Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][No-Premium][24/7][Dedyk][Mody]ZomBoid - Inwazja Zombi !

sebka97

Wejdziecie na serwer ?  

110 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wejdziesz na serwer ?

• Tak!!!
      79
    • Mo??
      23
    • Nie...
      8

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mineshafter działa trzeba siętam zalogować itd. a tak przy okazji admin chce żebyście dzięki temu mieli darmowe widziane skiny :)

^^ Mapka prawdopodobnie ta samo ponieważ chyba byście nie chcieli znowu serva 6-7 dni opóźnionego ?

Admin powiedział trwają beta testy które potrwają , jeszcze skonfigurować serva , nie chcecie chyba buga który daje wam i twoim przeciwnikom XXX życia

Chodzi mi że jak wbijam w minechafter to Wyskakuje błąd Java Virtual Machine Launcher Jeżeli podacie przyczyne podanego błędu będe wdzieczny i całą moją szkołe zaprosze ;)

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

Chodzi mi że jak wbijam w minechafter to Wyskakuje błąd Java Virtual Machine Launcher Jeżeli podacie przyczyne podanego błędu będe wdzieczny i całą moją szkołe zaprosze ;)

Jak na razie nie będzie mineshaftera będzie można odpalić po przez normalnego minecrafta lub minecrafta cracked

regular-banner-63404-4.png

Opublikowano

Po co tut. jak tam .minecraft folder do wklejenia :)

Dzięki za e-maila xD

Mam :D działa ide na singla xD

Ale nie którzy mogą nie wiedzieć jak to zrobić np nowi co dopiero nie dawno za czeli swoją przygodę z minecraftem

Opublikowano

1. Windows xP - Start ---> Uruchom ---> Wpisujemy "%appdata%" ----> wypakowujemy archiwum programem 7zip/winrar

2. Windows 7 - ctrl + alt + delete ----> Menadżer zadań ----> Nowe zadanie ---> Wpisujemy "%appdata%" ----> wypakowujemy archiwum programem 7zip/winrar

Cała filozofia

Opublikowano

Jak widzę kolejny serwer sebki to rzygać mi się chce. Kolejny odklepany pomysł. Zero oryginalności nic nie mówię już o IQ sebki. Sebka nie zagram na twoim serwerze i naucz się tej j*banej javy a nie szukasz programisty który ci za darmo napisze i zaprojektuje launcher.

Opublikowano

Sorki dawał dwa inne .minecraft updateuje je właśnie ten oficjalny zaraz podam linka

EDIT// Dodałem nowe linki

EDIT// Serwer będzie offline koło godziny 20 zmiana mapy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...