Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przypominam coś i tutaj cytat:

Tylko proszę spokojnie w tym temacie, jak zobaczę jakąś kłótnie lub inne tego typu spiny to osoby które brały w tym udział wylecą z banem.

Ps tak po za tym temat dla mnie :)

Tak więc jeżeli macie zamiar hejcić to zaraz wylot będzie.

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na plus :

Messi

Pedro

Alba

Valdes

Song

Reszta cienko.

a moim zawodnikiem meczu był Alba, idealnie sprawdza się zamiast Alvesa,(choć Alves wcale zły nie jest gra tak samo dobrze jak nie lepiej) idealnie rozumie grę reszty drużyny, pokazuję się, nie śpi, gra.

Natomiast zawodnikami najsłabszymi według mnie byli Mascherano, Pique, Sanchez (przesadza z tymi symulacjami :/), oraz w pewnym stopniu Messi (Piękna bramka to fakt, ale oprócz tego cały czas ktoś przy nim był i zawsze gdy zaczynał się rozpędzać był faulowany albo tracił piłkę w głupi sposób )

Na boisku z pewnością brakowało Puyola oraz Villi.

Najlepszy moment Barcy w tym meczu ? od minut: 50-70. Mimo że początek był totalnie zły i to nie ulega żadnym wątpliwością, to fakt że grali w 10 nie przekreślił ich szans bo było widać że drużynie zależy i czasami dominowali grę zawodników Realu.

Podsumowując: Wynik dwumeczu 4:4 lecz wiadomo stosunek bramek. Nic wielkiego się nie stało, porażka boli z rywalem nr.1, ale to najmniej ważne trofeum więc nie ma co się przejmować, tylko dobrze rozegrać ligę oraz LM.

Opublikowano

Żebyś się nie zdziwił jak to WY dostaniecie ostry łomot. Właśnie za to co napisałeś. Zobaczymy kto będzie się śmiał jako ostatni. 22:30 :)

down@

co mnie to.

down#edit@

Bo raczej za Barceloną to on nie jest. Więc pewnie kibicuje realowi w tym meczu.

i gdzie ta twoja Farsa ? ho ho ho 2-1 2-1 2-1 2-1 2-1

Wjebaliscie hahaha

Opublikowano

@up: mów za siebie, kto był ten był, już drugi raz powtarzam na tym forum to samo.

i gdzie ta twoja Farsa ? ho ho ho 2-1 2-1 2-1 2-1 2-1

Wjebaliscie hahaha

dobrze się czujesz ?

Opublikowano

UP@ Nie przejmuj się ,to tylko zwykły hejter nic więcej ;) .

@Top Brawo Cristiano ! Wreście mądrze gadasz ! Barcelona zdupiła ,pierwsze 30. Ale z drugiej strony takiej gry w 10 się nie spodziewałem.

Opublikowano

Po chuj się wypowiadacie kibice realu,kurwa takiego syfu nam robicie.

Evolution to skill97 z 30 multikontami.

Opublikowano

43759.jpg

Andrés Iniesta został wybrany na gali UEFA w Monako najlepszym graczem Europy za sezon 2011/12. Wyboru dokonali dziennikarze z 53 krajów.

Iniesta otrzymał łącznie 19 głosów i wyprzedził Leo Messiego, triumfatora sprzed roku oraz Cristiano Ronaldo, którzy zebrali po 17 głosów. Pomocnik doprowadził w tym roku reprezentację Hiszpanii do drugiego triumfu z rzędu na Mistrzostwach Europy. Został on najlepszym zawodnikiem turnieju rozgrywanego na boiskach w Polsce i na Ukrainie.

„To prawdziwy przywilej stać na scenie wraz z Messim i Cristiano, dwoma prawdziwymi potworami” – mówił Iniesta podczas gali. „Jestem szczęsliwy i bardzo zadowolony”.

„Chciałbym podzielić się tą nagrodą z Leo oraz z moimi kolegami z klubu i z reprezentacji. Prawda jest taka, że bez nich nie zdobyłbym tej nagrody” – dodał.

Źródło : fcbarca.com

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

@Cristiano.

Najbardziej rozbraja mnie to, że po meczu szukano przyczyn porażki i słabego meczu Barcy, a nie dobrej formy i świetnej gry Realu... I to nie tylko wśród sz.p. Wołowskiego, dla którego David Villa jest lepszym bramkarzem od Casillasa, a wśród poważnych i cenionych żurnalistów. Powinni docenić klasę, ale ten dwumecz o niczym nie świadczy - oba zespoły strzeliły tyle samo goli, a o wyższości zadecyduje liga :).

Opublikowano

@Cristiano.

Najbardziej rozbraja mnie to, że po meczu szukano przyczyn porażki i słabego meczu Barcy, a nie dobrej formy i świetnej gry Realu... I to nie tylko wśród sz.p. Wołowskiego, dla którego David Villa jest lepszym bramkarzem od Casillasa, a wśród poważnych i cenionych żurnalistów. Powinni docenić klasę, ale ten dwumecz o niczym nie świadczy - oba zespoły strzeliły tyle samo goli, a o wyższości zadecyduje liga :).

Dla mnie Barca i Real w tej chwili są na tym samym poziomie. Raz w lepszej formie niż zazwyczaj o.O jest Real, a raz Barca. w pierwszym meczu o SPH lepszą formę prezentowała Barcelona. Real nic nie mógł zrobić. W drugim meczu lepszą formę miał Real.

W skrócie zgadzam się z Twoją wypowiedzią ;x

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Tak na serio to mecze bezpośrednie niewiele dają, mistrzostwa traci się w meczac ze średniakami, o czym przekonał się rok temu Milan i ManUTD.

Opublikowano

Czasami Barca pokazuje klasę a czasami coś nie idzie dlaczego ? tym bardziej ze słabymi drużynami :D

sygnatura3.jpg
Opublikowano

bramki Barcy nigdy nie są nudne .

bramki nie, ale ciągłe wygrywanie tak xD

tak jak grac w GTA SA na kodach ? xD

Opublikowano

VIlanova powiedział kiedyś, że Messi mając słaby dzień i tak strzela gola, ewentualnie dwa. I niestety muszę się z nim zgodzić, nie wiem jak on to robi. I co dziwniejsze - omijają go kontuzje, a za młodu miał kontuzję za kontuzja :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...