Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][No-Premium][24/7][Dedyk][Mody]ZomBoid - Inwazja Zombi !

sebka97

Wejdziecie na serwer ?  

110 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wejdziesz na serwer ?

• Tak!!!
      79
    • Mo??
      23
    • Nie...
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nosz kurde zabije! UKRADLI POMYSŁ! NIE WCHODZIĆ NA SERWER!

Kto nie wierzy proszę zobaczyć!

http://www.mpcforum....inwazje-zombie/

Nie ukradli ? Po prostu tak piszesz bo jesteś z xyound i tyle a po drugie serwer mam od FUNFZEINA który był współzałożycielem pixelowi.pl i pliki serwerowe były tak samo jak i jego jak i xyoundy tak że nie pisz że ukradli...

server jest premium ? zrobilem wszystko i mi : bad login : pisze :/

Serwer jest non-premium przeczytał dobrze post "Aby wejść na serwer potrzebujemy mineshaftera i konto na mineshaftera"

regular-banner-63404-4.png

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ukradli ? Po prostu tak piszesz bo jesteś z xyound i tyle a po drugie serwer mam od FUNFZEINA który był współzałożycielem pixelowi.pl i pliki serwerowe były tak samo jak i jego jak i xyoundy tak że nie pisz że ukradli...

Pliki SERWEROWE SĄ W CAŁOŚCI ZROBIONE PRZEZ xYundego! I TYLE! Jedyne co FunFzeiN robił u nas w Teamie, to miał maszynę! Jesteście po prostu bezczelni kradnąc wszystkie nasze pomysły!

RCwkgo4.png

Opublikowano

Lol cicho bądź nie rozumiesz że ten mod jest ogólno dostępny matole. A zrobienie takiego serwera to nie więcej niż 30min

Opublikowano

Lol cicho bądź nie rozumiesz że ten mod jest ogólno dostępny matole. A zrobienie takiego serwera to nie więcej niż 30min

Aha, fajnie, tylko że całość, pomysł na serwer, wykonanie, mapka, nazwa chamsko zerżnęliście od nas! NIE WCHODŹCIE NA TEN SERWER! SQUARELIFE WSZYSTKO KRADNIE OD PIXELOWYCH!

RCwkgo4.png

Opublikowano

Loool wszystko kradnie wez się ogarnij ci*o w nawet na serwer nie macie :rolleyes: To jest jak bym ja powiedział że każdy kradnie ode mnie Survival Games bo ja zrobiłem pierwszy w Polsce... Może zrobiłem pierwszy w Polsce non-premium i jakoś się nie upominam że kradną ode mnie pomysł

Opublikowano

Loool wszystko kradnie wez się ogarnij ci*o w nawet na serwer nie macie :rolleyes: To jest jak bym ja powiedział że każdy kradnie ode mnie Survival Games bo ja zrobiłem pierwszy w Polsce... Może zrobiłem pierwszy w Polsce non-premium i jakoś się nie upominam że kradną ode mnie pomysł

Właśnie widzę, na jakim poziomie jesteś, nie potrafisz nic samemu wymyślić, tylko kradniesz chamsko pomysły od innych... Ehhh... Szkoda słów na kogoś takiego poziomu jak ty.

PS. Przynajmniej mamy oryginalne XenForo, nie to co wy, wszystko spiracone... A maszynę już mamy kupioną na 5 lat, dla twojej informacji.

RCwkgo4.png

Opublikowano

Weź zamknij ryj,bo sami zgapiliście a teraz potrafisz hejtować,łaskawie spierdalaj z tego tematu.

Ekhem, że co? My zgapiliśmy? Mieliśmy pierwsi Zomboida, mogli chociaż nazwę zmienić... Wszystko, nawet mapka jest bezczelnie zerżnięta od nas.

RCwkgo4.png

Opublikowano

Jakbyś wiedział mapka nie jest skopiowana,weź się ogarnij dzieciaczku,jakbyście mieli Zomboida to chyba moderator kazałby im zmienić nazwę (plagiat).Więc mi tutaj nie pyskuj dzieciaczku.

Opublikowano

Jakbyś wiedział mapka nie jest skopiowana,weź się ogarnij dzieciaczku,jakbyście mieli Zomboida to chyba moderator kazałby im zmienić nazwę (plagiat).Więc mi tutaj nie pyskuj dzieciaczku.

Po. 1. Temat już jest zgłoszony, więc się nie wypowiadaj, jak nie wiesz o co chodzi.

2. Jest skopiowana.

3. Nie śmiej się tak do mnie wyrażać, nic o mnie nie wiesz.

RCwkgo4.png

Opublikowano

Softowy tak powiem wasza Serwerownia Pixel***.pl to jednym słowem gówno ponieważ, Wasz Serwer Padł a ten Serwer Stoi i Fajnie się na nim gra codzienie jest po 12 osób a u was rekord to 6 więc Ogarnij Dupe .....

Opublikowano

Softowy tak powiem wasza Serwerownia Pixel***.pl to jednym słowem gówno ponieważ, Wasz Serwer Padł a ten Serwer Stoi i Fajnie się na nim gra codzienie jest po 12 osób a u was rekord to 6 więc Ogarnij Dupe .....

Proszę proszę... Widzę, że mamy znawcę. Nasz serwer dziennie miał po 30-50 osób. A oni nic nie potrafią zrobić, tylko wszystko kopiować, nie mieszaj się w nie swoje sprawy.

RCwkgo4.png

Opublikowano

Sofotwy przestań się srać do sebki bo tylko "puaczecie" że oni wykonają lepszą robote od ciebie i tego bota "Jundiego" bo wy i wasze serwery nawet 7dni nie wytrzymaliście z wami nawet normalnie gadać się nie dało co dopiero pomóc...

Proszę proszę... Widzę, że mamy znawcę. Nasz serwer dziennie miał po 30-50 osób. A oni nic nie potrafią zrobić, tylko wszystko kopiować, nie mieszaj się w nie swoje sprawy.

A po 2. mapka nie jest od was tylko ode mnie botq :D nie byłeś nawet na serwerze :>

http://Nie działa mi avatar :<

Opublikowano

Nie pierdol bo bylem na waszym serwie i widzialem ile graczy bylo ^^

30/50? To chyba ci sie przysnilo kurwa

Opublikowano

Nie pierdol bo bylem na waszym serwie i widzialem ile graczy bylo ^^

30/50? To chyba ci sie przysnilo kurwa

Rekord - 43 osoby po południu. W wakacje. Błagam ludzie, jak już macie tworzyć pomiędzy mną konwersacje, wyrażajcie sie kulturalnie, a nie jak, za przeproszeniem, świnie. Nie widzi mi się prowadzić rozmowy z takimi osobami, właśnie widzę, poziom waszych graczy.

RCwkgo4.png

Opublikowano

Wlasnie nie :<

Właśnie widzę, na jakim poziomie jesteś, nie potrafisz nic samemu wymyślić, tylko kradniesz chamsko pomysły od innych... Ehhh... Szkoda słów na kogoś takiego poziomu jak ty.

PS. Przynajmniej mamy oryginalne XenForo, nie to co wy, wszystko spiracone... A maszynę już mamy kupioną na 5 lat, dla twojej informacji.

Jasne ^^

To dlaczego sępiliście kase od graczy ??

Kazdy was serwer miał max tydzień bo kasy na utrzymanie nie mieliście i wy niby macie opłacone na 5 lat a nawet wasz serwer nie ruszyl :?

I kurwa nie spamuj bo nikt cie tu nie zapraszal ^^

Opublikowano

Wlasnie nie :<

Jasne ^^

To dlaczego sępiliście kase od graczy ??

Kazdy was serwer miał max tydzień bo kasy na utrzymanie nie mieliście i wy niby macie opłacone na 5 lat a nawet wasz serwer nie ruszyl :?

I kurwa nie spamuj bo nikt cie tu nie zapraszal ^^

Po 1. Od kiedy SMS Shop to sępienie kasy? o.O

2. Mogę sobie wchodzić na takie tematy, jakie zechce.

3. Mamy już mapkę w trakcie budowy na nowy serwer, nie powiemy jaki, bo ci ludzie nam zapewne chamsko ukradną pomysł.

RCwkgo4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...