Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS][EP1][24H]BlackStyle

machomet6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odszedłem z własnej woli czytajcie co piszą tam gdzie proszę o głos a dowiecie się wszystkiego widać dają sobie rade beze mnie no coś nie wychodzi to za bardzo chłopaki się znają tylko im się nie chce odejściem ZMUSZAM ich do pracy wspólnej to jest mój cel odejścia

Nie wspominając tego że większość z was uważało i pewnie nadal myśli że beze mnie serwer będzie stał jak widać Mylicie się.

ta jak ty na vpsie siedziales z kilka godz i restartowales i tera kozaka zgrywasz ? ten chuj dre wlasnie crashowal ... a moze inni nie maja czasu na bycie na vpsie 24/7 ? geniusz no poprostu geniusz ..

Zeby ten chuj nie crashowal bylo by wszystko dobrze ...

• Odpowiedzi 631
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak na moje to każdy z Was zachowuje się tutaj jak jakiś głupiutki dzieciaczek, który od dawna nie odszedł od komputera... no ludzie. Żeby postawić serwer trzeba się na tym DOBRZE znać. Na tyle, aby wszystko ogarnąć, porobić chociażby prymitywne zabezpieczenia i w ogóle utrzymać to przy życiu. Jak dla mnie ekipa z BS potrzebuje kogoś do pomocy - normalną, znającą się na tym osobę, która nie jest zafiksowana na punkcie bycia PRO...

Opublikowano

Jak na moje to każdy z Was zachowuje się tutaj jak jakiś głupiutki dzieciaczek, który od dawna nie odszedł od komputera... no ludzie. Żeby postawić serwer trzeba się na tym DOBRZE znać. Na tyle, aby wszystko ogarnąć, porobić chociażby prymitywne zabezpieczenia i w ogóle utrzymać to przy życiu. Jak dla mnie ekipa z BS potrzebuje kogoś do pomocy - normalną, znającą się na tym osobę, która nie jest zafiksowana na punkcie bycia PRO...

Zgadzam się z Tobą tylko ja nie będę wysyłać plików komuś kto uważa że poradzi sobie beze mnie to raz więc wiesz xD

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

Powód crashowania serwera został naprawiony. Crashowały bronie nsa 200 i 225. Nie będę już mówił kto miał to naprawić ...

A czemu on ma wszystko robić?Wy nie umiecie to płaćcie mu.

//Zakaz handlu.

Opublikowano

Ja się rozczarowałem i tyle na ten temat

To już twój wybór.

Niedługo posypią się fixy ;)

A i narazie dodaliśmy :

-Zbroje 295

-Bronie 295

-Dopracowaliśmy GameServer

-Nowe Skille [ Narazie Zbugowane ale spokojnie ;) ]

-Teraz ruszyliśmy pełną parą zobaczymy co z tego wyjdzie ^_^

Team BlackStyle

NffKd.png

Opublikowano

Witam ;D Moze mi ktos powiedziec co mam zrobic jezeli wybieram ch wyskakuje mi takie cos : "Account ID is in use" zrobilem juz z 5 kont i nadal to samo :D Prosze o odpowiedz ;p

Opublikowano

Witam ;D Moze mi ktos powiedziec co mam zrobic jezeli wybieram ch wyskakuje mi takie cos : "Account ID is in use" zrobilem juz z 5 kont i nadal to samo :D Prosze o odpowiedz ;p

Poprostu odczekaj, to częsty błąd, jak widzę nie tylko na tym serwerze.

Czy Focus łowcy dodaje 10k celki? Czy nadal 1k? :P

Wejdź i sprawdź Monika. ^^

Opublikowano

Hi New Update add drop Weapon and Set 295 lvl

List Drop Mob

clear.png by Assasin clear.png

Thaos Tomb Mob

!!!!!! DROP SET !!!!!!

Tomb Security - Set Titan LVL 295 max +15

Bloody Samurai - Set Knight Lvl 295 max +15

Bloody Hydeis - Set Mage Lvl 295 max +15

Bloody Turtle - Set Healer Lvl 295 max +15

Bloody Succubus - Set Rouge Lvl 295 max +15

Solider Panda - Set Night Shadow lvl 295 max +15

Bloody Fluton - Set Wing all Clas Lvl 295 max +15

!!!!! Drop Weapon !!!!!

Bloody NightShadow - Weapon all Class lvl 295 +15

!!!!! OLD Drop Weapon !!!!!

Samurai - Weapon all Clas lvl 259 max +8

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

Kolejne lvl cupy, nowe bronie, sety... a gdzie naprawa tego, co naprawdę konieczne i potrzebne? Gdyby administracja 777, Destiny czy nawet LC PL pędziła tak jak Wy - byle jak najwięcej i jak najszybciej - to serwery nie stałyby latami, a raptem kilka tygodni. I jak na razie ja przewiduję Wam właśnie taki los. Nie życzę tego, ale patrzę na Wasze poczynania z dużym dystansem. Fajnie, że macie ambicje, plany..., że jesteście kreatywni i tak dalej. Ale to chyba nie wystarczy. Chcecie być PRO i najlepsi i myślicie, że dodając ciągle coś nowego tacy będziecie. Nic bardziej mylnego. Według mnie źle to wszystko prowadzicie. Kiedyś ktoś od Was pisał, że "musimy coś dodać, bo ludzie wbijają maksymalny poziom i się nudzą". To do licha! Była ankieta nawet. Pytaliście o to jaki sposób grania preferują ludzie. I co? Nic. Dziwicie się, że ktoś wbija 255 czy 300 w dwa dni. Bo za łatwo jest. Dodajcie jakiś stopień trudności, coś na co trzeba popracować. Coś co ciężko zdobyć. A nade wszystko nie gońcie tak, bo to Was zgubi prędzej czy póżniej. Zostawcie lvl cupy, nowe zbroje, bronie i zajmijcie się ogarnięciem tego, co potrzebne.

Gdyby dodawanie wszystkiego na HURA! było takie sensowne to nikt by nie naprawiał nic na innych serwerach, nie doprowadzał go najpierw do stu procentowego ładu, tylko walił, tak jak Wy - byle szybko byle więcej. Pomyślcie nad tym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...