Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Switchbotv 3.1 Najnowsza wersja

Immoral

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien problem . A mianowicie jak wskazuje DLL bsa . Następnie wskazuje proces i kiedy już wskazałem i kliknełem "In den ausgewalhten Prozzes injizieren " to wyskakuje mi błąd "OpenProcess Failed" Kompletnie nie wiem co mam zrobić proszę o szybką odpowiedź . Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 599
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak go uruchomić ;d?

Teraz jak go uruchomić:

1 uruchamiasz injectora

Wybieramy "Detai Suchen"i szukamy naszego DLL z bota

2 to na injectorze masz napisane gzieś na środku "Aktualisieren"

naciskasz to i masz nową liste procesów

3 następnie w tej liście szukasz procesu metina.

na jakim chcesz uzywać bota czyli u mnie na XenoxMT2 zaznaczam a następnie daje tam

" in den ausgewahlnten Prozzes injizieren" i po max 15s zalezy od kompa to włącza ci się

bot i dalej juz chyba wiesz jak idzie.

4 Następnie pojawi nam się małe okienko, z 2 opcjami :

-Login.

-Registerein.

5 Wybieramy Registerein, rejestrujemy się...

6 Wybieramy Login, logujemy się...

Wyskoczyło nam okienko z wybieraniem jakich bonów ma szukać...

7 Wybieramy odpowiednie bony, jeżeli chcemy to wybieramy alternatywne bony na których ma również się zatrzymywać ( np. w 1 ustawiamy 50sr w drugim 20um, i jak wejdzie 50sr to się zatrzyma i jak wejdzie 20 um to się zatrzyma ) nie polecam dawania 20um i 50śr na raz bo tak nie da się zbonować.

8 Wchodzimy w ostatnią zakładkę,

w 2 zakladkę i zaznaczamy opcję Nachkaufer aktiviert.

-kupowanie zmiany bonów 1-5.

-kupowanie zmiany bonów 6-7.

w 1 zakładce items możemy zamiast 1000 dać 100 i będzie nam zmieniało.

100 bonów na 1s ale czasem przeskakuje bon i lipa więc lepiej na min na 500 i dobrze leci.

w 3 zakładce jest coś z przyjaciółmi ale to nie potrzebne nam jest.

9 Powracamy do zakładki gdzie ustawialiśmy bony, i dajemy Starten!.

Opublikowano

Ej, bo na innych privach np. XenoxMT2 wszystko mi pięknie działa robie bony jakie chce, ale np.na nowym pirvie Nevios, gdy chce zmieniać bony to się zmieniają, ale 1 bon co 10sek, to bony jakie chce wejdą mi chyba za rok. Wie ktoś może co zrobić, żeby mi szybko zmieniały się bony. Ustawiam rózne liczby, ale tak samo się zmieniają 1bon co 10sek.

Opublikowano

Witam.

Otóż posiadam pewien problem ( jestem posiadaczem systemu 64bitowego na którym kiedyś uruchomienie bota graniczyło z cudem ). Mianowicie problem wygląda następująco - po zakupieniu przez bota zmianek ( przy automatycznym kupowaniu ) zawiesza sie i przestaje zmieniać bony co zmusza mnie do użycia zmianki ręcznie po czym znów śmiga bez problemu, ktoś spotkał się z takim problemem lub wie jak go naprawić?

Opublikowano

Jak go pobrać bo mam problem. Otóż gdy wchodze w tom stronke i próbuje pobrać wyskakuje mi że musze mieć premke :(

Nazgul%20sygnatura.jpg

Opublikowano

Jak go pobrać bo mam problem. Otóż gdy wchodze w tom stronke i próbuje pobrać wyskakuje mi że musze mieć premke :(

pobierz z drugiego źródła downloadu - multiupload.

Opublikowano

Za autoswitchera nie ma bana? Jest wykrywalny podczas użytkowania? Da radę zminimalizować grę jak zmienia bony i będzie działał jak gra będzie zminimalizowana?

Opublikowano

A może być zminimalizowany metin potem ? jak zmienia średnie np ?

Tak

Za autoswitchera nie ma bana? Jest wykrywalny podczas użytkowania? Da radę zminimalizować grę jak zmienia bony i będzie działał jak gra będzie zminimalizowana?

Banują, ale zależy od serwa. Nie jest wykrywalny. Da radę zminimalizować.

Opublikowano

Jak jest niewykrywalny to jak mogą zbanować? o.O

Nie trudno się domyślić jak postać stoi cały czas i się nie porusza + nie odpisuje na PW.

Opublikowano

Wie ktoś może czemu gdy przeładuje bony i ustawie start na serwerze azaron*pl zmianki zmieniają się co jakieś 15-20sekund? Jeszcze bodajże dziś rano wszystko działało dobrze.

Opublikowano

Wie ktoś może czemu gdy przeładuje bony i ustawie start na serwerze azaron*pl zmianki zmieniają się co jakieś 15-20sekund? Jeszcze bodajże dziś rano wszystko działało dobrze.

Jest to wina BS'a bo czasami tak się dzieje. Zwykle pomaga zwykły restart BS'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...