Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Cap 130~14DG~Świeżo Otwarty~

ewenement91

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Powiem Ci, że Twoje posty nie są warte uwagi... Ile? parę dni temu zachwalałeś underworld ? Jacy tam niby ogarnięci ludzie grają, ogarnięci, coś tam... Tym postem przestrzegam ludzi, którzy chcą planować z Tobą wspólną grę (Więcej niż 3 dni?), z góry odradzam!

Rydvan x3

słuchaj człowieku, nie wiem czego się tak mnie uczepiłeś , nic ci nie zrobiłem :]

jeśli nie wiesz o co wogóle chodzi to po co czepiasz temat Underworld.

w drugim poście zawartym w Temacie napisałem

UWAGA

będę grał :) zobaczymy czy się będzie opłacało , na jak długo

i oczywiście grałem. Underworld był na początku całkiem fajnym serverem. Ale z czasem niestety się zrobił do bani i postanowiłem odejść.

Człowieku nikomu nie obiecywałem że będę grał tam do końca servera.

Druga sprawa , grałem tam sam. Nie miałem konkretnej Guild. Więc na ch.. pytam się na ch.. się czepiasz.

trzecia sprawa. napisałem " Zobaczymy czy się będzie opłacało, na jak długo" jeśli nie rozumiesz to znaczy że coś z tobą nie tak, wybacz mi , skonsultuj się z lekarzem lub Farmaceutą.

po czwarte na Prosro grałem już od początku :].. założyłem ten temat. Oficjalnie nie powiedziałem że odchodzę z tego servera, poprostu wróciłem.

po piąte Nikt , absolutnie nikt mi nie zabroni grać na 10.xxxxx Serverach. to jest mój wybór, więc po co się wtrącasz. Pff śmieszysz mnie.

po 6 zmiażdżyłem cię moimi argumentami więc teraz możesz poprostu iść do łóżka pod kołderkę.

Pozdrawiam.

"Nawet Jeśli Wszyscy Już w Ciebie Zwątpili

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

i Ty mówisz, że ja jestem śmieszny ? Czy zabraniam Ci gdzieś grać ? Ogarnij się trochę, następnie ochłoń. Twoje poczynania co robisz, gdzie grasz, mnie w ogóle nie interesują. Mam to w dupie. Możesz sobie nawet siedzieć na gry.online.silkroad.do.16.lat.pl . Przestrzegam tylko ludzi którzy zamierzają z Tobą grać, nie jest to warte najmniejszego sensu... no chyba, że 2 dni, to co innego. Tak, że nie zamierzam z Tobą dyskutować... Wszyscy wiemy co z Ciebie za ziom, którzy nie wiedzą, to się dowiedzą. Tak, czy siak życzę powodzenia, może w końcu dotrze. Pozdrawiam.

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

czytam te posty z przed miesiaca 90/1000 tera jest aktualnie 839/1000 :D

Pomoglem?

Nie ma za co :P

Szukam serva do cabala.

Opublikowano

i ja nikogo nie namawiam żeby ze mną grał ;] to ja chcę z kimś grać , a ty nie decyduj za innych PIS

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

i ja nikogo nie namawiam żeby ze mną grał ;] to ja chcę z kimś grać , a ty nie decyduj za innych PIS

ja moge z tb zagrac podaj mi skypa i lecimy z koksem ;p

Pomoglem?

Nie ma za co :P

Szukam serva do cabala.

Opublikowano

TS3 ewentualnie :)

masz u mnie pod avatarem GG więc też możesz napisać :)

ja jestem chętny by pograć. Tylko odrazu z góry mówię, jutro mam szkołe , pojutrze też , a w poniedziałek przyjeżdza do mnie Kobieta na tydzień więc

postaram się być na silku aktywny ale nie obiecuję że będę cały czas gdyż poprostu nie mogę =)

pisz na gg albo podaj Tsa to wejdziemy i pogadamy :)

Co do gry. Gram aktualnie z Bratem i jest wporządku , ale szukam Dobre Aktywnej Guildi. no i kogoś z kim można pograć =)

Pozdrawiam

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

TS3 ewentualnie :)

masz u mnie pod avatarem GG więc też możesz napisać :)

ja jestem chętny by pograć. Tylko odrazu z góry mówię, jutro mam szkołe , pojutrze też , a w poniedziałek przyjeżdza do mnie Kobieta na tydzień więc

postaram się być na silku aktywny ale nie obiecuję że będę cały czas gdyż poprostu nie mogę =)

pisz na gg albo podaj Tsa to wejdziemy i pogadamy :)

Co do gry. Gram aktualnie z Bratem i jest wporządku , ale szukam Dobre Aktywnej Guildi. no i kogoś z kim można pograć =)

Pozdrawiam

jedyba polska aktywna gildia to UnForGiven czy jakos tak zaraz tez tam przechodze
Opublikowano

słuchaj , ewenetualnie możecie dojść do nas. TZN poznałem ziomka dzisiaj 109 lvl no i powiedział że ma zamiar właśnie zrobić Guild no i zrobił , jestem w niej, nie jestem masterem ale mam Joina mamy już 5 lvl i polską unie z UnForGiven bodajrze.

nick w grze mam Ewenement albo ConaMore

cały czas w grze :) od paru godzin. i lvl rośnie :)

Pokaż Że Się Mylili

Nie czekaj Ani Chwili"

Opublikowano

Gra ktoś jeszcze z naszej starej paczki (z tych co od początku grali) ??

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Jak ktoś gra dłużej na serwie to prosiłbym o drobną pomoc.

Mam tam jakiegoś wizka 128Lv z setem ale bez broni, więc jakby ktoś miał jakiegoś dobrego staffa i mógł pożyczyć/dać to PM - najlepiej na MPC albo GG 12767553.

Zamierzam wrócić na tego serwa bo nie ma nic lepszego na obecną chwilę.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

nie idzie sie zarejestrowac...

Kullanıcı adı kullanılıyor.- to napis sie pojawia, probowałem juz miliona loginow,haseł,emaili.... dalej nic

Opublikowano

Kullanıcı adı kullanılıyor.- to napis sie pojawia, probowałem juz miliona loginow,haseł,emaili.... dalej nic

to znaczy ze nazwa uzytkownika jest juz uzywana

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...