Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Switchbotv 3.1 Najnowsza wersja

Immoral

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 599
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

najlepszy cheat który powstał :D

bardzo przydatny , bardzo :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dupa jasia dupa na Win7 -_- wlaczam przez admina sw bota ''waszego dzialajacego''. Wpisuje w Prozess zum iniizieren proces Uruchom.exe tam ponizej , tez to jest i tak to samo robi czyli nic dobra , lecim dalem kolejny krok zaznaczam Automatil czy jakos tak .Jak dam IN DEN AUSGEWAHTLen bla bla to odrazu zamyka proces clienta -_- niema to jak zrobic BOTA!!! tylko na smieciaste systemy omg chyba geniusz to robil... Metin2mod.tk dodawanie map/mobow to juz wogole masakra chyba nie aktualizowali tego od 5lat... NIE DZIAŁA I TYLE !!!!!

moge wam nakrecic tez demko jak checie i swoje madrosci wsadzicie ;) i zobaczycie ze geniusz zrobil bez win7 ;< tyle z mojej strony ;)

JAK SIE COS ROBI TO DO KONCA NO CHYBA ZE NIE UMIECIE OBEJSC WIn7 ;>

Opublikowano

Nie dziala na theris.pl

Ja mam tak że jak wybiore okienko theris ( napisane jest że to okno "METIN2 "tylko) to mi się wyłącza całkowicie metek. Why?

Opublikowano

Wszystko pięknie śmiga ;). Tylko 1 pytanie , jeśli bonuję np 3 itemki na raz , to jeśli 1 mi zrobi to 2 pozostałe bonuję dalej ?

Opublikowano

Wszystko pięknie śmiga ;). Tylko 1 pytanie , jeśli bonuję np 3 itemki na raz , to jeśli 1 mi zrobi to 2 pozostałe bonuję dalej ?

Ustawiasz 3 itemki do bonowania każdy osobny slot zloty to osobne miejsca więc 1 zrobi pozostałe będą dalej bonować do osiągnięcia wymaganego efektu :>

PS. Ma ktoś BS'a na lomaxmt2? poszukuję na tą nową wersję gdyż BS ten się odpala ale bonów nie zmienia a ID zmianek jest to samo ;/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Elo , da rade to tak przerobić aby zamiast id była nazwa zmianek, lub bs sam czytal ich id z wybranego slota . Bo niestety gram na serwerze gdzie zmianki mają kilkanaście id

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...