Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O,super że zaktualizowane. Gdzie obejrzeć mecze? :D warto wejść na www.meczyki.pl i tam macie spis meczów jaki jest w danym dniu i linki gdzie możecie obejrzeć je. Jaki wynik obstawiacie?

Opublikowano

Up @

Active.pl

Również polecam

Ja obstawiam zaciętą i wyrównaną walkę 2:1 może 3:1 ew. porażka ( obyyy nie :) )

Opublikowano

x070x bardzo fajnie według mnie to zrobiłeś i jeszcze większy + za aktualizacje. Coś od siebie chciałbym dodać ^^.

Według mnie Barcelona ma to coś w sobie co przyciąga wielką rzeszę fanów. Real Madryt według mnie tego czegoś nie ma. Uważam, że oba zespoły są siebie warte, lecz jestem za Barceloną :).

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Panowie Real zremisował z Espanyolem ( chyba dobrze napisałem ) 2 : 2

Teraz trzymamy kciuki za wygraną Barcelony

Póki co 21 minuta , mecz strasznie wyrównany , świetnie widowisko :D

Assasynek jeszcze się nie ciesz

Barcelona 0 - 1 Athletico

31 minuta Falcao.

Póki co mamy 39minute ....

Opublikowano

Koniec spotkania

Barcelona 4 : 1 Athletico

Bramki dla Dumy Kataloni :

Adriano

Sergio

Messi

Messi

Jedyny gol dla Athletcio :

Falcao

Tym samym Barcelona powiększa swoją przewagę już do 13 ptk nad Realem Madryt który zremisował z Espanyolem ( przed ostatnia drużyna w tabeli) 2 : 2

Oraz 9ptk przewagi nad drugim w tabeli Athletico Madryt

VeB !

Opublikowano

Tutaj troche o Messim:

Polecam obejrzeć cały film do końca , film dopiero rozkręca się w połowie , mam nadzieje że ,,dzieci,, Realu coś zrozumieją ( mówię to tylko do zakompleksionych kibiców Realu)

PS: Tito do zdrowia , choć może Guardiola wróci na chwile ...

945496meszi.png

Opublikowano
Real Madryt wydał oficjalny komunikat: "Real Madryt C.F. chce wyrazić całe swoje wsparcie, sympatię i uczucie, jakim darzy trenera F.C. Barcelony, Tito Vilanovę, mając nadzieję na jego szybki powrót do zdrowia. Real Madryt C.F. swoje wsparcie przekazuje także jego klubowi i całej rodzinie".

:)

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

My tu rozmawiamy o chorobie trenera barcelony a Ty się wpierdalasz z filmikiem o messim ? dafuq ?

Niech Tito wraca do zdrowia.

I co z tego że rozmawiacie to Tito , ogółem inny ma ten temat niż sam Tito , więc nie gadaj głupot -.- (pomyśl kilka razy zanim napiszesz)

I po za tym wiem czemu to napisałeś , masz tzw. ,,kompleks Messiego,, pozdrowienia ;)

945496meszi.png

Opublikowano

ahhahaahahahaha nie moge To Ty nie wiesz co to jest szacunek bo się wpierdalasz do dyskusji z jakimś filmikiem

kompleks messiego ? czyli co ze niski jestem ? :(

mg7k04q.jpg

Opublikowano

ahhahaahahahaha nie moge To Ty nie wiesz co to jest szacunek bo się wpierdalasz do dyskusji z jakimś filmikiem

kompleks messiego ? czyli co ze niski jestem ? :(

Czy napisałem że dołączam do dyskusji ? Nie ! Więc opanuj jape i rób co masz robić ...

945496meszi.png

Opublikowano

Czy napisałem że dołączam do dyskusji ? Nie ! Więc opanuj jape i rób co masz robić ...

Cristiano. chodzi o to, że Tito już może wgl. nie wrócić do trenowania barcy (nowotwór), a Ty jako fan barcy beztrosko wbijesz się do tematu i jakby nigdy nic dajesz filmik o messim.

To tak jakby zginął Guardiola, toczyła się na ten temat dyskusja, a tu nagle ktoś skomentował ostatnią znakomitą zagrywkę lub gol messiego, albo paradę Valdesa. Albo Valdes w czasie meczu miał roztrzaskaną głowę i ktoś napisał o golu messiego.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Cristiano. chodzi o to, że Tito już może wgl. nie wrócić do trenowania barcy (nowotwór), a Ty jako fan barcy beztrosko wbijesz się do tematu i jakby nigdy nic dajesz filmik o messim.

To tak jakby zginął Guardiola, toczyła się na ten temat dyskusja, a tu nagle ktoś skomentował ostatnią znakomitą zagrywkę lub gol messiego, albo paradę Valdesa. Albo Valdes w czasie meczu miał roztrzaskaną głowę i ktoś napisał o golu messiego.

Tu nie chodziło o to , ale sorry , bo nie czytałem wcześniejszych postów ...

945496meszi.png

Opublikowano

Nowotwór ,bardzo ciężka choroba .... Sprawa życia i śmierci ,cóż piłka od chodzi w zapomnienie ,teraz jego zdrowie się liczy. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...