Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS][EP1][24H]BlackStyle

machomet6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejne lvl cupy, nowe bronie, sety... a gdzie naprawa tego, co naprawdę konieczne i potrzebne? Gdyby administracja 777, Destiny czy nawet LC PL pędziła tak jak Wy - byle jak najwięcej i jak najszybciej - to serwery nie stałyby latami, a raptem kilka tygodni. I jak na razie ja przewiduję Wam właśnie taki los. Nie życzę tego, ale patrzę na Wasze poczynania z dużym dystansem. Fajnie, że macie ambicje, plany..., że jesteście kreatywni i tak dalej. Ale to chyba nie wystarczy. Chcecie być PRO i najlepsi i myślicie, że dodając ciągle coś nowego tacy będziecie. Nic bardziej mylnego. Według mnie źle to wszystko prowadzicie. Kiedyś ktoś od Was pisał, że "musimy coś dodać, bo ludzie wbijają maksymalny poziom i się nudzą". To do licha! Była ankieta nawet. Pytaliście o to jaki sposób grania preferują ludzie. I co? Nic. Dziwicie się, że ktoś wbija 255 czy 300 w dwa dni. Bo za łatwo jest. Dodajcie jakiś stopień trudności, coś na co trzeba popracować. Coś co ciężko zdobyć. A nade wszystko nie gońcie tak, bo to Was zgubi prędzej czy póżniej. Zostawcie lvl cupy, nowe zbroje, bronie i zajmijcie się ogarnięciem tego, co potrzebne.

Gdyby dodawanie wszystkiego na HURA! było takie sensowne to nikt by nie naprawiał nic na innych serwerach, nie doprowadzał go najpierw do stu procentowego ładu, tylko walił, tak jak Wy - byle szybko byle więcej. Pomyślcie nad tym.

Dzięki za Informacje poprawie ten błąd thx :-) lvl zostanie ten sam :-) jeśli będziesz miała jeszcze coś to proszę was wszystkich piszcie do mnie ok :-) THX :-)

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

• Odpowiedzi 631
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie bez powodu zgłosiłam się tam na GS-a, ale widzę, że życie serwera toczy się głównie tu, więc tu piszę. Mam teraz trochę nawał spraw dlatego mnie w grze nie ma, ale staram się na bieżąco ogarniać co Wy tam wyprawiacie...

Opublikowano

Dziś były problemy ponieważ do późna robiłem pliki potem poszedłem spać i zostały wgrane pliki niedokończone dla tego dziś były takie problemy przepraszam wszystkich

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

Kurcze no, mało kiedy jest czas na gre, a akurat dzis jak jest , to nie da sie wejsc :D no nic, czekam na otwarcie ^^ A czy jeszcze dziś jest jakas szansa na otwarcie? ;p

Opublikowano

Czekam czasów, kiedy to usiądę na komputer i po prostu, bez żadnych problemów uda mi się wejść na serwer, tak po prostu. No ale tak być nie może, musi być "Timed out" i inne tego typu zjawiska.

Opublikowano

Co się znów dzieje? Odpalam launcher, patchuje i pod koniec, bodajże przy 6/7 wyskakuje komunikat o błędzie i ponownym uruchomieniu. Uruchomienie nic nie daje. Ten sam problem na stacjonarnym jak i na laptopie..

Opublikowano

Właśnie pobrałem gre i aktualizacje i żadnego błedu nie mam. Natomiast jest "time Qut". Mam tylko 1 pytanko w grze jest 100 % cast? jeśli tak to za cash czy opcje w secie ? pozdro

Opublikowano

Właśnie pobrałem gre i aktualizacje i żadnego błedu nie mam. Natomiast jest "time Qut". Mam tylko 1 pytanko w grze jest 100 % cast? jeśli tak to za cash czy opcje w secie ? pozdro

No tak, bo już to naprawili, czekałem jakąś godzinkę. Już jest okey. Time out jest dosyć często, więc po prostu musisz czekać. Cast wchodzi jedynie na broni i wbijaj tyle, aż wlezie 100%.

Opublikowano

Bo lepiej dodać nowy LvL cap, zbugowane skille, zbroje i bronie zamiast starać się, żeby serwer był online xD

Jebać śmieciowe servery ;D

ubh6c.png
Opublikowano

kiedy w końcu serwer będzie chodzić czekam już 2 dni, a nadal mi wywala timed out!

World of Tanks

NICK:Dikej007

CZOŁGI: IS3,T50,M4 Sherman,S-51

wotbigbar03.jpg

Opublikowano

Na lckb jest starter pack z działającym connectorem, który nie crashuje. Może warto się skusić?

ta yhym pobralem go, i musialem sfixowac bo z baza problemy byly i ciagle crashowal.Problem tkwi w jednym ... naprawimy to sry :P
NffKd.png

Opublikowano

No siema ALL sory nie było mnie wchodzę na VPS i mam 17 wiadomości xD

Dorbra dziś grzebałem w Broniach dla NS teraz powinny działać

Kolejne

Mam życie prywatne i do niedzieli jestem STRASZNIE zajęty więc Wybaczcie wszystkiego sam nie naprawie

cooltext9_xqhewpn.png

Opublikowano

ta yhym pobralem go, i musialem sfixowac bo z baza problemy byly i ciagle crashowal.Problem tkwi w jednym ... naprawimy to sry :P

Przepraszam.. co ? :D

Powiedz mi co zrobiłeś.. bo te twoje " fixowanie " cos nie wychodzi, mowisz o usunieciu adresu hasła w pliku konfiguracyjnym? Bo inaczej sie nie odpalał Connector czy o czym ?..

Dam sobie rękę uciąć, że więcej nic nie zrobiłeś..

+ Jak tak to mnie zaskocz .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...