Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

idioto , przeczytałbyś dokładnie post wyżej ^^

Kurwo nie rozumna, napisał on, że zginął jakiś 19 latek, a santriel to wykorzystał i chciał nas w chuja zrobić. IDIOTA TO TWÓJ STARY BO NIE POTRAFIŁ CIĘ NAUCZYĆ CZYTANIA ZE ZROZUMIENIEM. Tępe polskie ścierwo.

xnzn.jpg

• Odpowiedzi 456
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
^^

Minecraft to gra która daje wiele mozliwosci ja staram sie je wykorzystać w 100%

Chcesz mi w tym pomóc? Kocham multi więc pisz! :)

Nowa Era...

21679895.png

Stare Czasy...

Pozdawiam Varion

Opublikowano

Oskar Robak jak coś a nie Kamil...

Sam jesteś Oskar... Imię Oskar powstało na potrzeby handlu na Turisas/SuperNiebo/Reinor. Gdybyś znał Santriela wystarczająco długo to byś wiedział, że na imię ma Kamil. Są nawet potwierdzenia przelewów na te dane, które krążą w sieci. Nie bez powodu Santriel chcąc "uśmiercić się" użył imienia Kamil.

Opublikowano

Przecież on nie ma na imię Kamil..

Kolejny najmądrzejszy... Najlepiej napisz do Dawida - Administratora serwera Afferia, który płacił Santrielowi równy rok temu za tworzenie mu serwera. Mi osobiście za 2 tyg minie rok od poznania Kamila Robaka (Grandi/ Stulejarz/Erontron/Santriel itd.) na serwerze Valarim, gdzie dla nas pracował (nie wiedzieliśmy jakim człowiekiem jest).

Opublikowano

Ciekawe że Plemnikowi z którym wspolpracowal przedstawial sie jako Oskar i tak samo verdo i Vermirze na Reinorze a vermira to sprawdzala i wyszlo nawet z tego ze to jest on

Jes kilka powodów na to że ta cała akcja ze śmiercią to fake:

-Mial już wiele serverów pod zarobek Turisas, SuperNiebo chyba Aferie i inne cary o głupio by bylo teraz mu zamykac Reinora chociaz nie wiem po co skoro i tak ma z tego dobry zarobek a na reinroze i tak gra sporo osób

-Można postawić hipoteze że sprawa przycicjnie i znowu jakies lody będzie kręcil z jakimś youTubierzem typu Buena itp bo On jest już spalony a Reinora trzeba sie jakos pozbyc na to smierć wymyślił

-Teraz pewnie ma nowe konto na MPC i to wszystko pod nowym pseudonimem czyta i obmyśla jak dorobic nad nowym servem

-Możliwe ze teraz zabierze sie za reklamowanie servów w LOLu i Minecraficie lub tam je bedzie tworzyl bo tu jak pisalem jest spalony i potem jak tam sie wypali wroci tu ponownie lody krecic pod nowymi nickami

-Kilka wiarogodnych osób pokazywalo i mówilo mi ze Santriel ma na imie Oskar wiec tymbardziej to jest fake, tylko trzeba pokojarzyc pewne fakty a nie myslec tak prostu jak wiele wiaru na MPc i w tą smierc wierzyc

Opublikowano

Sam jesteś Oskar... Imię Oskar powstało na potrzeby handlu na Turisas/SuperNiebo/Reinor. Gdybyś znał Santriela wystarczająco długo to byś wiedział, że na imię ma Kamil. Są nawet potwierdzenia przelewów na te dane, które krążą w sieci. Nie bez powodu Santriel chcąc "uśmiercić się" użył imienia Kamil.

Ciekawe że Plemnikowi z którym wspolpracowal przedstawial sie jako Oskar i tak samo verdo i Vermirze na Reinorze a vermira to sprawdzala i wyszlo nawet z tego ze to jest on

BuenaCosta, z którym współpracował na Turisas/Superniebo/reinor też zna Santriela jako Oskar. Imię to wymyślił po tym jak jego dane personalne otrzymali wszyscy administratorzy, którzy mają z nim na pieńku (też dostałem te dane).

Opublikowano

nie chce nic mowic, ale rano jest w każdym kosciele msza i mozna ta msze dac za kogos, a uroczystosc tzn msza + pogrzeb jest popoludniu, wiec nierozumiem tego toku myslenie. FAKE Na 100%, to jest santriel oszust i to sie nie zmieni, czekac tylko na jego kolejny serw.

Opublikowano

pierdolenie, każdy serwer który wyjdzie teraz będzie że jest Kamila. on i tak uważał co robi i myślę że dane przelewów nie są prawidłowe, ale co ja wiem;d chociaż są osoby które znają jego prawdziwe dane

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

W swoim czasie tak nie uważał, dane podawał matki, potem już swoje. Co do detektywów, tu nie ma co kombinować, wystarczy zadzwonić do domu pogrzebowego z klepsydry tak jak ja i się wszystkiego dowiedzieć. O tym, że pochówek na cmentarzu odbywa się od razu po mszy dowiedziałem się od ludzi tam pracujących.

Mieszkam też w Paczkowie, byłem na kilku pogrzebach, i na pewno nie szedłem od razu po mszy na cmentarz ... , nie wiem od kogo się takie coś dowiedziałeś, na pewno nie odbywa się pochówek od razu po mszy .

Opublikowano

Mieszkam też w Paczkowie, byłem na kilku pogrzebach, i na pewno nie szedłem od razu po mszy na cmentarz ... , nie wiem od kogo się takie coś dowiedziałeś, na pewno nie odbywa się pochówek od razu po mszy .

Czyżby konto Pana Santriela ?

Opublikowano

Czyżby konto Pana Santriela ?

Też miałem takie pierwsze wrażenie że to jego, bo brak podanego wieku, urodzin, tak samo jak santriel. i to chyba jego 1 post w tym temacie.

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Opublikowano

Informacja sprawdzona z czystej ciekawości. Ludzie pracujący w tym zakładzie z jednej strony uważali mnie za debila, a z drugiej przyznali, że wiele osób pytało o tego człowieka. Wniosek po rozmowie? Żadnego pogrzebu Kamila Robaka nie było - nie wierzysz to sobie sam kutwa zadzwoń i przestań tu jakieś bajki pisać niczym teorie Macierewicza na temat Smoleńska. To robi się równie żałosne. Co do pochówka 7h po mszy to też byli zdziwieni. Przyznali, że od razu po mszy uroczystość przenosi się na cmentarz, bo zaraz za chwilę często mają kolejną ceremonię. Ludzie zaproszeni na mszę gdzie mieliby się podziać z trumną i często liczną ilością kwiatów przez te 7 godzin?

Chyba można uznać temat za wyczerpany, a jeśli ktoś jeszcze ma wątpliwości, to numer do zakładu jest podany.

Opublikowano

Zawsze po mszy odbywa się pochówek więc nie zmyślaj że jest inaczej, chyba że jesteś Santriel i próbujesz teraz zaprzeczyć wszystkiego bo wyszła prawda na jaw o tej "śmierci".

Opublikowano

ha ha ha, po pierwsze, nie jestem " Santriel " , a po drugie , jest msza o 7 rano za zmarłego ... , bez żadnych ceremonii , później o 14 na pogrzeb , nie wierzysz? Przyjdź zobaczysz, że ZAWSZE jest rano msza za zmarłego, a później ( nie od razu ) na cmentarz.

Opublikowano

To ciekawe jakbym przyjechał na pogrzeb np z Niemiec na 7:00 i gdzie miałbym czekać te 7h?

W dupie, na 100% pochowek po mszy.

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...