Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Switchbotv 3.1 Najnowsza wersja

Immoral

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 599
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam maly problem . Ustawiam bota na dajmy 360ms Zaznaczam auto kupywanie 1-5 bonu ustawiam bony pieknie ide do haldlarza z zmiankami daje start . Lecz co jakiś czas sie mi przcina na chwile i kupuje pozniej po 3-5 zmianek zuzywa scina sie i pozniej juz w kolko . Może ktoś pomóc ? mam taki sam problem

74586152.png
Opublikowano

Moze mi ktos wyjasnic w czym problem ? 76841698.jpg

Mam zainstalowany NET Framework 2.0, 3.5 i visual c++

Dodam jeszcze ze mam XP Prof sp2 x64bit

http://i.imgur.com/rNcKrba.jpg

Opublikowano
Moze mi ktos wyjasnic w czym problem ? 76841698.jpg Mam zainstalowany NET Framework 2.0, 3.5 i visual c++ Dodam jeszcze ze mam XP Prof sp2 x64bit

Mam dokładnie to samo, ktoś wie co zrobić :x?

Opublikowano

Mam problem z tym botem

Robię wszystko dokładnie do 3 punku przejrzałem wszystkie posty ale i tak nie znalazłem tu pomocnej odpowiedzi.

Wyskakuje mi błąd : "Open process failed " , nie mam pojęcia co robić .

Gram na Yitian 2 jeżeli cokolwiek może to wnieść .

Opublikowano

Słuchajcie czemu ten bs jak włączam jest po angielsku a nie po polsku?... mimo spolszczenia, które również wkleiłem do pliku config

Opublikowano

Słuchajcie czemu ten bs jak włączam jest po angielsku a nie po polsku?... mimo spolszczenia, które również wkleiłem do pliku config

Podczas włączania zmień na Polski.

Opublikowano

pomoze ktos ??

mam problem jak szukam tego Dll to biore schwitchbotv.dll i potem to cale szukanie "aktualisieren" i niemam wyszukanego tego pliku metin2 np.Teoden.eu ??????????

Opublikowano

Może ktoś nagrać filmik jak tego używać i jak zmienić język na polski? czytam już kur** opis i instrukcje 20 raz a i tak zawsze coś innego mi wychodzi. Najlepiej aby ktoś nagrał instruktaż na Avonismt2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...