Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][No-Premium][24/7][Dedyk][Mody]ZomBoid - Inwazja Zombi !

sebka97

Wejdziecie na serwer ?  

110 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wejdziesz na serwer ?

• Tak!!!
      79
    • Mo??
      23
    • Nie...
      8

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 178
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proponuje otwarcie rano :) nie mogę się doczekać.

Postaram się :)

----------------------

Update:

Potrzebujemy konta na mineshafter aby wejść na serwer.

SMS-SHOP - Będzie dostępny możliwe że jeszcze w dzień otwarcia serwera (28/09/2012)

Do kupienia będzie:

Krew

Bronie

Jedzenie

Baza

Itd

-------------------

Jeżeli serwer będzie full w dniu otwarcia każdy gracz dostanie Makarov i 4 magazynki i kiedy SMS-SHOP będzie aktywny 25% promocja na wszystko (Każdy gracz jaki wejdzie na serwer w dniu 28/09/2012)

regular-banner-63404-4.png

Opublikowano

@up

Zajebiscie - tylko szkoda że mi Mineshafter nie działa.. cóż PaPa

~IceLaysPL

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

Wbije na serva jeśli nauczę się porządnie wgrać Mineshaftera (błędy wyskakują)

1 Pytanie dlaczego mapa jest taka sama jak na innym serverze który już nie działa xD ?

ov9t.png

Opublikowano

@up

Zajebiscie - tylko szkoda że mi Mineshafter nie działa.. cóż PaPa

~IceLaysPL

Mineshafter działa trzeba siętam zalogować itd. a tak przy okazji admin chce żebyście dzięki temu mieli darmowe widziane skiny :)

^^ Mapka prawdopodobnie ta samo ponieważ chyba byście nie chcieli znowu serva 6-7 dni opóźnionego ?

Proponuje otwarcie rano :) nie mogę się doczekać.

Admin powiedział trwają beta testy które potrwają , jeszcze skonfigurować serva , nie chcecie chyba buga który daje wam i twoim przeciwnikom XXX życia

Opublikowano

Tak zrobię tutorial jak wejść na serwer tak że proszę się o to nie martwić serwer już gotowy itd teraz tylko pliki serwerowe na dedyka i odpalamy !

Mapa jest taka sama jak na starym zomboid to jest ten sam zomboid co był kiedyś tutaj można zobaczyć pliki nie są skradzione itd.

Tak że wszystkie pliki itd są z tam tego serwera jak na razie. (Mam pozwolenie od FunFzein żeby ich używać aktualny head admin moich serwerów)

Zaraz dam linka do pobrania .minecraft i jeszcze nie wiem na 100% czy dam serwer teraz na mineshaftera czy potem napisze tutorial jak uruchomić itd

Opublikowano

Heh dziwne że serwer NightZ też dziś ma start wiec bedzie ciekawie ( wiecej takich serwerów porsze :D )

Opublikowano

^^ Ten miał mieć wczoraj start ( Zomboid) ale nie było launchera :/

NightZ dla twojej uwagi czytałem że dzisiaj dopiero robią closed beta. Więc ten serwer startuje pierwszy otwarty bez WL.

Pozdrawiam

Opublikowano

A po drugie ich DayZ nie ma takich rzeczy jak my mam mniej więcej skok z wysoka możesz złamać nogę, jeżeli cie ugryzie zombi masz otwartą ranę i musisz użyć bandaż żeby zatrzymać krwawienie itd.

Zaraz będę nagrywał film jak pobrać i zacząć grę i odpalam serwer :)

Opublikowano

Czy "Jundi""xYundy" robi z wami jeszcze serwerki ^^? czy to jest inny niż Pixelowi?

P.s. czekalem na ten serwer 2miechy :D

Sebek wyślesz mi link na pw do paczki? co se pobiore bo mam net powolny :/ i bym pobieral bardzo dlugo a jak pamiętam to paczka ma ponad 108mb.;/

http://Nie działa mi avatar :<

Opublikowano

Czy "Jundi""xYundy" robi z wami jeszcze serwerki ^^? czy to jest inny niż Pixelowi?

P.s. czekalem na ten serwer 2miechy :D

Sebek wyślesz mi link na pw do paczki? co se pobiore bo mam net powolny :/ i bym pobieral bardzo dlugo a jak pamiętam to paczka ma ponad 108mb.;/

Nie nie robi z nami już serwerów odszedł z moim innym head adminem :/ i teraz tylko problemy nam robią przeciążają serwer itd.... Ale za to od niego odszedł współzałorzyciel i doszedł do nas dlatego my robimy zomboida :)

No mogę ci wysłać i tak zaraz dal linka żeby było można już sobie pobrać tylko takie pytanie jest dla was na jakim hostingu chcecie ? Dropbox ? mediafile ? Rapidshare ?

Opublikowano

Sebek już odpisałem na pw P.s. Wiedziałem ten jundi stary zgred a głupi jak... On i jego serwery nawet 10dni nie przeszły... może... ale cały czas off...

mam nadzieje że ty sebek se poradzisz bez nich a p.s. Za takie rzeczy co oni robią jest kara jak wam rozwalą serwer to oni będą mieli przechlapane.

Pozdrawiam : Szturmowy-MC Skype-Sniperz36 Mpc-KainoPLL

Stare nicki :

KainoPL-Wycofany z użytku

Sniperz

Szturmowy

http://Nie działa mi avatar :<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...