Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Cap 130~14DG~Świeżo Otwarty~

ewenement91

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam :)

Mam problem...sciągnąłem sobie clienta po zarejestrowaniu się i w momencie gdy chcę go zainstalować pokazuje mi sie komunikat "This archive is corrupted". Ma ktoś jakis pomysł na to ? :)

Opublikowano

Hej. Server jak najbardziej polecam :) Gram do tygodnia, założyłem dzisiaj własną guild, mimo tego, ze jest kilak ale graja w nich po 3 osoby x/ WIęc jesli jestes aktywnym graczem to pisz ! mój nick w grze Flly bądź pisz do brata JustKissMe ! Nazwa guild : Nevermind 5lv. Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

Z uwagi na to że większość wypowiadająca się tutaj osób nie gra aktywnie na serwerze, mam przyjemność zaprosić Was do wspólnej gry w nowo powstałem gildi PolishElite.

Gildia powstała niedawno i liczy zaledwie 8 osób dlatego też mamy nadzieję że dołączycie do nas :)

Oferujemy miła atmosferę oraz pomoc dla początkujących graczy, w przyszłości mamy zamiar aktywnie uczestniczyć w FW więc serdecznie zapraszamy :)))

W grze pisać do DontTryToRun , PowerZ , SunLocK , __ErRoR__

Gorąco zapraszamy, czekamy na Was :)))

Opublikowano

mam problem, pobrałem clienta z głównej strony i wywala " this archive is corrupted " czyli uszkodzona instalka. Skad pobrać dobrego clienta albo co z tym zrobić żeby działał ?

Opublikowano

Czy wam też nie działa teraz ProSro? wyskakuje wam okienko z ,,0'' ?

"Ci którzy nigdy nie zaznali prawdziwego bólu, nigdy też nie będą potrafili w pełni zrozumieć pokoju"

Opublikowano

Pisali że będzie jakaś naprawa i w nocy wyłączą serwer. Może teraz w tej ich Mongolii jest noc .... ?

Admin Cienia
Opublikowano

Po co spamujecie jak widzicie że nie działa? Jak włączą to ktoś napisze, kolejne posty będę raportował i zakończą się ostrzeżeniem.

@ 12:15 Strona online

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Macie ip servera? Jaka wersja? Prosze o pomoc

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  
Opublikowano

siema. chcialbym tutaj pograc i potrzebuje pomocy bo pierwszy raz na privie bede gral ( w silka gralem na globalu) jak ktos chetny pomocy prosze o kontakt priv albo gg 7299828

Opublikowano

Ja nie moge załozyc konta dlaczego? wyskakuje: Guvenlik testini geçemediniz

Co robię źle ? myślałem ze mam złe hasło ale próbowałem hasło

-liczby

-male/duze litery

-staram sie nie zadługie robić

SharpMind / Byczeq

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...