Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS][EP1][24H]BlackStyle

machomet6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 631
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dużo ludzi gra na tym serverze bo nie wiem czy zaczynać z tego co ludzie piszą?

Ludzi jest sporo, chociaż z dnia na dzień chyba ubywa niż przybywa.

No właśnie dlatego ja na razie nie expię, bo skoro co chwilę są cofki to szkoda mojego czasu. Czekam aż się to unormuje tak, aby można było normalnie grać. :)

Z jednej strony masz rację. Też zastanawiam się nad takim rozwiązaniem.

Kiedy będzie bitwa? Sobota? Niedziela? Jakiś inny dzień?

W tym tygodniu w sobotę o 19.

Opublikowano

Aleś ty się uczepiła tego skilla :P

Zmień się na zamacha i po problemie ;]

Ale kiedy ja właśnie łowcą chcę! A tak w ogóle to i tak mają trochę czasu na naprawienie. Bo zanim ogarną dc, time out'y itd. to pewnie chwilka minie.

Opublikowano

Ale kiedy ja właśnie łowcą chcę! A tak w ogóle to i tak mają trochę czasu na naprawienie. Bo zanim ogarną dc, time out'y itd. to pewnie chwilka minie.

Doooobra chwilka. :D Póki co dziś jest pięknie, bo już od rana brak DC itp. :D Szkoda, że zawsze jak czasu nie mam grać, to serwer działa :D

Opublikowano

Server fajny ale szkoda że nie po polsku:/A może ktoś ma jakieś spolszczenie ??:D

Nawet jeśli wszyscy już w ciebie zwątpili

Pokaż że się mylili

Nie czekaj ani chwili

Dłużej!

Opublikowano

Witam dziś pracowałem nad nowymi Efektami :-)

Zielony efekt :-)

1jpg_xxahawh.jpg

Efekt Niebieski

2jpg_xxahqpr.jpg

Jeśli macie propozycje co do wyglądu proszę pisać :-)

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

Po 1.

Gadałem z Warmongerem i wyszlo że zapytałem się o tą wiadomośc i co?.

On tutaj nie zakładał konta. + ( brawo dla machometa za jego rozum że odwala takie rzeczy .. )

Po 2.

Po co ciągniecie ten syf? Może moje serwery nie trzymały się długo, ale ja ich nie trzymałem tak jak wy .. ale to juz od was zależy.

+ Daje wam max MIESIĄC

Padną wszystkie serwer Ep1 itd..

Jak ktoś by nie wiedział a jest to 99,99% tego forum.

Do neta wypłyneły pliczki EP3 z lc seven seven seven :D.

A popularne osoby które to znają i troche czytają postawią to porządnie, i legalnie.

Gorzej z takim machometem którzy rzuci się na pliki, zmieni nazwe w oknie Last Chaos.EXE i powie że aktualizacje trwały miesiące, naprawa bazy danych itd itp.. i postaci serwer, doda jednego nowego mobka ( do tego texturki podpierdoli z innej gry, i będzie się nazywać Developerem )

Lecz niestety panie machomecie, teraz nie ma tak łatwo ^_^. Dla mnie by było szkoda czasu na ten syf BS, lepiej sie pobawić i postawić sobie na 127.0.0.1 serwerek i się pobawić, zobaczyć jak to jest być własicicelem serwera ep3 <3 Powodzenia i dobrej zabawy.

Opublikowano

Po 1.

On tutaj nie zakładał konta. + ( brawo dla machometa za jego rozum że odwala takie rzeczy .. )

Po 2.

Po co ciągniecie ten syf? Może moje serwery nie trzymały się długo, ale ja ich nie trzymałem tak jak wy .. ale to juz od was zależy.

+ Daje wam max MIESIĄC

A popularne osoby które to znają i troche czytają postawią to porządnie, i legalnie.

Gorzej z takim machometem którzy rzuci się na pliki, zmieni nazwe w oknie Last Chaos.EXE i powie że aktualizacje trwały miesiące, naprawa bazy danych itd itp.. i postaci serwer, doda jednego nowego mobka ( do tego texturki podpierdoli z innej gry, i będzie się nazywać Developerem )

Lecz niestety panie machomecie, teraz nie ma tak łatwo ^_^. Dla mnie by było szkoda czasu na ten syf BS, lepiej sie pobawić i postawić sobie na 127.0.0.1 serwerek i się pobawić, zobaczyć jak to jest być własicicelem serwera ep3 <3 Powodzenia i dobrej zabawy.

1.TO nie moje konto...

2.Tak wiem że pliki wpłynely do netka .. na linuxa lub mac osa ...

3.Spierdalaj ... yhym ty wiesz lepiej toż właśnie zapomniałem.

4.A baw sie baw ja sb już rozkminiłem pewną rzecz ^_^.

ło mam niusa

gamigo looking where you can download your files, it is not advisable to continue providing these links, for the good of all (wait a few weeks to calm down and this issue)

NffKd.png

Opublikowano

Po 1.

Po 2.

+ Daje wam max MIESIĄC

WYPIERDALAJ Z TEGO FORUM BO MNIE WKURWIASZ SMIECIU

NIE CHCESZ TO NIE WYPOWIADAJ SIE BO KAZDY NA FORUM UWAZA CIE ZA SMIECIA I NIC TEGO NIE ZMIENI

TWOJE ZDANIE NIKOGO NIE OBCHODZI JEDYNIE LIZUSY BEDA CI DAWAC LAJKI

Opublikowano

NIE CHCESZ TO NIE WYPOWIADAJ SIE BO KAZDY NA FORUM UWAZA CIE ZA SMIECIA I NIC TEGO NIE ZMIENI

Chyba za bardzo lubisz wyolbrzymiać i mierzyć innych jak siebie.

@temat

czyli dcs będzie w sobote? :P

Opublikowano

Zejdz na Ziemie i nerwy na wodzy... To że ktoś daje mu "Lajka" To dobrze. Bo chłopak dobrze pisze i ma poukładane.

To, że jest parę osób tutaj, które potrafią się rozeznać tu i ówdzie nie trzeba ich krytykować :)

P.S Nie zebym byl nie uprzejmy czy zlosliwy, ale kazdy smiec rozpozna innego smiecia ;D

ubh6c.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...