Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Switchbotv 3.1 Najnowsza wersja

Immoral

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam z tym problem a mianowicie co kilka uruchomien aplikacja switchbot usuwa mi się z komputera i muszę pobierać na nowo ;/ Każdy tak ma czy tylko ja?

Antywirus Ci usuwa BS'a. Wyłącz go lub dodaj do ignorowanych.

• Odpowiedzi 599
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A mi po wybraniu procesu na Senthia wyświetla się okienko:

Exception: main.cpp|78|InitModule

Fehler beim Initialisieren der Clientfunktionen, der Bot muss beendet werden.

Melde dich bitte mit Servname auf meiner Facebook - Page !

i zamyka się okno z grą

Bardzo proszę o pomoc

Opublikowano

Ja mam taki problem i jak go rozwiązać ??? :

Das Programm verfügt nicht über Administratorrechte! Für die korrekte Ausführung sind Administratorrechte nöting ! Bitte das programm erneut mit Administratorrechten starten!

Siemka

Opublikowano

Das Programm verfügt nicht über Administratorrechte! Für die korrekte Ausführung sind Administratorrechte nöting ! Bitte das programm erneut mit Administratorrechten starten!

uruchom jako Administrator :)

74728028303046433710.png

Opublikowano

czyli zeby mi szybko zmienial al nie przeskakiwał ile mam tam wpisac?

wpisuje np. 350 /500 1000 i nic sie nie dzieje dalej tak samo wolno zmienia ;/ co zrobic?

Opublikowano

czyli zeby mi szybko zmienial al nie przeskakiwał ile mam tam wpisac?

wpisuje np. 350 /500 1000 i nic sie nie dzieje dalej tak samo wolno zmienia ;/ co zrobic?

im mniejsza wartość , tym szybciej zmienia ;]

74728028303046433710.png

Opublikowano

Ja mam z tym problem , że aktualizuje ID zmianek na 39028 bo takie jest i wyskakuje 0 i nie bonuje mi po wciśnięciu start ... lub na 13100

Opublikowano

Ja mam z tym problem , że aktualizuje ID zmianek na 39028 bo takie jest i wyskakuje 0 i nie bonuje mi po wciśnięciu start ... lub na 13100

Wrzuciłeś zmianki na przedostatnie miejsce w eq na 1 stronie?

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Wrzuciłeś zmianki na przedostatnie miejsce w eq na 1 stronie?

Też mam ten sam problem wrzucam na przed ostatnią i nic...

A spróbowałeś otworzyć sklep tam gdzie są zmianki zaznaczyć kupowanie?

Mi tak działa ale ta aktualizacja ID nie.

Dobrze działa :D, mam pytanie, jak tu ustawić żeby bon na ludzi wszedł?

Musisz pobrać starszą wersję i podmienić plik z folderu config tam jest plik polish.lang to podmień ze starszej wersji to mi tak działa.

Na starszych wersjach wolnniej działał chyba.

Opublikowano

Wyskakuje mi błąd : Exception:main.cpp|78||InitModule

Fehler beim Initialisieren der Clientfunktionen,der Bot muss beendet werden.

Melde dich bitte mit Servname auf meiner Facebook-Page!

Proszę o pomoc!(Taki błąd wyskakuje na senthi)

Opublikowano

Mam problem, mianowicie SB działa bardzo powoli. Zmiana MS na 21000 nie pomaga. Działało wyśmienicie lecz od wczoraj takowy bład istnieje, co zrobić?

1356027733523041.png

"Ashes to ashes and dust to dust"

Oto nowa historia zwykłego człowieka:

Members====>???====>???====>???

Opublikowano

emmm... Wkleiłem to spolszczenie ale nie dziala .... co zrobic ?

musisz uruchomić jako administrator :) pomogłem daj +

Opublikowano

Sciaglem i spolszczenie i tegob bota ale wciskam 2 razy myszka na ikone bota I wyskakuje jakeis okno i sie nie wlacza nic :P

Serio juz drugi od padmaka jaki sciaglem i mi nie dziala kur... ;/

Wyskakuje cos jak koledze wyzej :p O administratorze tylko kur... ja mam administratora bo to jedyne konto na tym komputerze i jest administratorem :P

Opublikowano

Sciaglem i spolszczenie i tegob bota ale wciskam 2 razy myszka na ikone bota I wyskakuje jakeis okno i sie nie wlacza nic :P

Serio juz drugi od padmaka jaki sciaglem i mi nie dziala kur... ;/

Wyskakuje cos jak koledze wyzej :P O administratorze tylko kur... ja mam administratora bo to jedyne konto na tym komputerze i jest administratorem :P

Nie chodzi o to ile masz kont tylko oto abys otworzyl aplikacje sb poprzez administratora (prawy przycisk myszy -uruchom jako administrator)

Opublikowano

Cześć mam problem bo gdy chce to odpalic to tego nie ogarniam, gdy odpalam ten switchbot to pojawia mi sie niemieckie okienko. Niewiem co mam tam zrobić proszę pomocy !

Opublikowano

Mi przy uruchomieniu wyskakuje okienko z komunikatem: "System Windows nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia, ścieżki lub pliku.Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień, aby uzyskać dostęp do elementu"
Mam Win 7. Próbowałem uruchomić normalnie i jako administrator lecz nadal wyskakuje ten sam komunikat. Anty virus na kompie jest cały czas wyłączony. więc nie wiem co może być przyczyną. Pomóżcie :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...