Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Switchbotv 3.1 Najnowsza wersja

Immoral

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 599
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzięki ;P

@Gamus , ale NL z Ciebie :D . Nie zdążyłem Buffa dać dobrze , a już odpowiedź mam ;P

@Edit . Jest na SR ?

Opublikowano

Wie ktoś może jak bonować na Emperiusie, bo tam jest pierwszych 5 slotów zabezpieczonych?

1351447409-U762689.jpg Pomogłem? Postaw Like'a.

Opublikowano

No szkoda, ale w każdym razie, BS mi działa na innym serwerze bez tego typu zabezpieczeń ; )

1351447409-U762689.jpg Pomogłem? Postaw Like'a.

Opublikowano

zrobiłem wszystko, tak jak jest napisane wg turtorialu, przeładowałem i nic. pokazuje sie komunikat 'Już użyłeś tego przedmiotu, oraz jego efekt nadal trwa!'

beztytuudmw.jpg

SpongeBob-SquarePants-10t-001.jpg

Opublikowano

A jak zmieniac bony na serwach , gdzie zablokowane jest 5 pierwszych kratek w eq?

Możesz zobaczyć czy idzie usunąć na Modzie.

Opublikowano

To małe gówienko jest PRO :) Już któryś raz wbiłem sobie 3khp 4x15abs w zbroji itd :) nie trzeba za bardzo się męczyć ;] Bot jest pro :) dziękuje Gamus'owi , ze napisanie poradnika :) a autorowi za Udostępnienie ;)

Modki to dźiffki

Opublikowano

Coś jest z tym bs nie tak,bony kupuje ale praktycznie cały czas się zatrzymuje i robi przerwy do 9sek później zmieni 8x bon i dalej się ten cykl powtarza ;/

Opublikowano

Coś jest z tym bs nie tak,bony kupuje ale praktycznie cały czas się zatrzymuje i robi przerwy do 9sek później zmieni 8x bon i dalej się ten cykl powtarza ;/

Po 1 - edytuj swoje posty, a nie dodajesz nowe, dublując je.

BS działa dobrze, a zatrzymuje się z Twojej winy bo np. masz lagi.

Opublikowano

Zakup lepszy komputer.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Zakup lepszy komputer.

Kup lepszy komputer i internet? Internet 25mb/s z tps'a.Karta ATI Radeon hd 5470 HD,2gb ram,procesor amd Athlon™IIP320 2.10GHz,ocena komputera 5.0 więc nie pisz,że mam kupić lepszy komputer tylko dajcie działającego switch'a :)Sprawdź bota,a dopiero później go wstaw.Zobacz ile osób się oto skarży :)
Opublikowano

Siemka , ja znowu mam taki problem że właczam normalnie bota i w momencie gdy klikam STARTEN ( Itemy na pierwszych miejscach w eq ) bot nie zmienia bonów.. Gram na serwerze Senthia .. DAJE PLUSY !!! Proszę o pomoc!

HALA MADRID !!!
Opublikowano

O dzięki że mi przypomniałeś że jakaś aktualka ;p do dziś miałem wersję 3.0.5 O_o

Bocik jak najbardziej działa ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...