Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Liczę na przewagę max 2 bramkami w końcu gramy w Glasgow. Będzie ciężko.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Ciężko będzie , pokazali co potrafią na Camp Nou , tak więc w Szkocji poprzeczka znacznie się podniecie

Ale stawiam na zwycięstwo 3:1

Opublikowano

Piekny doping szkotow poki co 1-0 mysle ze Barca ogra ich i bedzie kolo 2-1 max 3-1 (tyle postawilem u bukmachera)

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Piekny doping szkotow poki co 1-0 mysle ze Barca ogra ich i bedzie kolo 2-1 max 3-1 (tyle postawilem u bukmachera)

2:1 będzie. Bramka wisi w powietrzu, starają się i zamknęli ich na ich połowie.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Mi się wydaje, że skończy się 1-0 dla celtów - ale to tylko moje przypuszczenie :)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

kasa poszła się jebać na ale cóż :D trzeba wygrać by następnego dnia przegrać ^^

Ogółem mecz fajny posiadanie piłki jak zobaczyłem po pierwszej połowie to byłem w szoku:)

535378_449141871789225_686391925_n.jpg

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

82% posiadania piłki w pierwszej połowie, szok!

Szkoda, że przegrana ale nikt nigdy nie będzie zwyciężał. Nic straconego, następny mecz trzeba wygrać :-)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Oficjalna strona :

94 lat temu (w 1918 roku) Polska odzyskala Niepodleglosc. Najlepsze zyczenia dla wszystkich Cules z Polski

94 years ago (in 1918) Poland regained the Independence. Best wishes for all our Cules from Poland

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Jakoś mimo wszystko i mimo tej słabej dyspozycji strzeleckiej wolałbym Sancheza w napadzie zamiast Pedro może by sie chłopaczyna wkoncu przełamał jakoś,bo gra dobrze ale brakuje mu tych goli.

Dobrze ze Villa jest od początku sezonu pokazuje klasę największych snajperów ważne bramki dobra gra i ciągle w górę idzie forma i bramek mimo niezbyt wielu minut bo to z ławki wchodził albo schodził w okolicach 60-70 minuty to daje rade i jestem pewien ze jeszcze Villa bedzie krolem strzelcow w La liga wkoncu to najlepszy strzelec MS i ME no a Leo pewnie sie nie obrazi na niego.

Mecz trudny ale Barca powinna wygrac swietna passe maja od poczatku sezonu same zwyciestwa i jeden remis z Realem wiec naprawde konkretnie .

Pewnie Barca bedzie chciala w LM zdobyc 18pkt i pokazac sile

Najgorsze ze kiedys musi przyjsc slabszy moment ciekawe w jakich miesiacach nastapi jak zwykle Luty albo Marzec? bo pewnie sie gdzies zatrzymaja mecze z Deportivo czy Sevilla pokazaly ze wcale nie z gigantami takimi jak Real Atletico czy Valencia moze byc ciezko.

Gratulacje dla celticu świetnej gry,Foster się popisał i jeszcze asystę zaliczył.

Evolution to skill97 z 30 multikontami.

Opublikowano

Jakoś mimo wszystko i mimo tej słabej dyspozycji strzeleckiej wolałbym Sancheza w napadzie zamiast Pedro może by sie chłopaczyna wkoncu przełamał jakoś,bo gra dobrze ale brakuje mu tych goli.

Sanchez ma kontuzję , nie będzie go przez około 3-5 tygodni

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

kasa poszła się jebać na ale cóż :D trzeba wygrać by następnego dnia przegrać ^^

Ogółem mecz fajny posiadanie piłki jak zobaczyłem po pierwszej połowie to byłem w szoku:)

Stawiasz na Barse przy kursie 1.01-1.10. Gratuję pomysłowości.

Też lubię popatrzeć na grę Sancheza. Świetny zawodnik.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Gładka wygrana

1:0, Piqué (23’)

2:0, Messi/Amorebieta (o.g.) (25’)

3:0, Adriano (45’)

4:0, Fàbregas (57’)

4:1, Ibai Gomez (65’)

5:1, Messi (70’)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...