Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Switchbotv 3.1 Najnowsza wersja

Immoral

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ustawiłem 2 itemy żeby bonowało. I wydaje mi się że bonuje najpierw troche 1 potem troche 2 ? Nie da sie ustawic zeby 2 na raz mieszało ?

(PANDORA MT2 )

• Odpowiedzi 599
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bot jakoś się coś po paru sec przycina i na nowo zaczyna bonować i tak cały czas

65776504175913733440.png

00354592618056377658.jpg

Opublikowano

What the fuck ? Wszystko git wlaczylo sie chce zmieniac i nagle ustawiam ma mzmianki i nic sie nie zmienie .,,, dodam mam win. 7 ;d

Dobra jzu wiem mialem zle Id zmianek :D

Serdecznie zapraszam na forum które jest już z nami 4 lata jest to MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)
Krótko o forum : Możemy na nim kupywać gry za pisanie postów czy też tematów ! Tak Postów czy tematów ! ;D
Nie jest to żaden Fake.
Administracja jest miła i pomocna.
Znajdziemy na nim publikacje serwerów, poradniki, cheaty do różnych gier i Wiele Wiele więcej ! ;p Poprostu musisz tutaj być ! Gorąco Polecam ! MPG HForum z dopiskiem .pl ! (bez spacji)

Opublikowano

A ja naciskam start i nic ... Nie zmienia wg... Wszystko ładnie się włącza nie ma żadnego logowania tylko zaloguj się pisze mój nick ale nie chce zmieniać. Wiecie dlaczego ?

Gram na NightCore

Opublikowano

A ja naciskam start i nic ... Nie zmienia wg... Wszystko ładnie się włącza nie ma żadnego logowania tylko zaloguj się pisze mój nick ale nie chce zmieniać. Wiecie dlaczego ?

Gram na NightCore

Ponieważ na tym serwerze każda zmiana ma inne ID

Więcej w tym temacie.

http://www.mpcforum.pl/topic/639085-tut-jak-wyciagnac-aktualne-id-zmianek-poprzez-bsa/

Mam taki problemik.

Zainstalowałem to ładnie pobrałem po chwili chce odpalic a tu jakis error.

omg ;(

Pomóżcie.

Wstaw tutaj ss błędu.

805491408806070489277.png

Opublikowano

@up tak ;d ja mi bynajmniej sie udaje :)

1. odpalam przez proces ,a 2 przez kliknięcie na niego.

Jak coś PW , to wyjaśnię co i jak :)

1370068748-U661747.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...