Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

blizniak1991

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 894
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ktore to jest juz start serwera 1?? I mam mala prozbe mozesz podac system ulepszen broni ?? I na ile sa pety 20-30 dni??? I i najwazniejsze na 100% zagram ;]

Kiedy będzie dostępny klient do pobrania?

napewno 8-10h przed startem jak wszedzie
Opublikowano

przekładacie start z powodu że startuje jakiś dedny serwer na którym zagra 10 ludzi bo na pewno znowu padnie po 5 min jak poprzednio

PS i dla waszej wiadomości tamten serwer startuje dziś a nie jutro więc poco przekładać start ?

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

przekładacie start z powodu że startuje jakiś dedny serwer na którym zagra 10 ludzi bo na pewno znowu padnie po 5 min jak poprzednio

PS i dla waszej wiadomości tamten serwer startuje dziś a nie jutro więc poco przekładać start ?

Zrobiliśmy to tylko dla tego iż chcemy wystarrtować pewni że nie wystąpią jakieś "większe" bugi i potrzebujemy jednego dnia jeszcze na wykonanie testów i dokończenie paru spraw.

Opublikowano

Oni nie startuje przez to ze potrzebuja czasu tylko przez inny serwer. Inna kwestia w tym ze nie widze zadnego w zapowiedziach , ten drugi startuje dzis niby ale okej.

Chcialbym poprosic jednak o przeniesienie daty na powrot na jutro. Mozecie wystartowac nawet jak by co w innej godz co to za problem..

Bywalec
Opublikowano

Dajcie maksymalne wartości bonusów.

Czy na serwerze będzie Zwój Powrotu Statusu, Magiczny metal?

Czekam na SU broni.

Opublikowano

Z tego co pamietam rivendel juz byl kiedys i dlugo sie trzymał. A wiec z racji tego na 80% zagram na tej odslonie;D

Co do petow to zrobcie tak aby naprawde nie trzeba bylo wyadawac w is aby mozna bylo je uzywac. Niektore prezkki tez byly ze mozna je wydropic a tak naprawde nie dropily i ludzie w is kupowali.

Ale ogólnie serwer sie fajnie zapowiada;d

Opublikowano

Prosiłbym o zaakceptowanie mojego konta na forum nick: AviuZ, ponieważ po 40 kliknięciu i czekaniu od rana (godz 8.30 +/-) do teraz zaczynam sie powoli wkurwiać, że nie mogę się tam wypowiadać i przejrzeć niektórych opcji.

Na serwerze zagram z przyjemnościa, tymbardziej po wypowiedzi Isamu !

@Edit;/

Eh przepraszam.. zjebałem sprawęz mailem, podajac zly:D

Hard work is adversary of adversity.

Opublikowano

Te zbroje po złotych hwangach są beznadziejne według mnie-oprócz tej na 250 lvl. Dungeony fajne:D. Czekam na bronie i coś wiecej o nowych bossach, mapach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...