Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] Cap 130~14DG~Świeżo Otwarty~

ewenement91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jAK zagrać na Tym servie jak glowna strona nie chodzi kiedys grałem na nim chcial bym wrocic ale sie nie da o co biega???

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam Mam problem mianowicie jak kolega pisał ze mu nieche ruszyc download to mi jakos ruszył lecz niemoge sie zarejestrowac.non stop cos mi po tur wyskakuje ze zle robie ale próbowałem juz wiele razy nawet nowego emaila załozyłem i nic. Mam sprawe ma ktos z was do oddania jakies konto nawet 1lv moze byc. Pls bo serwer mi sie podoba l;ecz niemoge pograc

Opublikowano

Ja chętnie bym się dowiedział jak można zdobyc 13 nova i 14dg eq. Bo nigdzie tego znaleźć nie mogę a te zasrane turasy oczywiscie nie potrafia wydukać żadnego słowa po angielski...

Opublikowano

Dropisz soulles np. staff, zbierasz awakeing (3rodzaje) i kupujesz w jg (tam gdzie ringi) awak elixir of weap ( tak to się chyba nazywa ) kosztuje 12 iron coin'ów a je dropisz z unique... to chyba tyle.

• 2 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Siemanko !! wbijajcie na serwer serwer cały czas stoi na serwie 400+ online szukam polakow do gry

SharpMind / Byczeq

Opublikowano

Podaj swój nick kolego to za 30min coś pogramy ;)

@edit

Ale nikt nie wspomniał , że client jest zasyfiony . Problem to : Win32/Jeefo

Nie znam się na tym ale właśnie przez niego przeinstalowywałem windowsa ... Uszkadzał każdy plik po kolei przez co nie większość plików i programów mi nie działały ...

Opublikowano

Ja wyłączyłem anty wira do mojego bota a co do clienta to mi nic nie spamowal nick to SharpMind pisac to pomoge gildie zlaozymy

SharpMind / Byczeq

Opublikowano

Główną instalke tego jeefo znajdziecie w c:/windows i nazwe ma svchost jak tam siedzi to juz macie wirusa na kompie.

A prawdziwy svchost znajduje sie w folderze system32.

579571423327107377857.png

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...