Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trzeba przyznać że Mexes "zjadł" Messiego, do pewnego czasu myślałem ze Messiego nie ma na boisku póki szpakowski nie powiedział że jest przy piłce. Ogólnie Milan dissował Barce jak chciał. Ktoś kto się nie zna mógłby powiedzieć mecz przeciętniaka z mistrzem.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

Po co sie ma marnować? Niech odejdzie gdzieś gdzie odzyska formę, i będzie mógł grać.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Opublikowano

Po co sie ma marnować? Niech odejdzie gdzieś gdzie odzyska formę, i będzie mógł grać.

Nic dodać, nic ująć, w Barcelonie się marnuje.

Opublikowano

Dokładnie.

Opublikowano

pizdy, 0 talentu ;)

Iniesta , Villa zero talentu ? Fajnie określasz zawodników na tym poziomie , pewnie dlatego BO Z BARCELONY. Płytkie rozumowanie ;)

@@ W ostatnich meczach i Real i Blaugrana grała słabo ,więc liczę ,że wykorzystają atut CN :)

Bywalec
Opublikowano

Sorry ale nabory na sezonowców zamknięte :)

Coś czuję że będzie 5:0 dla nas :P

2:0 nara, chyba zaczne kochac real. Puyol sie polozyl a cr7 tylko sobie przywalil w pileczke.

3:1 koncowy wynik dla realu. Myslalem ze strace wiare w barce ale ostatnia bramka podniosla mnie na duchu. Nigdy nie przejde do realu tylko gkupoty gadam, jak widze takiego cristiano albo ramosa to mi sie rzygac chce. Fajni pilkarze to iker i varan moze ozil.

5jJNSGS.png

Bywalec
Opublikowano

Yeah. Ja ogólnie nie jestem jakimś super, proelo fanem barcy, lubię ją. Do realu nic nie mam jedynie do niektórych piłkarzy. Możecie to nazywać sezonowcem ale ja nie jestem antyfanem realu, ja też czasami mu kibicuje, jak gra np. Z bayernem to oczywiste, że chcę żeby wygrał. Fanem to jestem borussi. Jeżeli chodzi o moje sezonowanie to wątpie - jak mi się nie podoba gra barcy bo grają jakby pykali w bilarda to walnę głupotę. Zostałem wychowany na barcelonie u mnie w rodzinie kazdy kibicuje w barsie, tak samo na podworku. Nawet babcia która uważa, że messi jest niemieckim bramkarzem.

5jJNSGS.png

Opublikowano

Messi w tym meczu nic ciekawego nie pokazał, zresztą jak cała drużyna. Porażka, nic się nie stało, bo przed nami jeszcze dużo emocji, oby chłopaki się obudzili i pokazali innym jak się gra w piłkę i symuluje faule :D. Mam nadzieję, że w kolejnym sezonie Barca zgarnie wszystko :).

Opublikowano

Beka z ludzi, którzy przychodzą do tego tematu tylko hejtować.

pizdy, 0 talentu ;)

1 z wielu przykładów. Ludzie, trochę szacunku okażcie rywalowi. Ja uważam, że mecz był świetny. Za równo Barcelona jak i Real mieli dużo sytuacji i gdyby nie Diego Lopez to mogłoby być nawet 3:3 (albo i więcej).

Bywalec
Opublikowano

Według mnie messi nie błyszczał, ładna bramka Jordi Alba - ale szkoda, że Iniesta nie trafiał za bardzo swoich strzałów. Kapitalna obrona Diego Lopeza to prawda tego voleya to było bardzo trudno obronić, a on dał sobie radę. Dobrze by było kupić młodego bramkarza albo żeby ze szkółki się jakiś pokazał, bo Pinto trochę zawalił. Varan idealna główka kapitalnie to rozegrał cud miód malina, cofałem 3 ray na dekoderze, a jeszcze oglądałem dalej powtórki. Jeżeli chodzi o atak to dla mnie ładnie Iniesta grał, messiego nie widziałem - był dobrze kryty.

Ronaldo pięknie wychodził na okazje czasami 0 krycia na nim dostawał podanie górą na lewą stronę dobra wymiana podań i Pinto musiał wyjmować piłkę z bramki. Liczę na to, że w następnych meczach zabłyszczy nasz Messi, ile razy tworzył kapitalne okazje ze słabych piłek? Pomimo, że jest niski to potrafi główką przywalić. Ile razy cofnął się do linii środkowej zabrał piłkę i przedarł się pod bramkę dobre podanie i gol? Życzę powodzenia Barsie to jest klub który potrafi dobrze grać, trochę zmian - kapitan jak wasilewski byłby potrzebny, tylko lepiej grający. Tak się podrze na team w szatni, na boisku, że nie ma szans żeby im to w uszach nie huczało i żeby nie zaczęli lepie grać.

Rozpisałem się, ale myślę że trochę się włączycie w dyskusję, będę tu zaglądał zapraszam.

5jJNSGS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...