Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][No-Premium][24/7][Dedyk][Mody]ZomBoid - Inwazja Zombi !

sebka97

Wejdziecie na serwer ?  

110 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wejdziesz na serwer ?

• Tak!!!
      79
    • Mo??
      23
    • Nie...
      8

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na początku myślałem że server będzie fajny lecz się myliłem.Wszyscy gracze się tłuką na spawnie ja się tylko bronie a potem płaczą o oddanie itemków. Niech admini ogarną siebie i server .

ov9t.png

Opublikowano

Tak powiem ci co hateują to tak 1. Budowaliśmy wtedy ? dlatego mieliśmy Gamemoda 2. To wy zabijacie na spawnie mam filmik bo wtedy nagrywałem... i po 3 trzeba mieć mineshaftera aby wejść na serwer w pierwszym poście jest link do tutoriala na yt

regular-banner-63404-4.png

Opublikowano

yundy jeżeli dalej będę się pojawiać posty od osób które ja ci załatwiłem na tym forum . zniszcze cie . a gracze nie czytajcie opini ludzi troszke wyżej . server jest hostowany przez zawodowców którzy posiadają parę serwerów i mają administracje na prawdziwym poziomie . sam jestem headadminem i wiem czym zarządzam . a i do pixelowych ten server był mój a wy zrobiliście pliki i mam prawo dawać je komu tylko zechcę .

Opublikowano

Proszę pamiętać że trzeba użyć mineshaftera aby wejść na serwer na pierwszej stronie są linki do tutoriali

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Odpowiedzi

Zrypany serwer adminy na cheatach tylko zabijają a nie walczą z zombiakami po prostu żenada nie polecam !!!!!!

Jakoś ja takiej sytuacji nie widziałem a admini mieli gm bo budowali budynek.

Na początku myślałem że server będzie fajny lecz się myliłem.Wszyscy gracze się tłuką na spawnie ja się tylko bronie a potem płaczą o oddanie itemków. Niech admini ogarną siebie i server .

Ok.... Tak nie możemy dać PvP off na spawnie bo to jest serwer na Vanilli a nie na bukkit. O co ci chodzi "Niech admini ogarną siebie i serwer" Bo ja myślę żebyś ty się ogarną a nie piszesz bzdety...

BEZNADZIEJA

Niby czemu ? Jeżeli ci się nie podoba to nie musisz grać ? A może jesteś konkurencją i piszesz tak ?

Wszytko było zajebiście dopóki nie potrzeb było Mineshaftera...

Mineshafter jest po to żeby ktoś nie mógł się włamać na kogoś konto np admina lub innego gracza który sobie kupił np blood bagi z x10 a inny gracz po prostu sobie wpisał jego nick i wszedł na jego konto.

Lipa z tym mineshafterem :/.Jeśli możecie zróbcie non-premium :)

Serwer jest non-premium tylko że trzeba zrobić konto na minecraft.net i połączyć konto z mineshafterem i możemy wejść na serwer jest to po prostu zabezpieczenie żeby nikt nie mógł wejść na twoje konto.

Opublikowano

@up Zajrzyj do słownika bo "BENDZIESZ" Pro HEADADMINEM ...

Jak widzę takie komentarze to aż mnie głowa boli wiesz ? Po pierwsze nie mieszkam w Polsce i chodziłem tylko do 2 klasy podstawówki w Polsce a potem wyjechałem z polski i dlatego mogą czasami coś źle napisać a wiesz że pisownia nie ma dużo do zarządzania serwerem ? Bo ty możesz umieć napisać każde słowo po prawnie ale nawet moda na serwer nie umiał byś wgrać tak że jak masz nadal takie bzdety pisać to już lepiej nic nie pisz bo wiek jakoś masz nie ustalony a zapewne 10 letnie dziecko które ma sprawdzanie błędów ortograficznych w przeglądarce...

Opublikowano

Serwer juz dziala?

Bo jak wchodze na niego to pisze rozłączono przez serwer Failed to verify username.

Prosze o pomoc PW skype thomsonxd gg 25142777

Opublikowano

@2up

Po Primo. mam 16 lat

Po 2.Ty nie umiesz modów wgrać ;) Wbiłem na serwer i Wykorzystałem Bugi - Zniszczyłem mape ... (kilka domów) a potem mnie Bugiem zabito ... Także Naraska Bootq

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

Serwer juz dziala?

Bo jak wchodze na niego to pisze rozłączono przez serwer Failed to verify username.

Prosze o pomoc PW skype thomsonxd gg 25142777

Proszę czytać post po prawnie ! Potrzebujesz MINESHAFTERA ABY WEJŚĆ NA SERWER

@2up

Po Primo. mam 16 lat

Po 2.Ty nie umiesz modów wgrać ;) Wbiłem na serwer i Wykorzystałem Bugi - Zniszczyłem mape ... (kilka domów) a potem mnie Bugiem zabito ... Także Naraska Bootq

Bitch please bo ci uwierzę w takie opowieści -.- i wiem ze są bugi w tym modzie bo jak byś nie mógł czytać to ten mod się nazywa ModZ beta 1.4 to chyba wiadome ze będą bugi....

Opublikowano

Proszę pamiętać że trzeba użyć mineshaftera aby wejść na serwer na pierwszej stronie są linki do tutoriali

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Odpowiedzi

Jakoś ja takiej sytuacji nie widziałem a admini mieli gm bo budowali budynek.

Ok.... Tak nie możemy dać PvP off na spawnie bo to jest serwer na Vanilli a nie na bukkit. O co ci chodzi "Niech admini ogarną siebie i serwer" Bo ja myślę żebyś ty się ogarną a nie piszesz bzdety...

Niby czemu ? Jeżeli ci się nie podoba to nie musisz grać ? A może jesteś konkurencją i piszesz tak ?

Mineshafter jest po to żeby ktoś nie mógł się włamać na kogoś konto np admina lub innego gracza który sobie kupił np blood bagi z x10 a inny gracz po prostu sobie wpisał jego nick i wszedł na jego konto.

Serwer jest non-premium tylko że trzeba zrobić konto na minecraft.net i połączyć konto z mineshafterem i możemy wejść na serwer jest to po prostu zabezpieczenie żeby nikt nie mógł wejść na twoje konto.

Nie prosciej zainstalowac plugin na hasła??

Opublikowano

@Up

Nie? bo oni nie mają serwera na bukkicie a na silniku z minecraft.net.

A co do serwera z tego co pamiętam NetTech sworzył dokładnie taki sam serwer tylko, że wsześniej.

Tak więc wydaje mi się, że wy poprostu zplagiatowaliście jego projekt.

Nowicjusz
Opublikowano

Zabili mnie na mapce, no bywa. Respie się na spawnie i widzę itemki. No to je zbieram,

przychodzi gość i mówi ze to jego i muszę oddać... odmawiam bo mam prawo.

Zaczyna mnie tluc na spawnie, zabijam go giwera i tak parę razy,

zero reakcji admina, gdy pisałem mu na chacie, w końcu inny gość z giwera mnie zabił i koniec.

Moja opinia o serwerze: Serwer w miare, ale administracja zbytnio nie ogarnia bo woli sama grać.

Opublikowano

Zabili mnie na mapce, no bywa. Respie się na spawnie i widzę itemki. No to je zbieram,

przychodzi gość i mówi ze to jego i muszę oddać... odmawiam bo mam prawo.

Zaczyna mnie tluc na spawnie, zabijam go giwera i tak parę razy,

zero reakcji admina, gdy pisałem mu na chacie, w końcu inny gość z giwera mnie zabił i koniec.

Moja opinia o serwerze: Serwer w miare, ale administracja zbytnio nie ogarnia bo woli sama grać.

Jestem na serwerze ale nie gram i nie mogę pilnować wszystko 24/7 ?

Opublikowano

@Up Na każdy zły komentarz w stosunku do serwera Nie przyjmujesz i wymóweczki lecą co ? ;)

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

@Up

Nie? bo oni nie mają serwera na bukkicie a na silniku z minecraft.net.

A co do serwera z tego co pamiętam NetTech sworzył dokładnie taki sam serwer tylko, że wsześniej.

Tak więc wydaje mi się, że wy poprostu zplagiatowaliście jego projekt.

Nie plagiatujemy bo wszystkie mody są ogólno dostępne i po drugie były współzałożyciel pixelowi.pl przeszedł do nas.

@Up Na każdy zły komentarz w stosunku do serwera Nie przyjmujesz i wymóweczki lecą co ? ;)

Bez komętarza już mi się tobie nie chce odpisywać....

a ja mam problem z założeniem kona na google...

Jaki ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...