Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS][EP1][24H]BlackStyle

machomet6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Linoskoczek , i tak Zawsze "nasze serwy " padają prędzej czy później :( Może dlatego wiekszości "Autorów" takich serwów woliu kopiować niż robić własne :D

W sumie to można się w totka pobawić i zrobić ankietę z "naszymi serwami" w jakim czasie upadną

A przecież nic nie dzieje się bez przyczyny :P

Oby tym razem się chłopakom udało :D to może z czasem porobią swojego autorstwa equip/skille czy co tam jeszcze :D

Trzymam kciuki jak powiedziałem :D

• Odpowiedzi 631
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niewiem kto ,ale to jakaś totalna bzdura . 255 max . i sie nie zmienia ,wiec po co wprowadzacie w błąd graczy to po pierwsze .

Po 2 . Owszem macie taki zamiar bo na serwie o tym głośno . Jednak jeśli możecie to podawajcie takie info JAK JUZ BEDZIE lv.300

po 3. Nowe zbroje ? Hahahaha ,owszem widzialem , ale tu na forum a nie na serwerze ,poza tym na co komu takie zbroje skoro 255 lv to max.

BTW..... Jeśli ktoś uważa że się mylę to zapraszam na serwer i wystarczy popytac HI-Lv (max.255) dlaczego mają 255 a nie 300 jak to tu niektorzy wypisuja :P

Szczerość panowie,szczerość ... to podstawa .... a nie

Sam serwer OK. ale mniej gadania :P i obietnic , macie cos wprowadzić to chwalcie się tym po wprowadzeniu :D a nie MAMY ,to MAMY tamto ,a na serwie jedna wielka kuuuuuuupa . Bo wszystko bez z mian ,

To tyle :D

Dzieki za uwage :D

p.s. GM-Assasin ,jest kolejnym dowodem jaki można mieć max lv. Wystarczy popatrzec w lewy MPCy róg screena :D

p.s.2 A Niech sami gracze sie wypowiedzą od ilu dni Jest mowa ,że JUTRO,DZISIAJ,JUTRO,DZISIAJ ...... :D

a jedyne co jest to wieczny reset i cofki :D bo sorki ale po kilku godzinach expa "reset , cofka" i SORRRYYY ale wiadomość od Admina. Przepraszamy wszystkich graczy ze zmarnowali tyle godzin na expieniu ...no sorki , kupicie cash ? bo to VPS i trzeba utrzymac :P

Oj kolego nie zgadzam się z Tobą byłem jednym z pierwszych 4 graczy jacy mieli lvl 255 to po 1.

po 2. owszem są problemy z LVL ale jak mówiłem zostaNIE DODANY

po3.

Nad Max Lvlem sam pracuje uzbrojcie się w Cierpliwość :-) to was nic nie kosztuje :-)

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

Niech każdy odpuści bo się klima zagęściła :D Każdy ma swoje racje :D Jedynie jak mówiłem ,,,WIĘCEJ INFORMACJI NA ŚWIEŻO :D a nie dopiero po fakcie czy Gdybanie niepotrzebne ... Idziemy z prądem :D

Opublikowano

Naprawdę darujcie sobie ten lvl cup na razie... ludzie. Jak komuś się nudzi to wyexpi drugą postać. Naprawiajcie błędy i bugi. Doprowadźcie serwer do ładu i składu tak, aby można było bez obaw grać. Bo to jest najgorsze jak ktoś stawia serwer i robi wszystko, żeby był "pro", a zapomina o podstawowych rzeczach... i takim sposobem robi się taki bajzel, że nie idzie ogarnąć. Trzeba powoli i po kolei a nie... chyba nie brak Wam GM-ów czy GS-ów, którzy powyłapują ewentualne ubytki?

Opublikowano

Dodano Nowe zbroje na lvl 259 Można je zakładać od 255 Łącznie z Bronią :-)!!

cooltext9_xqhewpn.png

Moje Toole -> QuestTool Ep2 Ep3 100% CopyCharacter Tool Ep2 100% InventoryEditor Ep2 100% CharacterEditor 100%

Opublikowano

Przepraszam za takie mieszane informacje ....

To tak ....

Zbroje na 259 dodamy w Dropie ... !

Mam pomysł dodać old juno 2005 ...

Postawić 2 server z lvl cup 175...

To tak nie wiem czy to wypali Trzymajcie kciuki !

NffKd.png

Opublikowano

Przepraszam za takie mieszane informacje ....

To tak ....

Zbroje na 259 dodamy w Dropie ... !

Mam pomysł dodać old juno 2005 ...

Postawić 2 server z lvl cup 175...

To tak nie wiem czy to wypali Trzymajcie kciuki !

A mam takie pytanie - nie lepiej byłoby zmodyfikować BlackStyle skoro już są tam jacyś stali bywalcy? Po co kolejny serwer... weź zrób lvl cup 175, bronie na 175 z dropu. Resztę u NPC jak jest teraz. Myślę, że to byłoby lepsze rozwiązanie zająć się jednym serwerem A PORZĄDNIE!

Opublikowano

Miyoshi ja to samo mu mowie, ale on nie rozumie :P

na 1 byloby wiecej osob, admin by wiecej pracy wkladal etc.

Opublikowano

Popieram wypowiedz Owcy, ale każdy ma inne zdanie na każdy temat. Może Ci co grają po parę lat w LC inaczej spoglądają na to wszystko. Mimo wszystko grałem tam chwile i jak zobaczyłem jaka tam jest obsada to zrezygnowałem z dalszej gry. Aczkolwiek nie zniechęcam do gry tam. Daj Boże może wam się uda. Ale wydaje mi się, że to server typowy "4Fun" - Czyli dla ludzi zaczynających zabawę Z LC i dla ludzi leniwych i nic nie chcących osiągnąć w LC.

(Zraziło mnie te ściąganie plików z Generica, co wspominał juz nawet wczesniej linoskoczek)

ubh6c.png
Opublikowano

wiadomo, ze kazdemu sie w gusta nie trafi. jednemu bedzie sie to podobalo, a drugiemu juz nie.

admini tworza co im sie podoba, bo to ich serwer ;)

czasami jakis pomysl graczy takze zrealizuja :)

Opublikowano

Popieram wypowiedz Owcy, ale każdy ma inne zdanie na każdy temat. Może Ci co grają po parę lat w LC inaczej spoglądają na to wszystko. Mimo wszystko grałem tam chwile i jak zobaczyłem jaka tam jest obsada to zrezygnowałem z dalszej gry. Aczkolwiek nie zniechęcam do gry tam. Daj Boże może wam się uda. Ale wydaje mi się, że to server typowy "4Fun" - Czyli dla ludzi zaczynających zabawę Z LC i dla ludzi leniwych i nic nie chcących osiągnąć w LC.

(Zraziło mnie te ściąganie plików z Generica, co wspominał juz nawet wczesniej linoskoczek)

Wiesz ja nie twierdzę, że każdemu BS będzie się podobać. Ale wydaje mi się, że krytyka Owcy nie jest zbyt konstruktywna, bo jego serwery były robione tak samo i do tego jeszcze stały max 3 dni (?).

Opublikowano

nie wydaje mi sie, zeby to bylby dobry pomysl.

w ostatecznosci lepiej byloby dodac cash jako nagrode, a nie itemy.

a i usunac opcje, cash za czas online ;)

Opublikowano

Tak, tak Connector, załatwisz napewno, od kogo ? Twojego znajomego Wizatka? Który na LCGN tygodniowo sciąga po $1,000 / $5,000 i myślisz ze ci odda connector za €50 ? Śmieszny jestes, a od kogo innego załatwisz ?.. Kurwa co ja pisze .. Ty napewno sam go napiszesz ! Taki byk jestes! ^_^

Connector naprawiony :)

Pozdro,

Karmel

fpDPf.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...