Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS][EP1][24H]BlackStyle

machomet6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 631
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Stoi ten serwer czy owca go rozwalil ?

ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

nie no, ahaha

to Ci się udało xDDDDDDDDDDD

Owca go rozwalił, ahahahaha

xD

oczywiście, że stoi i postoi długoooo....

Opublikowano

ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah

nie no, ahaha

to Ci się udało xDDDDDDDDDDD

Owca go rozwalił, ahahahaha

xD

oczywiście, że stoi i postoi długoooo....

Nie, baranie >.< .. nie rozwaliłem, tylko grałem sobie panem machometem ;p

Poleciały prezety z jego EQ dla ludzi, troszke cash jego ubyło ( mial 1kk cash ).

Na sam koniec poczęstowalem ludzi jego kontem.

Od razu dostało DC, i ktos na nim był ( nie machomet ) hasło zmienione, to ze machomet jest w administracji ( nie wiem ) napewno szybko zdzialal to ze odzyskal konto..

Wsyzstko odbudował i zgrywa głupiego że nic się nie stało, lecz jest w błędzie :)

xowcapozdrawiaxd.jpg

( EQ nie widac bo nie mam "waszego" clienta i zbugowane xD, szkoda mi bylo czasu zeby sciagac taki syf ;p, dlatego zrobilem to na odpier*dol )

Opublikowano

Nowości

http://176.119.34.143/forum/index.php?threads/maintenance-12-10-12.138/

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

Nie, baranie >.< .. nie rozwaliłem, tylko grałem sobie panem machometem ;p

Poleciały prezety z jego EQ dla ludzi, troszke cash jego ubyło ( mial 1kk cash ).

Na sam koniec poczęstowalem ludzi jego kontem.

Od razu dostało DC, i ktos na nim był ( nie machomet ) hasło zmienione, to ze machomet jest w administracji ( nie wiem ) napewno szybko zdzialal to ze odzyskal konto..

Wsyzstko odbudował i zgrywa głupiego że nic się nie stało, lecz jest w błędzie :)

xowcapozdrawiaxd.jpg

( EQ nie widac bo nie mam "waszego" clienta i zbugowane xD, szkoda mi bylo czasu zeby sciagac taki syf ;p, dlatego zrobilem to na odpier*dol )

Tylko postaw swoj server to zobaczysz 'Owco' bedziesz miał przejebane.

NffKd.png

Opublikowano

Owca po prostu płacze, nie może wytrzymać, że Black Style się trzyma lepiej niż jego Senior ;)

Mamy więcej ludzi, to wiadome, a on, żeby zniszczyć serwer loguje się na konto admina o.O

Ach.. chyba nie pamięta jak ja z Bloodym byłem na Seniorze na jego koncie :D

Jeszcze mam all passy :D

Daliśmy sobie po 73+100 5x hr do tego set +100 z eva i hr + acc :D

Musisz zrobić znów serwer, bo nie mam na kogo konta się włamać :/

Opublikowano

np. Jest Patche do pobrania dla czego nie pobierzesz?

bo ktoś nie potrafi dodać trzeba edytować teraz pozostałe ale on o tym nie wiem xD

http://176.119.34.143/forum/index.php?threads/error-in-update.142/#post-1533

Opublikowano

dobra Patchów jest ponad 70 i co za każdym razem będziesz tak wchodził to polecam Brawa

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

http://176.119.34.143/forum/index.php?threads/assasin-jako-admin-czy-jednak-nie.143/

Oddajcie głos xD

cooltext9_xqhewpn.png

Opublikowano

Odszedłem z własnej woli czytajcie co piszą tam gdzie proszę o głos a dowiecie się wszystkiego widać dają sobie rade beze mnie no coś nie wychodzi to za bardzo chłopaki się znają tylko im się nie chce odejściem ZMUSZAM ich do pracy wspólnej to jest mój cel odejścia

Nie wspominając tego że większość z was uważało i pewnie nadal myśli że beze mnie serwer będzie stał jak widać Mylicie się.

cooltext9_xqhewpn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...