Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

h3h3 jak nie bedzie Pique i Puyola na GD módlcie sie by nie bylo 5-0 .

Hala Madrid

h3h3 jak nie będzie żelu na głowie CR3+4 to nie piłka będzie miała słaby poślizg i będzie 0-0 .

VeB.. Osobiście obstawiam 1:1 jeśli chodzi o GD.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

@up: no widzisz ja takich też nie nienawidzę ^^ meczu nie oglądałem, bo byłem gdzie indziej w tym czasie, ale z tego co czytam Barca miała skłonności do porażki, więc wnioskuje że mecz był bardzo trudny :s...

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

"Nie żeby coś, ale coś ciężko Barcelonie idzie. Thiago drewno, źle gra. Fabregas też jakoś mizernie. "

HAHAHAHAAHAH , Thiago drewno ? bitch please.

Fabs po prostu bez formy. wyjdz

"

1322316286-U391680.png

1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png1319035981-U394251.png

Massimiliano

Opublikowano

Kurwa ludzie, to że my - kibice Barcelony i wy - kibice Realu nie lubimy się nawzajem to nie oznacza że mamy krytykować grę swoich rywali mimo że jest inaczej, trochę szacunku. Przepraszam za wybuch:)

Opublikowano

Ja się cieszę że przeszedłem te 'męki' z Chelsea, kiedy przegrywali każdy mecz/remisowali każdy, nikt z mojej szkoły poza mną nie kibicował Chelsea. A po wygraniu LM wszyscy za Chelsea. Smutne ..

1351788161-U286260.png

Opublikowano

ja szanuje tylko kibiców barcy którzy są już kilka lat i na dobre i złe a nie sezonowcow co przyszli jak katalończycy wygrali LM -.- a odeszli jak przegrali z Chelsea .. :X

K**WA typie jak takie coś mnie irytuje. CZEMU NIE NAPISZESZ O SEZONOWCACH PO WIELKICH TRANSFERACH REALU ?! KIEDY RONALDO BYŁ W MU , BENZEMA W LYONIE itp. TO JAKOŚ REAL NIE MIAŁ TYLU KIBICÓW "WIERNYCH". HIPOKRYTA ,PISZESZ O CZYIMŚ KLUBIE TAKIE RZECZY ,A SAM TWÓJ MA NIE LEPSZYCH KIBICÓW ...

@@Co do meczu , 151315 szans 100% wreście xavi musiał huknąć ,żeby odblokować barcę.

Opublikowano

INTERNET BARCELONA&REAL HOOLS W AKCJI.

wyluzujcie ludzie nie macie powodów do nielubienia się

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Mam pomysł ,Realowcy Idzcie do swojego tematu opowiadać jaki to ,,Ronaldo" jest seksowny , jaki używa żel itp .A Ten temat zostawcie dla kibiców Barcelony <: .

Opublikowano

statystyki meczu Barcelona vs Granadą:

- Z pięcioma zwycięstwami w pięciu meczach, Barcelona jest o krok od wyrównania historycznego rekordu dotyczącego najlepszego startu w rozgrywkach ligowych.

- Cesc Fabregas to jedyny piłkarz z pola, który rozpoczynał w wyjściowym składzie wszystkie pięć ligowych meczów.

- 'Blaugrana' oddała 20 strzałów (13 na bramkę Tono), podczas gdy Granada miała takich 6 sytuacji (3 na bramkę Valdesa).

- 'Duma Katalonii' w całym meczu zanotowała posiadanie piłki na poziomie 70%.

- Piłkarze Barcelony zaliczyli 701 podań, przy 182 passach zawodników Granady.

- Xavi Hernandez, który przebywał na boisku 41 minut, zaliczył 62 podania, prawie trzy razy tylko co najlepszy pod tym względem gracz Granady Orellana - 22 podania.

- Dwóch obrońców Barcelony, który grali na pozycji stoperów - Alex Song i Javier Mascherano - odzyskiwali piłkę kolejno 13 i 12 razy.

- David Villa zaliczył swój pierwszy występ w wyjściowym składzie od pamiętnej kontuzji w półfinałowym meczu Klubowych Mistrzostw Świata z Al Saad. Tej kontuzji 'El Guaje' nabawił się dokładnie 15 grudnia 2011 roku.

źródło: fcb24.com

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

czlowiek murzyn .

ogar . Bez hejtowania ;) mozesz napisac ladniej swoja opinie np. Manchester United jest najlepszy , barca i real nie maja szans czy cos , a nie , ze sa gownami ;) . Na 99% Krolewscy lub Katalonczycy teraz pokonałaby Czerwone Diably ;)Pozdro ;)

Opublikowano

1348650597958.jpg

FC Barcelona kontynuuje treningi przed wyjazdowym meczem ligowym z Sevillą. Drużyna wróciła do zajęć wczoraj po południu. Dzisiejszego ranka Bañuz, Masip, Tello i Sergi Roberto uzupełnili skład treningowy.

Wielkim wydarzeniem był brak Sergio Busquetsa, który nie trenował razem z drużyną z powodu silnego bólu pleców. Adriano, który doznał urazu podczas meczu z Granadą, był obecny na zajęciach, ale trenował osobno.

Jedną z lepszych wiadomości jest poprawa zdrowia Carlesa Puyola. Obrońca Barcelony nadal trenuje sam, ale jego praca jest intensywna. Wydaje się, że formacja obronna powoli wraca do formy.

Opublikowano

ty typie jesteś niezłym przypałem avatar i sygna Ikera a hejtujesz jego klub zamknij morde i sie nie wtrącaj

aha czyli ja nie mogę mieć sygny np Giggs`a, bo nie kibicuję United? -.-

1351788161-U286260.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...