Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Neymar to mistrz. Świetnie się go ogląda. Widzę go w trójce ZP. Suarez killer znowu gol. Co do Roberto to byłem jednym z tych, którzy go sprzedawali, ale Enrique tchnął w niego drugie życie. :) 2 asysty, a jedna a'la Mata. :)

Barca bez Messiego radzi sobie całkiem nieźle co cieszy. Neymar to nasza pszyszłość, nowy R10.

hYYRv6d.png

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podobno Messi może nie być zdolny gry w El Clasico, szkoda ale jeszcze trochę czasu jest, więc liczę na dobre wiadomości, no ale mam nadzieję że jednak i bez niego sobie poradzimy, chociaż dobrze że Iniesta i Roberto wrócili do składu, bo i tak od dłuższego czasu gramy w 10 (nie liczę Munira i Sandro bo oni to na boisku nie istnieją).

Opublikowano

Podobno Messi może nie być zdolny gry w El Clasico, szkoda ale jeszcze trochę czasu jest, więc liczę na dobre wiadomości, no ale mam nadzieję że jednak i bez niego sobie poradzimy, chociaż dobrze że Iniesta i Roberto wrócili do składu, bo i tak od dłuższego czasu gramy w 10 (nie liczę Munira i Sandro bo oni to na boisku nie istnieją).

Może to lepiej nie wiem czy jest sens ryzykowania pogłębienia się kontuzji kluczowego gracza.

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Messi nie musi zagrać. To tylko jeden mecz, a nie ma sensu ryzykować pogłębienia. Patrząc na obecną dyspozycję naszego duetu to się występ Messiego nie jest konieczny. 

hYYRv6d.png

Opublikowano

Messi nie musi zagrać. To tylko jeden mecz, a nie ma sensu ryzykować pogłębienia. Patrząc na obecną dyspozycję naszego duetu to się występ Messiego nie jest konieczny. 

Gran Derbi nigdy nie jest tylko jednym meczem.

Dla graczy Realu i Barcy jest to coś więcej niż tylko jeden mecz ;)

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Enrique: "chce wygrać ligę, a nie Gran Derbi". Tak więc nie zaryzykuje zdrowia kogoś takiego jak Messi. Ten mecz o niczym nie przesądza, więc występ Messiego nie jest koniecznością. Poza tym można zmienić taktykę (co już Enrique testował z Getafe) na dwóch napastników. 4-4-2.

hYYRv6d.png

Opublikowano

No owszem, ale on nie przesądza o mistrzostwie, zresztą nawet bez Messiego nie jesteśmy na straconej pozycji, w końcu mamy nasz duet Suarez - Neymar który pokazał że umie godnie zastąpić Leo.

Opublikowano

Niby tak, ale z Messim to nawet obrona dawała rade a teraz to szkoda gadać ;)

No owszem, ale on nie przesądza o mistrzostwie, zresztą nawet bez Messiego nie jesteśmy na straconej pozycji, w końcu mamy nasz duet Suarez - Neymar który pokazał że umie godnie zastąpić Leo.

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Niby tak, ale z Messim to nawet obrona dawała rade a teraz to szkoda gadać ;)

Żebyś się nie zdziwił jak Ramosa wkręci ta dwójka :)

Szkoda dla widowiska brak Messiego, znając życie możliwa porażka będzie tłumaczona jego nieobecnością :v

Przypomnieć Ci twój lament po klasyku 2 lata temu? Czy nawet z marca/kwietnia (już nie pamiętam) 2014 po wygranej 4:3 Barcelony?

hYYRv6d.png

Opublikowano

Żebyś się nie zdziwił jak Ramosa wkręci ta dwójka :)

Przypomnieć Ci twój lament po klasyku 2 lata temu? Czy nawet z marca/kwietnia (już nie pamiętam) 2014 po wygranej 4:3 Barcelony?

Przypominaj, myślisz, że mam słabą pamięć? Dwa karne, gorsza gra Barcelony? To Real zagrał lepiej w tamtym meczu ogórku. I czerwona dla Ramosa na Neymarze! Śmiech na sali :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Przypominaj, myślisz, że mam słabą pamięć? Dwa karne, gorsza gra Barcelony? To Real zagrał lepiej w tamtym meczu ogórku. I czerwona dla Ramosa na Neymarze! Śmiech na sali :)

"Gorsza gra" i tyle. Jeśli to był faul to czerwona to było jedyne wyjście. Neymar wychodził na czystą pozycje, a Ramos był ostatni :)

hYYRv6d.png

Opublikowano

Włącz myślenie i naucz się czytać ze zrozumieniem, prześcieradło. Nigdzie nie napisałem, że Neymar nie nurkował. 

Prześcieradło?

Myślałem, że już tylko w gimnazjum można słyszeć takie teksty xD

"Nigdzie nie napisałem, że Neymar nie nurkował. "

To chyba oczywiste, że nie ma sensu pisać głupot ;)

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Prześcieradło?

Myślałem, że już tylko w gimnazjum można słyszeć takie teksty xD

"Nigdzie nie napisałem, że Neymar nie nurkował. "

To chyba oczywiste, że nie ma sensu pisać głupot ;)

A wiesz co to znaczy "prześcieradło". Dalszej części postu nie skomentuje... :)

hYYRv6d.png

Opublikowano

A wiesz co to znaczy "prześcieradło". Dalszej części postu nie skomentuje... :)

Oczywiście, że wiem co to znaczy. Nie trzeba być geniuszem ani wielkim znawcą, aby się domyśleć.

Nie chcesz, nie czytaj. Prawda kole w oczy ;)

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

@x070x zakualizuj temat i dodaj ogólnie mecz z BATE bo nie ma w ogóle.

Łatwa wygrana, dobry mecz Suareza i Neymara, Vermaelen.

Sergio jako pomocnik, drugi znów dobry mecz - tempomat..., adriano słabo - obrona ale częściej grał z neymarem niż iniesta.

Rakitić zszedł, ciekawe co mu jest(ale chyba nie zagra w klasyku). Munir nic nie pokazał, 

Opublikowano

Oczywiście, że wiem co to znaczy. Nie trzeba być geniuszem ani wielkim znawcą, aby się domyśleć.

Nie chcesz, nie czytaj. Prawda kole w oczy ;)

Neymar co sezon hamuje swoje zapędy aktorskie. 

Coś mi się wydaje, że klasyk będzie nas. Jeśli Ronaldo utrzyma formę to będzie 11v10.

hYYRv6d.png

Opublikowano

Jeśli obrona Barcy utrzyma swój poziom to również jestem spokojny o wynik ;)

Neymar co sezon hamuje swoje zapędy aktorskie. 

Coś mi się wydaje, że klasyk będzie nas. Jeśli Ronaldo utrzyma formę to będzie 11v10.

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Neymar coraz bardziej zaczyna Roniego przypominać. xD Trzeba kluby w Barcelonie pozamykać. No look pass itd. Brakuje jeszcze tej nonszalancji, która zrobiła z niego mistrza świata. 

hYYRv6d.png

Opublikowano

Real gra stabilnie, ale nie ma meczów genialnych. Muszą ogarnąć atak i przede wszystkim Ronaldo. 

Barcelona - Neymar i Suarez robią swoje. :)

denzel.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...