temacie więc przymknij jape, i nie prowokuj do kłótni stworzoną twoją bezmyślną gadką ukradł to ukradł tamto...

Sebka zajmuje się serwerami swoimi i na @#%$ się wtrącasz tam gdzie nie masz.. nie twój serwer nie twoja praca więc japa.

Dla twojej wiadomości nie naruszyłem ani jednego punktu regulaminu.

Sebka, skoro tak, to serdecznie przepraszam za zamieszanie, mam nadzieję, że się zbytnio nie gniewasz, że powiedziałem to i owo, na temat, że "ukradliście" itp. Ale sam wiesz jak się sprawy potoczyły :P. No, to życzę powodzenia z serwerem :).

RCwkgo4.png

Opublikowano

ehh ja taki podjarany sie męczyłem z mineshafterem bo sie java spieprzyła wchodze do gry a tu serwer nie działa.. eh eh eh a mogłem spojrzeć na ostatnią strone tematu :)

Opublikowano

CZemu serwer off nadal??????

A mam pytanko seba przez premium mozna wejsc na serwa czy tylko mineshafter??

4a77675c4a68aadfb4b134cc72f0ec4a.jpg <----------------- Lubisz Minecrfta ??? Kliknij śmiało!! :D
Opublikowano

Mam złą wiadomość... :( serwer możliwe że będzie wyłączony nawet do 16-17/10/2012 ponieważ nasz inny serwer Survival Games potrzebuje więcej ramu bo zwiększamy sloty z 150 do 200/250 a nową maszynę z 24/32gb. Jutro napisze co będzie się działo może uda mi się wykombinować coś przepraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...