Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Switchbotv 3.1 Najnowsza wersja

Immoral

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 599
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A spolszcznie do tegoswitchboota jest

W wyborze języków jest polish.lang

a jest jakis hack ktory dziala na tiverie?

Nie.

Pobralem spolszczenie I wyskakuje mi ze plik jest w zlym formacie jak mam to zrobic?

Patrz wyżej, nic nie trzeba pobierać.

Opublikowano

gdzie ? co ? jak ? to wgrać np. na priva ?

Nie musisz wklejać do clienta serwera, wystarczy nawet mieć na pulpicie :]

Opublikowano

Ej zaznaczam serwa kilkam te u dołu In den ausgewahlten Prozess injizieren i wskasuje OpenProcess Failded prosze o pomoc gg 39549181 albo tu pls ( serwer Tuor )

2ntwai9.gif

Opublikowano

Działa on na Tuor.pl??

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Na Tuor mam ID 39028 niby wszystko ladnie pieknie sie wlacza a jak klikam start to w metku pojawia sie "nie mozesz uzyc tego przedmiotu gdyz wciaz dziala" (czy jakoś tak) . Wie ktoś o co chodzi ? Moze musze miec KamerModa bo mam klienta :P Prosze o pomoc . ;)

@edit . Ok już wszystko dobrze . Mój bład i nie doczytałem :P

Mi to obojętne czy dasz mi "+" czy "-" czy dasz "5" czy nie. Forum jest od tego, aby pomóc, coś wyjaśnić, podzielić się z kimś jakąś informacją itp. więc dawaj se co chcesz.

Opublikowano

Mój Kaspersky szaleje po wypakowaniu tego SB, czy na 100% jest on czysty?

Mi też szaleje co jakiś czas jak przy każdym cheacie. Antywirus Kasperski jest bardzo wrażliwy na drobne robaki.

Opublikowano

Szczerze mówiąc to jeszcze nigdy nie używałam tego bota i niezbyt wiem co mam robić.

Gamus, chyba na 1 stronie gdzieś podałeś dokładną instrukcję jak go odpalić i jak wyciągnąć ID(przeczytałam poradnik).

Wszystko zrobiłam jak było napisane, na 1 stronę wrzuciłam 200 sztuk zmianek i miecz ale nic się nie dzieje kiedy klikam na start(ustawiłam na próbę 12siły w 1 opcji).

Co robię źle? Może miecz i zmianki trzeba umieścić na odpowiednim miejscu? W poradniku było napisane że zmianki mają być na przedostatnim miejscu w 1 slocie i tak też zrobiłam, ale miecz też trzeba gdzieś specjalnie umieścić?

58815786.jpg

Opublikowano

Szczerze mówiąc to jeszcze nigdy nie używałam tego bota i niezbyt wiem co mam robić.

Gamus, chyba na 1 stronie gdzieś podałeś dokładną instrukcję jak go odpalić i jak wyciągnąć ID(przeczytałam poradnik).

Wszystko zrobiłam jak było napisane, na 1 stronę wrzuciłam 200 sztuk zmianek i miecz ale nic się nie dzieje kiedy klikam na start(ustawiłam na próbę 12siły w 1 opcji).

Co robię źle? Może miecz i zmianki trzeba umieścić na odpowiednim miejscu? W poradniku było napisane że zmianki mają być na przedostatnim miejscu w 1 slocie i tak też zrobiłam, ale miecz też trzeba gdzieś specjalnie umieścić?

Administracja na Tuorze pomyślała i trzeba ustawić na przedostatnie miejsce tylko 1 szt. zmianki. Czyli rozdziel 200 szt. na 1szt. i wtedy przeładuj.

ID zmianek to 39028, jeżeli się będzie zgadzać to zrobiłeś poprawnie.

Opublikowano

siemka mam pytanko nie wiem jak uruchomić tego bota robie według instrukcji ale jak włączam injector to metka mi nie chce odpalić a jak włącze metka i injector to mi metka wyłącza po 2 czy coś wklejać czy nie ?? serv xenoxmt2

Opublikowano

mam już wsztstko potrzebuję tylko podpowiedzi jak wgrać spolszczenie albo co zaznaczyć zeby zmieniało bony na xenox jakie opcje bo mam po niemiecku z góry thx

Opublikowano

mam już wsztstko potrzebuję tylko podpowiedzi jak wgrać spolszczenie albo co zaznaczyć zeby zmieniało bony na xenox jakie opcje bo mam po niemiecku z góry thx

Wchodzisz w select language i wybierasz polish.lang i masz po polsku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...