Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS][EP1][24H]BlackStyle

machomet6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem... Otóż, po ściągnięciu klienta gry i zainstalowaniu, mam w folderze 2 ikony (aplikacje): LC i LC-black style. Po Kliknięciu LC-black style wyskakuje komunikat "Canot connect to serwer" a po kliknięciu LC wszystko jest ok do czasu potwierdzenia logowania. Wpisuję nazwę użytkownika i ustalone przez siebie hasło. Czekam około 5-10 sek na reakcję po czym ukazuje się okienko z informacją "Time Out" i jedynie co mogę w tym momencie nacisnąć to przycisk Exit :) Czy ktoś jest w stanie mi pomóc?

Ahm właśnie zapomniałem ogłosić :

Server Off całą noc

:)

Przeprowadzamy 'niewielką' konserwacje

;)

NffKd.png

• Odpowiedzi 631
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rozumiem ,ze będę mógł jutro normalnie pograć i problem wskazany przeze mnie dotyczy nie tylko mnie? :) Mało mam czasu na przeglądanie forum. Grywam raczej wieczorami jak córka pójdzie spać :) dlatego proszę o pomoc i konkretne odpowiedzi :) Póki co wiem dlaczego nie mogę się zalogować. Spróbuję ponownie jutro. Dziękuję za info. Pozdrawiam.

Aha i bardzo fajnie ,ze powstał nowy serwer LC :) ponownie zachciało mi się grać :) zresztą po miesięcznej przerwie. Miałem już nie zaglądać ale ciężko przerwać 4 letni nałóg :)

Opublikowano

Rozumiem ,ze będę mógł jutro normalnie pograć i problem wskazany przeze mnie dotyczy nie tylko mnie? :) Mało mam czasu na przeglądanie forum. Grywam raczej wieczorami jak córka pójdzie spać :) dlatego proszę o pomoc i konkretne odpowiedzi :) Póki co wiem dlaczego nie mogę się zalogować. Spróbuję ponownie jutro. Dziękuję za info. Pozdrawiam.

Aha i bardzo fajnie ,ze powstał nowy serwer LC :) ponownie zachciało mi się grać :) zresztą po miesięcznej przerwie. Miałem już nie zaglądać ale ciężko przerwać 4 letni nałóg :)

Już jutro wszystko będzie ok :)

aa i popieram cb z tym nałogiem :x

NffKd.png

Opublikowano

Czy jest możliwość w ogóle dodania patcha, w którym po założeniu coveru (połączeniu) opcje z setu głównego byłyby czytane? Bo narazie to troszkę bez sensu z tymi coverami jest.

Opublikowano

Już jutro wszystko będzie ok :)

aa i popieram cb z tym nałogiem :x

Day powiedz szczerze że miałem ciężki dzień i beze mnie nie dajecie sobie rady xD całą noc off był xD Aromat dzwonił do mnie dziś rano musiałem się obudzić i odpalić xD

Tak jest ok

co do Coverów zostaną w IS zostanie też zmieniony czas ich noszenia jeszcze mam nadzieje że w TYM tyg to zrobię

co do EXP i nowego servera owszem będzie on :-)

Ceny w sklepach zostaną zwiększone.

Teraz tylko pytanko do was czy konta mają zostać :-)?

bo myślę też nad odpaleniem CH2 lecz server byłby off przez około godzinkę max 2 xD resztę zostawaim wam ;-D

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

Po pierwsze - zróbcie coś z coverami, bo nikt ich kupować nie będzie jeżeli z nimi nie będą działać opcje w secie.

Po drugie - nie nawalajcie tyle nowości i słodkości, bo tego jest już przesyt i odrzuca.

Po trzecie - jak dla mnie możecie skasować konta i zrobić od nowa serw, ale żeby był ogarnięty.

Po czwarte - naprawcie ten buff łowcy (żeby dawał te 10k celki), bo bez tego łowca może sobie poskakać...

Opublikowano

Day powiedz szczerze że miałem ciężki dzień i beze mnie nie dajecie sobie rady xD całą noc off był xD Aromat dzwonił do mnie dziś rano musiałem się obudzić i odpalić xD

Tak jest ok

co do Coverów zostaną w IS zostanie też zmieniony czas ich noszenia jeszcze mam nadzieje że w TYM tyg to zrobię

co do EXP i nowego servera owszem będzie on :-)

Ceny w sklepach zostaną zwiększone.

Teraz tylko pytanko do was czy konta mają zostać :-)?

bo myślę też nad odpaleniem CH2 lecz server byłby off przez około godzinkę max 2 xD resztę zostawaim wam ;-D

-.-

Poprostu cos robiłem musiałem wyłączyć server aaa i dlatego ze trosze musiał odpocząć :D

NffKd.png

Opublikowano

-.-

Poprostu cos robiłem musiałem wyłączyć server aaa i dlatego ze trosze musiał odpocząć :D

Heheh norma xD Day dodajemy nowy Hard Exp xD

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

Powiem tak, ranger bez tego buffa ssie xD Powinien dodawać minimum 5k celki.

no można tak powiedzieć, ale nie do końca, bo celka to nie wszystko, jest 100% cast + hast = hr nie potrzebne zbyt duże.

Ale macie serwer i zabezpieczenia jeden botek wywala caly serwer ehh.

nadal wywala? :P

Dodane zostaną ACC ze Specjalnymi opcjami dla każdej klasy Propozycje proszę składać na PW do mnie xD

Nie lepiej stworzyć nowy temat z propozycjami?

Heheh norma xD Day dodajemy nowy Hard Exp xD

chyba Ty.

Opublikowano

no można tak powiedzieć, ale nie do końca, bo celka to nie wszystko, jest 100% cast + hast = hr nie potrzebne zbyt duże.

Zauważ, że ranger ma prawie 2x mniejszy dmg niż inne klasy (nie mówię tu o elementaliście, kleryku itp.) i musi nadrabiać celnością :P

Opublikowano

A i jeszcze chciałabym dodać coś - zróbcie donate i ustalcie normalne ceny w IS. :) Chyba, że stawki cashu będą proporcjonalnie duże do cen w shopie. Wiecie - na początku warto zachęcić promocją czy coś, a jak Wam się ustabilizuje wszystko to wtedy pomyśleć nad czymś "poważniejszym". Co do ACC - uważam, że nie głupim pomysłem byłoby wprowadzenie chociażby w IS master coinsów w paczkach po 100 żeby można było otwierać (nie wiem czy tak się da, to luźna propozycja). Albo ustanowić jakąś lokację/moby, w której możnaby wydropić biżuterię (np. tak, jak na LCGN01), a z eventów dawać jakieś lepsze biżuterie (np. 5x hr czy coś takiego).

A co do buffa łowcy - każda postać ma coś w czym jest lepsza od innej. Dla czarownicy jest to błysk, dla tytana buff na HP, dla rycka buff zwiększający atak... to niech łowca ma swoje 10k celki z Focusa. :) Czy to tak wiele?

A i jestem bardzo za tym, żeby zrobić max. 175 i od nowa. Troszkę wolniejszy exp, może nie kompletny hard, bo to ma być chyba serwer for fun? :) Dziękuję za uwagę. :D

Opublikowano

O,o ja byłam święcie przekonana, że ten skill zwiększa atak, ale obniża obronę?

Offence posture, skill z 122 lv =) na ep1 o ile pamiętam dodaje jeszcze spd mov.

Koniec z grami... czas na nauke kochanego PRAWA

<3

Opublikowano

O,o ja byłam święcie przekonana, że ten skill zwiększa atak, ale obniża obronę?

zwiększa atak + obniża obronę + dodaje spida, ale dodanie spida nie ma sensu, już nie którzy wyciągają 50 spida :D

Zauważ, że ranger ma prawie 2x mniejszy dmg niż inne klasy (nie mówię tu o elementaliście, kleryku itp.) i musi nadrabiać celnością :P

skoro tak sądzisz to będę truł adminom, aż naprawią.

Offence posture, skill z 122 lv =) na ep1 o ile pamiętam dodaje jeszcze spd mov.

Ty to wyjdź -.- tam -> [ -]

Opublikowano
Ty to wyjdź -.- tam -> [ -]

Proszę ogarnij się....

Mała uwaga co do server'a :

*Co chwila error'y mam nie wiem czemu m.in gdy :

- stoje obok areny bez ruchu z 5 minut

- gdy tp się do jakiś lokalizacji

Koniec z grami... czas na nauke kochanego PRAWA

<3

Opublikowano

Nadal mam problem z logowaniem :( po odpaleniu okna gry w dniu dzisiejszym i zakończeniu pobierania aktualizacji, kliknąłem START. Później wpisalem has i log... potwierdzilem i czekam okolo 15-20 sek az pojawia sie komunikat "Timed Out" i tak za kazdym razem. Proszę o pomoc bo szlag mnie trafia jak nie gram dłużej niż 3 dni :) Będę wdzięczny. Pozdrawiam.

Opublikowano

Owca co nagrywasz? Jak mysle o tym samym co ty pisz PV ;D Chyba, ze za daleko wybiegłem myslami ^^

linoskoczek nie trać czasu tam, lepiej napij sie cieplej herbaty ;D

ubh6c.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...