Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS][EP1][24H]BlackStyle

machomet6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czytając to wszystko, tymbardziej wypowiedzi administracji serwera, chyba chcąc zacząć przygodę na tym serwerze, zniechęcił bym się. Zamiast zachęcać w jakiś sposób, odpychacie, wdając się w dyskusje z osobami, które i tak nie grają na serwerze, a zależy im tylko na tym aby ten serwer pogrążyć. Powinniście przyjmować krytykę, ale nie dyskutować. Tymbardziej w tak żenujący sposób. Co do kilku postów wyżej o cieniu, myślę, że zaklinacz zamiast cienia to dobry pomysł. Po co trzymać postać zbugowaną, lepiej dać "zwykłą" a sprawną. Oczywiście można by naprawić, ale myślę, że są ważniejsze aspekty do zrobienia. Aktualnie na serwerze i tak mało kto lata cieniem. Myślę, że administracja BS powinna częściej zachowywać zimną krew.

• Odpowiedzi 631
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A tak na marginesie - czy serwer jest w miarę stabilny? Da się tam grać już czy nie da?

Jasne, że się da, według mnie sytuacja na serwerze jest coraz lepsza. W porównaniu do początków. Najlepiej będzie jak sama wejdziesz i sprawdzisz, nikt nie odpowie Ci na Twoje pytania, lepiej niż Ty sama. ^^ Osobiście nie narzekam.

Nauczycielka następne konto ? -.-

Chyba nie mówisz o mnie? Pytam, bo wiadomość jest tuż pod moim postem, więc nie wiem, do kogo piszesz.

Opublikowano

Wszyscy spamujecie w tym temacie i skutecznie zniechęcacie. Oprócz Avangara.

Jasne, że się da, według mnie sytuacja na serwerze jest coraz lepsza. W porównaniu do początków. Najlepiej będzie jak sama wejdziesz i sprawdzisz, nikt nie odpowie Ci na Twoje pytania, lepiej niż Ty sama. ^^ Osobiście nie narzekam.

Zapewne zajrzę, ale te wszystkie komenatrze machometa są tak żałosne, że się odechciewa...

Opublikowano

This is not done in Paint.

This is done in Gimp.

Sorry for unfinished.

Mfg. Warmonger

Dobre, translator, szkoda, że to nie warmonger xD

Jak zawsze, żeby nie było offtopu: czemu bitwy są zamienione, sobota z niedzielą?

Opublikowano

Dobre, translator, szkoda, że to nie warmonger xD

Jak zawsze, żeby nie było offtopu: czemu bitwy są zamienione, sobota z niedzielą?

Bo widocznie tak zdecydowali ;o

Opublikowano

Co się dzieje z serwerem? Probuje się zalogować i Timed Out. WTF?

Nie chcę nic mówić..., ale chyba powinieneś przywyknąć do częstych Time Out'ów.

Tu cały czas coś robią, naprawiają, poprawiają, dodają i więcej oni pracują nad serwerem niż my gramy. ;p

To jak już tak siedzicie tam i kontemplujecie to weźcie naprawcie buff łowcy!

Opublikowano

Nie chcę nic mówić..., ale chyba powinieneś przywyknąć do częstych Time Out'ów.

Tu cały czas coś robią, naprawiają, poprawiają, dodają i więcej oni pracują nad serwerem niż my gramy. ;p

To jak już tak siedzicie tam i kontemplujecie to weźcie naprawcie buff łowcy!

KIedy Timed outy nie są od kilku dni po fixach taką codziennością. Fakt, robią i naprawiają sporo rzeczy, ponieważ jest sporo rzeczy do poprawienia/naprawienia, ale to chyba z jednej strony dobrze :D? Gorzej gdyby poprzestali na tym co jest. ^^

Opublikowano

Zgadzam się z Tobą w 100%, że fajnie widzieć zainteresowanie. Ale czy nie uważasz, że mieliby mniej roboty gdyby nie chcieli udoskonalać wszystkiego na siłę? Bo tam jest jak dla mnie przesyt wszystkiego.

Opublikowano

Uważam, że mogliby poprzestać na chwilę na tym co jest, nie dodawać niczego, ani nie upiększać, tylko naprawić bugi, które są uciążliwe w grze, tak naprawdę to powinien być priorytet.

Opublikowano

No dokładnie. Ja to samo pisałam nie raz nie dwa... wolę normlany serwer bez zbędych dodatków i pierdołek. Nie mówię, że nic nie może być zmienione, ale nie aż taki nawał tego wszystkiego...

Opublikowano

Te ciągłe lvl cupy, z goła beznadziejne eq na wyższe lvle, przesłodzone Juno (przynajmniej takie było ostatnio - mam na myśli te dziwne stworki itp. itd.). Do tego częste zmiany strony. To, co jest teraz jest BEZNADZIEJNE. Lepiej jak była sama strona główna. Może nie idealna, ale jakoś to wyglądało. A teraz te pseudo odnośniki psują całe wrażenie serwera. I do tego, że zamiast naprawiać podstawowe błędy i bugi (jeden, który ja zgłosiłam, a chyba nie jest ciężki w ogarnięciu a zgłoszony był daaaaaaaawno temu) to cały czas sypią jakimiś zupełnie niepotrzebnymi nowościami.

No tak ale administracja twierdzi, że gracze, którzy wbili max. lvl się nudzą. No nic dziwnego skoro poziom wbijania lvli tu to istna monotonia i do tego strasznie szybko idzie. Mówiłam - zmniejszyć lvl cup a dodać jakieś trudności, zmniejszyć exp czy cokolwiek to nie będą się nudzić a admini będą mieli czas na naprawdę bugów. A nie cały czas lvl cup, nowe (durne i brzydkie) sety etc...

Opublikowano

No tak ale administracja twierdzi, że gracze, którzy wbili max. lvl się nudzą. No nic dziwnego skoro poziom wbijania lvli tu to istna monotonia i do tego strasznie szybko idzie. Mówiłam - zmniejszyć lvl cup a dodać jakieś trudności, zmniejszyć exp czy cokolwiek to nie będą się nudzić a admini będą mieli czas na naprawdę bugów. A nie cały czas lvl cup, nowe (durne i brzydkie) sety etc...

Ojj nie moja droga. ^^ Lvle wszędzie jak dla mnie wbija się monotonnie. Już nie idzie tak szybko :D Od 290 został zmniejszony exp i leci po 1%, od 300 lvl już max 0.60%, później chyba jeszcze wolniej, nie doszedłem do tego etapu. Także exp nie leci zbyt szybko. A początkowe lvl-e dobrze, że wpadają szybko, bo zaczynający gracze mogą chociaż po części dorównać do tych, którzy rozpoczęli grę wcześniej. Teraz jest ok. 30 graczy z max lvl, którzy wbili je jeszcze przed zmniejszonym expem, dlatego. O szybki exp jak wcześniej nie musisz się martwić. Teraz gdy exp jest dość wolny, mogliby dać większy lvl cup niż 309 i już każdy miałby co robić, bo na 309 leci po 0.20%. Juno jest słodkie poprzez pandy :D? Nie gadaj tylko sprawdź :D Sporo się zmieniło jak Ci już mówiłem :D

Opublikowano

Powiem Ci, że mnie ten lvl cup 309 przeraża... wolałabym taki exp, ale z lvl cupem 230 np. No nic pozostaje mi wejść i sprawdzić. Nie krytykuję tego serwera, bo mam jakieś uprzedzenia do administracji, ale czasami warto posłuchać czyjegoś wywodu, kto patrzy na to "z boku". ^^ Mam nadzieję, że za jakiś czas serwer dalej będzie stał, a ludzie odpowiedzialni za BS ogarną go na tyle, że będzie na miano Destiny czy innego priva. ;p

Opublikowano

Powiem Ci, że mnie ten lvl cup 309 przeraża... wolałabym taki exp, ale z lvl cupem 230 np. No nic pozostaje mi wejść i sprawdzić. Nie krytykuję tego serwera, bo mam jakieś uprzedzenia do administracji, ale czasami warto posłuchać czyjegoś wywodu, kto patrzy na to "z boku". ^^ Mam nadzieję, że za jakiś czas serwer dalej będzie stał, a ludzie odpowiedzialni za BS ogarną go na tyle, że będzie na miano Destiny czy innego priva. ;p

Nie wiem czy nie przesłodziłem co do Timed out-ów. Dziś od godziny 18 nie idzie wejść, serwer jest crashowany. Także, nie ciekawie. No nic, ale ja pozostaje wierny, bo i tak na żadnym serwerze nie podobało mi się tak jak na tym. Mimo częstych DC itd itd. Jest fajnie.

Opublikowano

Nie wiem czy nie przesłodziłem co do Timed out-ów. Dziś od godziny 18 nie idzie wejść, serwer jest crashowany. Także, nie ciekawie. No nic, ale ja pozostaje wierny, bo i tak na żadnym serwerze nie podobało mi się tak jak na tym. Mimo częstych DC itd itd. Jest fajnie.

No niestety bez dobrych i solidnych zabezpieczeń serwer będzie crashowany często. Pozostaje tylko wierzyć, że machomet czy ktoś inny ogarnie na tyle to wszystko, aby zapewnić jakąś stabliność.

Opublikowano

Tak.. masakra.. Ja byłem ponad 30 minut, zdazyłem wbić konia na mounta, 40%, które biłem prawie cały ten czas i wszystko w piz.. Pewnie od nowa, aż mi się już powoli odechciewa grać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...