Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ty typie jesteś niezłym przypałem avatar i sygna Ikera a hejtujesz jego klub zamknij morde i sie nie wtrącaj

Proszę zmieniłem , pasuje ?

Opublikowano

Puyol_was_injured_in_the_elbow.jpg

Po powrocie do drużyny w niemal cudowny sposób, Puyol doznał dzisiaj ciężkiej kontuzji stawu łokciowego.

Dzień, który rozpoczął się w dobry sposób dla Puyola, zakończył się fatalnie.

Po powrocie do drużyny, odzyskując zdrowie w cudowny sposób, gdyż wyleczył kontuzję więzadeł krzyżowych w lewym kolanie w ciągu dwóch tygodni. W 75. minucie spotkania z Benficą doznał po raz kolejny kontuzji, tym razem po pechowym upadku, kiedy wyskoczył do piłki dośrodkowywanej z rzutu rożnego.

Puyol całym swoim ciężarem przygniótł lewą rękę, przekręcając ją o 180 stopni.

Kapitan został w szybkim tempie zabrany z boiska na noszach, przez klubowych lekarzy, którzy zabrali się do pracy.

Podobno tylko 3 tygodnie przerwy.. Moim zdaniem 3 miesiące. Szkoda go!

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Poczytajcie:

http://fcbarcelona.pl/news/Faul-Pepe-w-polu-karnym-769?kohanasession=cda8ad76c3cad5b0bea344a3db90e770

http://fcbarcelona.pl/news/Vilanova-quotJesli-chodzi-o-Pepe-to-mozemy-zrobic-film-z-jego-kopnieciamiquot-770?kohanasession=cda8ad76c3cad5b0bea344a3db90e770

Opublikowano

busquets_zawieszony_na_2_mecze.jpg

Komisja Kontroli i Dyscypliny UEFA zdecydowała o zawieszeniu Sergio Busquetsa na dwa mecze. Pomocnik Barcelony został wyrzucony z boiska w meczu Ligii Mistrzów, przeciwko Benfice Lizbona.

Busuqets opuścił boisko, po decyzji tureckiego sędziego Cuneyta Cakira, który w 87. minucie zinterpretował przewinienie Hiszpana na czerwoną kartkę. Klub postanowił nie odwoływać się od tej kary i Sergio nie zagra w dwóch meczach przeciwko Celticowi Glasgow (23 października o 20:45 na Camp Nou oraz 7 listopada o 20:45 na Celtic Park).

źródło: http://fcbarcelona.pl/news/Busquetsa-zawieszony-na-dwa-spotkania-782?kohanasession=7e0e79a9cc9e594009dd9a88e94c2c7e

Opublikowano

@UP

Klub ogłosił, że będzie jednak odwoływał się od kary zawieszenia na dwa spotkania Sergio Busquetsa w Lidze Mistrzów.

W najbliższy czwartek klub wystosuje odpowiednie pismo do Komisji Kontroli i Dyscypliny UEFA w sprawie odwołania się od decyzji zawieszenia na dwa spotkania w Lidze Mistrzów Sergio Busquetsa. Piłkarz dostał czerwony kartonik w meczu z Benficą Lzibona po faulu na Maxi Pereirze. Kara, która została nałożona, wyklucza zawodnika na dwa spotkanie w Lidze Mistrzów, które Barca rozegra przeciwko Celticow Glasgow.

;D;D;D

To samo źródło ;D

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Hmm , kocham Barcelone , ale pogadajmy o jednym z zawodników Barcelony , chodzi o Messiego , wydaję mi się , że to on dostanie złotą piłkę ! Dlaczego?

Tuż przed meczem - 7 października - Messi przewyższał "r"onaldo , a po meczu który zakończył się 2:2 Messi wykazał się pełną klasą i dobil "r"onaldo !! strzelil 2 bramki z czego jedna z nich z rzutu wolnego , według mnie to on powinien dostać ZŁOTĄ PIŁKĘ.

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

'31-letni napastnik w wywiadzie dla honduraskiego dziennika „Diez” zapytany o to, jak widzi Balotelliego w Realu Madryt odpowiedział: – Balotelli w Madrycie? Nie widzę tego. Bardziej pasuje do Barcelony. Przeciętna drużyna i przeciętny piłkarz. Przypomnijmy, że Ibrahimović występował z Włochem w Interze w latach 2007-09.' :)

1351788161-U286260.png

Opublikowano

'31-letni napastnik w wywiadzie dla honduraskiego dziennika „Diez” zapytany o to, jak widzi Balotelliego w Realu Madryt odpowiedział: – Balotelli w Madrycie? Nie widzę tego. Bardziej pasuje do Barcelony. Przeciętna drużyna i przeciętny piłkarz. Przypomnijmy, że Ibrahimović występował z Włochem w Interze w latach 2007-09.' :)

A po co to tutaj? Z tego co mi się wydaje chcesz wywołać flame.

Opublikowano

Hmm , kocham Barcelone , ale pogadajmy o jednym z zawodników Barcelony , chodzi o Messiego , wydaję mi się , że to on dostanie złotą piłkę ! Dlaczego?

Tuż przed meczem - 7 października - Messi przewyższał "r"onaldo , a po meczu który zakończył się 2:2 Messi wykazał się pełną klasą i dobil "r"onaldo !! strzelil 2 bramki z czego jedna z nich z rzutu wolnego , według mnie to on powinien dostać ZŁOTĄ PIŁKĘ.

po pierwsze szacunek , napisz normalnie Ronaldo a nie jakies pierdoly. Po drugie zagrali na tym samym poziomie. Po trzecie Messi dostaje zlota pilke tylko dlatego ze jest Messim. Moim zdaniem w tym roku to bramkarz a dokladniej Iker Casillas powinien otrzymac Zlota pilke ;) . Jest swietny i przykre by bylo gdyby jej nie dostal. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...