Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Cap 130~14DG~Świeżo Otwarty~

ewenement91

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

credin92, tekst według translatora google oznacza : Nie można przejść test bezpieczeństwa, już taki bład mi sie pojawił o ile dobrze pamiętam to hasło bezpieczeństwa to cyfry a ich liczba minimalna to 6

oski994, najprościej to mbotem, który świetnie działa na tym serwerze

metma:D, nie wiem jak to wyjdzie, bo zbyt uważnie nie czytałem regulaminu o linkach do plików ( pewnie warna dostane ). Tu masz link to spakowanego pliku który ma hasło twojego nicku z mpc forum ( ht tp://download.hellshare.pl/desktop-rar/9732762/ ) . Jeżeli nie bedziesz mógł odpakować to radze przeczytać swój nick.

Taka uwaga dla wszystkich : plik załadowałem tylko dla w/w członka forum, nie pobierajcie tego jeżeli nie chcecie robić mi problemów to bo tylko akt mojej dobrej woli

Opublikowano

Pobierał ktos ostatnio instalke? bo ja od wczoraj walcze z pobraniem i nie idzie ani exe ani rar, nie idzie tzn po sciagnieciu 700+ 800+ dupa rozlancza sie . moze ktos mial podobny problem i wie jak go usunac

Opublikowano

Mam inspe , bylem na servie pisali ze robia update , wlaczam silka , pobiera patcha nagle wyskakuje błąd " 0 " i potem już sie nie chce włączyć :P

Opublikowano

Nie chce mi sie wklejać obrazków wiec tu masz link do tych map

http://ww w.gamex en.com/prosro-new/2655-prosro-new-arabian-unique-map.html

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Uwaga!!!

TYLKO 13 DG SOXY MOŻEMY WYMIENIĆ NA 14 DG ITEMY

To mnie zaciekawiło gram juz sporo na tym serwerze mam soxy 13 degre i jakoś nie przypominam sobie żeby ktoś mial itemy 14 degre. Jeżeli faktycznie tak jest to mogę się dowiedzieć jak sie to wymienia i gdzie?

Opublikowano

To mnie zaciekawiło gram juz sporo na tym serwerze mam soxy 13 degre i jakoś nie przypominam sobie żeby ktoś mial itemy 14 degre. Jeżeli faktycznie tak jest to mogę się dowiedzieć jak sie to wymienia i gdzie?

nic sie nie wymienia novy 13d maja wyglad 14d i tyle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...