Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS][EP1][24H]BlackStyle

machomet6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 631
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Są ale nie z Generatic to po 1

po 2. Do rycka dostałem od Admina reszte robiłem SAM

A Pliki Kopiowałem od

SKIRIM zaznaczam xD

za 4 Dni mam plan dodać Moby z Gothic4 oczywiście jeśli ADM pozwoli xD

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

Ty a o czym ja mówie xD o lol stary widze nie ogarniasz :-)

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

jeszcze nie dodane moby i lvl cup, male problemy z game serverem.

administracja ciezko pracuje i niedlugo to naprawi.

przepraszamy.

Opublikowano

jeszcze nie dodane moby i lvl cup, male problemy z game serverem.

administracja ciezko pracuje i niedlugo to naprawi.

przepraszamy.

Moim zdaniem zamiast dodawać nowy lvl cup popracowalibyście nad bugami/błędami, które niestety występują. :) A jak zaludnienie się zwiększy wtedy pomyślcie o lvl cupie, ale to tylko moja drobna sugestia. :)

Opublikowano

a jaskinia w strayanie?

a i w juno liczba jaszczurow zostala powiekszona i ich spot takze.

postacie z AoE np Wizz nie moze expić na jaszczurach. -.- silent i dupa :D

Koniec z grami... czas na nauke kochanego PRAWA

<3

Opublikowano

Moim zdaniem zamiast dodawać nowy lvl cup popracowalibyście nad bugami/błędami, które niestety występują. :) A jak zaludnienie się zwiększy wtedy pomyślcie o lvl cupie, ale to tylko moja drobna sugestia. :)

Cały czas to im mówie :P

tylko kazdy narzeka ze nie ma co robic i chca nowe lvl cupy spoty itp.

nie ma co robic, to mówiłem dodajcię questy z acckami i itemami co trzeba wydropic do tego questa albo cos innego

Opublikowano

Prosze zbroje dodane tylko Patche pobierać i grać xD

za 2 dni nowe moby xD

1jpg_xhqrnwh.jpg

cooltext9_xqhewpn.png

Opublikowano

lvl max 300 zapraszamy!!

Niewiem kto ,ale to jakaś totalna bzdura . 255 max . i sie nie zmienia ,wiec po co wprowadzacie w błąd graczy to po pierwsze .

Po 2 . Owszem macie taki zamiar bo na serwie o tym głośno . Jednak jeśli możecie to podawajcie takie info JAK JUZ BEDZIE lv.300

po 3. Nowe zbroje ? Hahahaha ,owszem widzialem , ale tu na forum a nie na serwerze ,poza tym na co komu takie zbroje skoro 255 lv to max.

BTW..... Jeśli ktoś uważa że się mylę to zapraszam na serwer i wystarczy popytac HI-Lv (max.255) dlaczego mają 255 a nie 300 jak to tu niektorzy wypisuja :P

Szczerość panowie,szczerość ... to podstawa .... a nie

Sam serwer OK. ale mniej gadania :P i obietnic , macie cos wprowadzić to chwalcie się tym po wprowadzeniu :D a nie MAMY ,to MAMY tamto ,a na serwie jedna wielka kuuuuuuupa . Bo wszystko bez z mian ,

To tyle :D

Dzieki za uwage :D

p.s. GM-Assasin ,jest kolejnym dowodem jaki można mieć max lv. Wystarczy popatrzec w lewy MPCy róg screena :D

p.s.2 A Niech sami gracze sie wypowiedzą od ilu dni Jest mowa ,że JUTRO,DZISIAJ,JUTRO,DZISIAJ ...... :D

a jedyne co jest to wieczny reset i cofki :D bo sorki ale po kilku godzinach expa "reset , cofka" i SORRRYYY ale wiadomość od Admina. Przepraszamy wszystkich graczy ze zmarnowali tyle godzin na expieniu ...no sorki , kupicie cash ? bo to VPS i trzeba utrzymac :P

Opublikowano

nie no wow, widze swiecisz inteligencja :D

moze przeczytaj moj post poprzedni :)

a nie od razu, co? jak? dlaczego? oszusci! itp. itd.

zbroje dodane ale po co dodawac do sklepow skoro lvl jest wazniejszy?

Opublikowano

Chłopaku .apropos inteligencji ..wiec wasz GM-Assasin to upośledzony ? cyt " Prosze zbroje dodane tylko Patche pobierać i grać xD

za 2 dni nowe moby xD " no teraz to cie poniosło.......

I sie dogadajcie miedzy soba (Adminami/Gmami ) kto podaje informacje i jakie o serwie ...

A nie 5 pieprzy kocopoły i każdy co innego.

Bo chyba wspolnie macie jeden serwer a nie kazdy swoj ...bo temat dotyczy BLACK STYLE jak mniemam

Oj nieładnie tak kłamać oj nieładnie i potem jeszcze się wypierać

:( bez komentarza

POPROSTU NIE CHWALCIE SIE CZYMS CZEGO NIE MA bo to swiadczy o WASZEJ inteligencji NIE MOJEJ :P

Ja tu jestem TYLKO graczem

Opublikowano

Up ehh nie wiem nie wiem :D Czytanie ze zrozumieniem :) skąd będą ludzie mieli 300 lvl jak jeszcze LVL cupa nie ma i nowych mobów do wbicia tego ? POWIEDZIELI ŻE do poniedziałku to będzie ;p czytaj wyraźnie,A co do serwa fajnie się grało,lecz chyba zacznę grać na PlayLC :P zbrojki też niczego sobie..;)

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Machomecie proszę przeczytaj moją pryw. wiadomość. ;)

Aby nie spamować: Bardzo ciekawie się zapowiada. Tylko ten Lvl Cap już troszkę przy duży... :P

damian000514sig.png

PhoenixArmy

Power, Strength, Sociality!

Opublikowano

Up ehh nie wiem nie wiem :D Czytanie ze zrozumieniem :) skąd będą ludzie mieli 300 lvl jak jeszcze LVL cupa nie ma i nowych mobów do wbicia tego ? POWIEDZIELI ŻE do poniedziałku to będzie ;p czytaj wyraźnie,A co do serwa fajnie się grało,lecz chyba zacznę grać na PlayLC :P zbrojki też niczego sobie.. ;)

A zapytaj Się w grze kiedy bedzie to usłyszysz "Dzisiaj ,Jutro,Dzisiaj,Jutro ....... NIEBAWEM, i tak jest niestety od ilu dni ? ) CAŁY CZAS MOWIĄ więc albo w lewo, albo w prawo ,chodzi tylko o wiarygodność informacji .

POWTARZAM . Serwer spoko , ale niestety bałagan informacyjny.

Opublikowano
:D Więc oby tylko się to wszystko poukładało i wkońcu zapanował ład :D pokończyć co zaczęte (bossy ktore nic nie dropią,zbugowane equip itp.) poprostu kolejność zadań ? :D Ja tam kibicuje :D bo fajnie się gra i miła atmosfera :D tylko jak się zaczyna zbyt dużo naraz to potem takie coś wychodzi :P
Opublikowano

Popieram up. Należy wszystko dokończyć co zaczęte, ale najpierw zająć się ważniejszymi sprawami. Lvl cap niech zostanie taki jaki jest, ale zróbcie jakieś questy dla "narzekających". Ale to szczegół, najpierw ważniejsze sprawy. ;)

damian000514sig.png

PhoenixArmy

Power, Strength, Sociality!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...