Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

20:45 TVP 1 / TVP 1 HD Benfica - Fc Barcelona. Łatwe punkty :)

Widzę jakie łatwe, Benfica mogła to wygrać nawet 4 bramkami

Tylko że 80% to rezerwowi grali oczywiście po str. Barcelony

i teraz popatrzcie na ten mecz i pomyślcie co bd jak zabraknie Messiego,Iniesty itp jak grali wczoraj to na poziomie średniego europejskiego klubu.

Szkoda messiego, macie jakieś info? Co to za konutzja?

Po meczu sztab lekarski Barcelowy wydał oświadczenie że to nie groźne stłuczenie przynajmniej tak mówili w skrótach meczy na N sport.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

42267.ARTICLE.ART_VERT_v0.jpg

Przeprowadzone badania potwierdziły, że zawodnik ma obicia kości na zewnątrz lewego kolana" - zawarła w oświadczeniu Barca. Zaznaczyła też, iż nie można obecnie stwierdzić, że Messi na pewno zagra w niedzielę w La Liga z Realem Betis.

Gwiazdor pojawił się na murawie w 58. minucie, ale nie dokończył spotkania z powodu zderzenia z bramkarzem Benfiki Arturem Moraesem. Wkrótce został zniesiony na noszach, podobnie jak dwa lata temu.

Ostatnim razem Messi doznał kontuzji we wrześniu 2010 roku w końcowych sekundach meczu w Madrycie przeciwko Atletico. Katalończycy wygrali 2:1, ale radość ze zwycięstwa popsuł gościom brutalny faul Tomasa Ujfalusiego. Czech próbując wślizgiem odebrać piłkę Argentyńczykowi, trafił go w kostkę i zawodnik nie wystąpił w dwóch kolejnych spotkaniach.

Messi mógł w środę pobić rekord Gerda Muellera. W tym roku kalendarzowym zdobył już 84 bramki, licząc wszystkie rozgrywki. Do wyrównania osiągnięcia z 1972 roku niemieckiego napastnika brakuje mu tylko jednego trafienia.

Źródło: www.e-vive.pl

- Kontuzja Messiego wydaje się niegroźna, ale przeprowadzimy kolejne badania - powiedział telewizji Canal+ Andoni Zubizaretta, dyrektor sportowy FC Barcelony.

Oficjalna strona internetowa katalońskiego klubu informuje, że Lionel Messi ma mocno stłuczone lewe kolano. Argentyńczyk przechodzi dodatkowe badania, które mają wykluczyć możliwość poważniejszego urazu.

Źródło: ekstraklasa.net

Opublikowano

Przed nami trudne spotkanie z Athletico u siebie

Jaki wynik obstawiacie ?

Ja 3:1 :)

Nami ? Za kim Ty w końcu jesteś o_O

Opublikowano

Za KKS-em Kalisz

Ale to chyba nie znaczy że nie mogę interesować się wieloma klubami i mieć do nich szacunku -.-

Opublikowano

Przed "nami "

"Nami " - kibicami Barcelony

No chyba że ty nie podchodzisz do spotkań poważnie , dla mnie każdy mecz to nerwy ...

Opublikowano

Ok trochę dziwne kibicować dwie drużyny całkowicie przeciwne. To tak jakby kibicować Cracovi i Wiśle ...

Opublikowano

Obstawiam wygraną dla Fc Barcelony,mecz wydaje się nieźle bo zmierzą się tam 2 giganty.Chcę przypomnieć że Falcao(athletico madryt)ma 19 lat.Ale wiek nie jest do niego przeszkodą,Kolumbijczyk był w poprzednim sezonie 3 strzelcem ligi hiszpańskiej.Wątpie żeby Barca przegrała mecz,jedynie stracą bramkę.

1355923763-U786880.png
Opublikowano

Obstawiam wygraną dla Fc Barcelony,mecz wydaje się nieźle bo zmierzą się tam 2 giganty.Chcę przypomnieć że Falcao(athletico madryt)ma 19 lat.Ale wiek nie jest do niego przeszkodą,Kolumbijczyk był w poprzednim sezonie 3 strzelcem ligi hiszpańskiej.Wątpie żeby Barca przegrała mecz,jedynie stracą bramkę.

tak, falcao na pewno ma 19 lat.... dobre zią. On ma 25-27.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Dokładnie...26 :) Na 19 za cholere nawet mi niewygląda :P Szkoda że pierwszy post jest nieaktualizowany :D Alba dawno po chorobie,Pique i Puyol zdrowi :) A Affelay na wypożyczeniu. Ale za to mógłby dopisać Fabregasowi kontuzję. Wiedziałem że spiny będą w tym temacie :> Błagam,wytłumaczy mi ktoś? Jak ktoś może mówić że Real albo Barcelona jest denna? No cholera jasna. Rozumiem gimbaza,gimbazą ale w morde jeża ogar! Kibice za 2 grosze...nie pojmuje takie czegoś. Niech mi ktoś wytłumaczy,naprawdę. Po cholere tak napinacie się? Kibice "od wielu lat"-nie wiecie przypadkiem że zarówno w FCB i RM są koledzy? I w jednym i drugim grają hiszpanie którzy grają w reprezentacji,którzy się przyjaźnią. Nie pamiętacie wielcy kibice jak po meczach Puyol i Raul ściskali się po meczu? Są spiny czasem,nie każdy musi każdego kochać,ale kurde ogar,dojrzejcie troche.

Opublikowano

@2xup. Nie piszę sam do siebie. Chcę żeby ktoś mi wytłumaczył to bo ja takiej sytuacji nie ogarniam.

@up-nie ten artykuł,2xUP ma tylko trochę racji.

Źle przeczytał w artykule. W artykule pisze że ma 19 lat....tylko że to dotyczyło Falcao jak jeszcze był w River Plato ;)

Oto i artykuł:

"- Czy będziesz zestresowany, jeśli zagrasz dziś ostatnie 20 minut? - zapytał trener River Plate Reinaldo Merlo. - Nie, wręcz przeciwnie - odpowiedział 19-letni nowicjusz Radamel Falcao."

O to chodziło 2xup? :D

Opublikowano

@up

Ta dzięki :D

Ale nie wchodzcie na takie gówna bo tam 12-latki piszą i poniżają wiek mojego brata.

Było tam taki artykuł: 'Choć polacy wysoko wygrali to 2 dostało ocenę 2'...Nie podali w jakiej skali ;p

@topic

Wiecie kiedy dzisiaj ten mecz ?I na czym transmisja.

1355923763-U786880.png
Opublikowano

Wszystko zaaktualizowane w pierwszym poście. Jest też notka gdzie można obejrzeć dzisiejszy mecz

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...