Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS][EP1][24H]BlackStyle

machomet6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 631
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam dziś wyjdzie Fix mojego wczorajszego Patche z naprawą broni defem i armorami

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

Yhym. Ja bym chciał prosić o restar serwera z powodu, że paru osobą pobugowały się konta i mają "Account ID in use" :/

Opublikowano

Nowości pokazane w ss-ach:

6Pyte.jpg

hFIue.jpg

V7Skb.jpg

riG6g.jpg

oJJub.jpg

O8TId.jpg

pmbcd.jpg

6hqFb.jpg

AwzPe.jpg

FQKob.jpg

Ihxbe.jpg

fBXwf.jpg

1SXpb.jpg

89Y3h.jpg

yeah.gif

Opublikowano

A ja mam takie pytanie - nie żebym coś do tego miała - ale czy to nie są pliki z Chronos LC? :P I te mobki? Pandy etc. ? A i Gerbi skąd można wziąć te nowe zbroje? ^^

Opublikowano

Lis = Panda poprostu zamieniłem wygląd to wszystko [Gerbi podrzucił pomysł] :P

Mobki Samuraj etc. = Nie, one nie są z ChronosLC

Update :

Dodane tytuły..

-Best Knight

-Best Mage

-Best NightShadow

-Best Rogue

-Best Healer

-Administrator

-GameMaster

-GameSage

NffKd.png

Opublikowano

Dodane nowe bronie i ItemShop 259+25 i Armor 259!!! zaprasamy

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

Kurde! O tym, że był jakiś rollback to nie wspomnieliście to po pierwsze. Po drugie - czy Was za przeproszeniem pokopało z tymi cenami w IS? Serwer jest nowy, jeszcze nie stabilny a ceny cashu i w IS-ie to jakaś czarna magia... W ogóle uważam, że powinna na stronie/forum być jakaś droplista, bo rozumiem, że sety 259 można wydropić z bossów? I czy to nie lekka przesada z tym +25? Rozumiem jeszcze +20, ale +18 a +25 to znaczna różnica a nie każdy ma ochotę inwestować TYLE kasy w serwer, który nie wiadomo jak długo pociągnie. Rozważcie to, bo trochę głupio robicie. I powtarzam po raz X - zróbcie lvl cup 175 i mniejszy exp.

Edit:

Nawet jakby ktoś bardzo chciał doładować cash to nie za bardzo jest jak.. coś tam Wam nie działa. OGARNIJCIE TO, a nie ciągle zmieniacie wygląd Juno...

A i jeszcze jedno - proszę mi sprecyzować kiedy "w nocy" jest exp x250. Bo słyszałam, że cały czas jest to samo a w prezentacji wyraźnie pisze, że w nocy mamy x250.

Opublikowano

idz do strayany i tam u handlarza sa niebieskie kamyki, no to nimi.

Przecież te niebieskie kamyki, które są u tego sklepikarza usuwają te pieczęcie a ja nawet żadnych nie mam bo nie można odpieczętować. Kamyki u tego npc shop black style nie działają, te normalne też nie działają.

Opublikowano

... Wiem że spamuje (Dajcie mi minusy nie ważne) ... Ale w temacie jest wyraźnie [VPS][24H] Więc pytam się czemu od 9;57 do teraz jest Timed Out ...

56685804704469024697.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...