Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Barca 5 Rayo 2.

Neymar ładnie 4 brameczki i asysta, chociaż te bramki nie były jakieś specjalne. 

Co z tego? Ważne, że pod nieobecność Messiego Neymar bierze grę na siebie. To co dziś zagrał - nie mam pytań. Ale będzie walka między Neymarem, Suarezem i Lewym o pierwszą trójką ZP. :)l

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co z tego? Ważne, że pod nieobecność Messiego Neymar bierze grę na siebie. To co dziś zagrał - nie mam pytań. Ale będzie walka między Neymarem, Suarezem i Lewym o pierwszą trójką ZP. :)l

Nic, tak o napisałem, bo bramki super pro elo nie były, lecz tego że grał ładnie mu nie ujmuję.

I tak wiadome, że jak Ronaldo by strzelił dwie z karnego, to był by już ból dupy i penaldo jak to już bywało xD i sam dobrze o tym wiesz. 

Obrona jednak dalej gra piach, pod koniec Rayo wchodziło w pole karne jak chciało. To musi Barcelona poprawić, bo to już 11 straconych bramek. 

denzel.png

Opublikowano

Nic, tak o napisałem, bo bramki super pro elo nie były, lecz tego że grał ładnie mu nie ujmuję.

I tak wiadome, że jak Ronaldo by strzelił dwie z karnego, to był by już ból dupy i penaldo jak to już bywało xD i sam dobrze o tym wiesz. 

Obrona jednak dalej gra piach, pod koniec Rayo wchodziło w pole karne jak chciało. To musi Barcelona poprawić, bo to już 11 straconych bramek. 

Mam ciekawsze rzeczy na głowie niż przejmowanie się jakiej urody gole strzela Ronaldo. Ma takie parcie na gole, że potrafi się ośmieszyć przed całym światem. Ale dzięki temu jest milionerem, co ja mogę tu powiedzieć?

Opublikowano

Co dzisiaj mam obejrzeć? Mecz Barcy czy debatę z JKM, oto jest pytanie :D

Mecz. :D Ja obejrzę sobie jakieś nagranie z tego, bo na pewno będzie na stronie tvp.

Barcelona: Ter Stegen; Alves, Piqué, Bartra, Alba; Busquets, Mascherano, Sergi Roberto; Munir, Suárez, Neymar.
Rezerwowi: Bravo, Vermaelen, Mathieu, Adriano, Rakitić, Sandro, Gumbau.

Skład na szybko przed meczem. Jazda Barca! Wyjazd na trudny teren, nie ważny wynik, tylko 3 punkty. Jazda Barca! I na szybko wywiad z Yayą:

Yaya Toure: "Messi isn't obsessed with abs or fitness, always trains with the ball. He was born to change football... A genius, a legend."

Yaya Toure: "Messi or Ronaldinho? Both are great, but Messi is a genius . Ronaldinho is a magician, but honestly he is nowhere near Messi."
Yaya Toure: "Playing alongside Messi is the best, playing against him is the worse."
Yaya: " Last year in the dressing room Messi jokingly said he will nutmeg me. Saw him nutmeg 2 of my teammates & thought he'd do it to me."
Yaya: "Whenever he came near me I screamed inside "please not me, don't nutmeg me". I was afraid he'd embarrass me infront of my family."

Opublikowano

Podobno Chelsea, United i City chcą ściągnąć Messiego do BPL. Przemilczę to i przejdę do poważnych kwestii.

W zimowym okienku Nolito to de facto priorytet. Następnie pozbyć się Munira - wypożyczenie, sprzedaż, cokolwiek. Sandro tylko na wypożyczenie. Starać się ściągnąć Alena i Denisa na Camp Nou i ogrywać ich w pierwszej drużynie razem z Samperem (głównie rotacje). Sprzedać Matheiu i kupić jednego dobrego obrońce, który będzie filarem naszej obrony: myślę o Marquinhosie. 

To wystarczy na obronę LM według mnie. 

hYYRv6d.png

Opublikowano

Dziś mecz z Eibar, który jeszcze nie przegrał na wyjeździe. Ogólnie myślę, że Neymar znowu pociągnie. Ale nie zdziwił bym się gdyby padł remis. Najważniejsze, że kadra powoli wraca. Iniesta już trenuje. Messi również ma wrócić przed klasykiem. Nie dać uciec Realowi na zbyt dużą odległość i będzie dobrze. Potem od stycznia powinno być już z górki, chyba, że FIFA znów coś ciekawego wymyśli.

hYYRv6d.png

Opublikowano

Suarez to jeden z najlepszych transferów Barcelony ostatnich lat. Niesamowicie skuteczny, po prostu egzekutor. :)

Barca 3:1 Eibar i mamy tyle samo pkt co Real :)

hYYRv6d.png

Opublikowano

Suarez ładnie hattrick. Ostatnio Neymar się nastrzelał, teraz on. :D

Tym razem sędziowie 'pomogli' trochę Barcelonie. Przy bramce na 1-1 był spalony. 

denzel.png

Opublikowano

Chyba oglądałeś inny mecz.

Człowieku z tą 'pomocą' chodziło mi o ten spalony przy bramce na 1-1, nie umiesz czytać?

Od razu jak zobaczyłem, że to ty zacytowałeś mój koment, to będzie spinanie o nic i się nie myliłem. ;)

denzel.png

Opublikowano

Człowieku z tą 'pomocą' chodziło mi o ten spalony przy bramce na 1-1, nie umiesz czytać?

Od razu jak zobaczyłem, że to ty zacytowałeś mój koment, to będzie spinanie o nic i się nie myliłem. ;)

Żadna spina, zwyczajnie nie dostrzegłeś wielu fauli zawodników Eibaru, które zasługiwały na kartki.

btw spinaniem się nazwałbym zwrot "nie umiesz czytać?"

Opublikowano

Barcelona wyraziła swój sprzeciw wobec sankcji UEFA, prezentując przed meczem z Eibarem transparent z napisem „wolność słowa”. Tym samym klub pokazał, że nie zgadza się z karą w wysokości 40 tysięcy euro za estelady powiewające na trybunach podczas meczu z Bayerem Leverkusen. Już po raz drugi organizacja europejska karze Barçę za taki incydent – wcześniej Katalończycy musieli zapłacić 30 tysięcy euro za katalońskie flagi na trybunach w trakcie finału Ligi Mistrzów. Podczas wczorajszego posiedzenia zarządu prezydent Josep Maria Bartomeu wyraził swoje zdanie na ten temat. – Estelada nie jest zakazana, nie zachęca do przemocy i reprezentuje wielu barcelonistów. Nie obraża też tych, którzy nie podzielają tej idei. Jest częścią życia wielu Katalończyków, czy to socios Barçy, czy nie. UEFA wpędziła się w niezłe kłopoty – powiedział

Żałosne. FIFA i UEFA jawnie atakują w klub, nie wiedzieć czemu. Chyba musi się zakończyć hegemonia Barcy w Europie. :>

Busquetsa i Neymara prawie połamali. Do tego ostatni gwizdek w sytuacji 100% dla Barcelony przeciwko jednej błędnej decyzji liniowego. :)

Ciekawe co Mascherano powiedział i ile dostanie zawieszenia? Może być śmiesznie. 

hYYRv6d.png

Opublikowano

Większej głupoty jeszcze nie czytałem :D Zupełnie na odwrót 

8ctpij.jpg

Dobrze gada, przecież można decydować o ciągłych klęskach klubu. Niech dalej CR7 będzie tak samo decydujący jak w poprzednich sezonach, to dożyją w Madrycie 10 sezonów z 1 wygraną La Ligą i 1 LM. Zbłaźnił się tą wypowiedzią i tyle, nie ma co dalej komentować.

Aaa, i to; 

hYYRv6d.png

Opublikowano

Już minął miesiąc od kontuzji Messiego. Dobrze słyszeć, że zaczął już 3 fazę rehabilitacji :D

Mam nadzieję że wyzdrowieje do El Clasico i Barca zrobi pogrom przeciwnikowi.

Większej głupoty jeszcze nie czytałem :D Zupełnie na odwrót 

8ctpij.jpg

Jak Cristiano będzie dalej tak decydujący to viva Adelante joke

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...