Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Cap 130~14DG~Świeżo Otwarty~

ewenement91

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to dziwne bo mi nie dziala... Jak podaje sciezke gdzie mam silka to program prosi o restart i restartuje sie pozniej jakklikam start to nic sie nie dzieje ;/

Opublikowano

Pytanko. Dziala wam teraz Silk ?? Bo mi dzialal do wczoraj a dzisiaj jak chce wbic to nie dziala ;/

Uruchamiam Luncher i nic sie nie dzieje nawet w procesach sie nie pojawia ;/ a wczesniej bylo ok ;/

Opublikowano

Pytanko. Dziala wam teraz Silk ?? Bo mi dzialal do wczoraj a dzisiaj jak chce wbic to nie dziala ;/

Uruchamiam Luncher i nic sie nie dzieje nawet w procesach sie nie pojawia ;/ a wczesniej bylo ok ;/

Działa
Opublikowano

mam dylemat czy jest sens sie tu rejesatrowac skoro co chwile serwer jest off :P

Ja nie narzekam, odkąd sie zarejestrowałem to wsumie dzis jest tylko dluzej off niz 1h... ale chyba lepiej zeby dokonczyli server niż miec lekkie freezy badz lagi i inne tego typu "dolegliwosci"

Opublikowano

Ja nie narzekam, odkąd sie zarejestrowałem to wsumie dzis jest tylko dluzej off niz 1h... ale chyba lepiej zeby dokonczyli server niż miec lekkie freezy badz lagi i inne tego typu "dolegliwosci"

Ja też nie server spoko ale gołym okiem widac ze jest atak ddos
Opublikowano

no coz takie zycie cierpliwosc bedzie wynagrodzona i dla wszystkich co sie zastanawiaja czy sie rejstrowac NAPRAWDE SIE OPŁACA polecam server spoko

q8EfWZE.png

Opublikowano

Dla mnie to może i trwać do jutra. Jeżeli później ma serwer być stabilny i działać to niech robią co maja robić ;d

Nietrzeba pisać co chwile "serwer off" etc.

Poczekamy, zobaczymy.

A jeżeli Wam sie nudzi to wyjdzcie na spacer albo z kolegami/koleżankami albo obejżyjcie jakiś film a nie siedzicie i czekacie przed kompem ;D

PS: "JebacPZPN" << jest największym noobem na serwie i jeżeli to czytasz to niedam Ci żyć na serwer. hehe

GL and HF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...