Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O k***a widzę, że rozpierdalasz forsę na lewo i prawo jak w HD oglądasz.  :O

Ops, ja oglądałem w TV.

Nieeee! Ja wiem! Bale to mistrz techniki, Ronaldinho mu buty czyści. Prawda jest taka, że jak nie wypruje dzidy to nic nie ugra, w Anglii to działało, ale tutaj niestety nie. 

Jakoś Bartra nadal się nie może otrząsnąć... oh wait, przecież to nie działa :( 

Przecież to nie rajd dał Realowi puchar króla!

1377080447-U702970.png

Cristiano.

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bartra to młody obrońca, na przyszłość. Jak się tłumaczył to miał podobno miał kontuzję, a poza tym każdy bardziej doświadczony obrońca by stłamsił Bale'a tak, że by na trybunach wylądował.

Ramos nadal biegnie?

Opublikowano

Tak, obraz może nie jest HD ale nie zacina i jakość trochę lepsza.

Raz wykupiłem bodajże za 6zł ścinać co prawda nie ścinało, ale jakość jednak nie była zbyt dobra :(

805491408806070489277.png

Opublikowano

Jutro podobno można kupić w Sporcie (taka gazeta, dla tych cebul, które nie wiedza) można kupić zestaw "Bądź jak Cristiano": mały basenik, czepek i płetwy. :v

Opublikowano

Jutro podobno można kupić w Sporcie (taka gazeta, dla tych cebul, które nie wiedza) można kupić zestaw "Bądź jak Cristiano": mały basenik, czepek i płetwy. :v

Tak i jeszcze inne zestawy. "Bądź jak Messi"- hormon wzrostu, szpilki i drabina.

Bądź jak Suarez "Kaganiec, kojec i buda"

Na dodatek bądź jak Neymar...

Raz wykupiłem bodajże za 6zł ścinać co prawda nie ścinało, ale jakość jednak nie była zbyt dobra :(

Noo ale ważne jest to, że nie ścina, jakość da się przeboleć. Na dodatek cena jest spoko ;p

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Hahaha, ale ty masz ból dupy gościu. Polecić Ci jakiegoś psychoanalityka? :p

Opublikowano

Tak sobie myślę, po jaką cholerę grać 2 miesiące obroną Pique/Bartra-Mathieu-Alba, skoro w najważniejszych meczach stawia się na niskiego Mascherano, a Mathieu przesuwa na bok kosztem Jordiego, który wskoczył w końcu na wysoki poziom. Taki mecz powinien być nagrodą za najlepszą dyspozycję od początku sezonu, a tutaj wychodzi Pique, nie wiadomo po co i dlaczego. Mathieu gra na boku i to wcale nie uwiązany, czego wynikiem sytuacja gdzie szła kontro 4vs2 obrońców, a Jeremy wraca truchtem. Nasze 0 straconych bramek z 8 meczach nie wzięło się znikąd, było efektem dobrej gry głównie Bartry-Mathieu oraz właśnie Alby. Niezrozumiałe decyzje Lucho, po prostu w głowę zachodzę jak można było tak źle wyjść przeciw, naprawdę prymitywnemu, ustawieniu 4-4-2 Realu.

Pozdrawiam, atmosfera na Bernabeu nie była za ciekawa, między innymi dlatego, że rzucane były oszczerstwa na piłkarzy Barcelony, jak i na LE. Pojechałem tam tylko dla tego, bo miałem nadzieję, że Messi pobije rekord własnie tam - w świątyni Realu Madryt. Jednak na Camp Nou również mnie nie zabraknie! c:-)

Opublikowano

Zaczyna się dziać jak w reprezentacji Polski za kadencji poprzedników- trener nie ma jaj, złe decyzje i piłkarze grają jak chcą :v

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Luis Enrique za bardzo rotuje składem, powinien ustalić podstawową jedenastkę, taką, która by grała ze sobą często, miałaby zgranie ze sobą. Messi musi wpuścić Suareza do środka, od tego trzeba zacząć, aby to miało ręce i nogi. Mascherano musi zostać podstawowym DP, a Busquets odpocząć trochę od gry, to samo Iniesta i Pique. Dać szanse Rafinhi i mam nadzieję, że niedługo Alenowi, chłopak jest niesamowity. W dodatku Messi musi popracować nad skutecznością, bo spokojnie mogłoby być 3:0 w pierwszej połowie dla FCB.  ;)

Opublikowano

Zapoda ktoś jakiegoś ogarniętego streama na dzisiejszy mecz?

futbolhd, ale zależy od tego jakiego masz neta. Najlepiej wyłącz chat bo napinka tam leci. =D

Opublikowano

Cieszcie się, ze tylko jeden zero xD

Po tym meczu real jest liderem, ponieważ sevilla właśnie przegrała 1:0 :)

O czym ty pierdolisz człowieku? Były chyba z 4 poprzeczki i z 10 setek zabrakło skuteczności i tyle.

Gratulację, ale do czasu. 

Opublikowano

O czym ty pierdolisz człowieku? Były chyba z 4 poprzeczki i z 10 setek zabrakło skuteczności i tyle.

No właśnie, nie miała skuteczności, ale Celta była bliżej drugiego gola niż wy pierwszego ^.^

Widzisz, liczy się wynik.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Takich ludzi się ignoruje, bo są to idioci, niedowartościowani ludzie, którzy siedzą cały dzień na forum..

Co do meczu to brak kreatywnego pomocnika.

Opublikowano

No właśnie, nie miała skuteczności, ale Celta była bliżej drugiego gola niż wy pierwszego ^.^

Widzisz, liczy się wynik.

Jacy my? W takim razie chyba inny mecz oglądałeś.

Opublikowano

Spokojnie, ludzie. Sezon można powiedzieć, że dopiero się zaczął, a układ w tabeli może ulec jeszcze zmianie z 5 razy. Niestety prawda jest taka, że Luis Enrique nie widzi rzeczy, jakie widzą dzieci 12 letnie na FCBarca.com. 

Zacznijmy od Busquetsa. Ma leciutko rozciętą wargę i paraduję z chusteczką przez 20 minut, szkoda, że nie zabrali go na transfuzję krwi, otarł się o śmierć. Kiedyś to aż było przyjemnie popatrzeć na grę Alvesa - był drybling, szybkość, dobre dośrodkowania. Teraz? Wrzutki do bramkarza lub na krytego przez 2 metrowego obrońcę Messiego. 

Barta - gość ma ogromne serce do tego klubu, jak kiedyś Puyol. Zjada Pique na śniadanie, który jest myślami przy Shakirze i drugim dziecku. Ten chłop będzie filarem defensywy Barcelony, tylko musi zacząć grać. Enrique nie oglądał chyba meczów Argentyny na MŚ. Mascherano jest jednym z najlepszych DM na świecie, a nie obrońcą...

Jeśli Enrique chciał skrzydłowego to nie mógł kupić Reus'a lub zostawić Alexisa? Jaki był sens wydawania 80mln na Suareza? To jest typowy środkowy napastnik.

Kto ma grać w pomocy? 30 letni Xavi i Iniesta? Nie lepiej było zostawić Cesca, tylko ustawić go na jego nominalnej pozycji, a nie na "9"? Teraz w Chelsea gra kosmos. Nadal mają doskonałe umiejętności, wystarczy popatrzeć na tą akcję:

http://www.dailymotion.com/video/x28dnav_jugadon-de-iniesta-nogolipo_sport?start=10

Ale no do cholery jasnej, nie mogą blokować miejsca młodym, głodnym zwycięstw.

Zarząd na siłę szuka trenera z DNA Barcy, drugiego Pep'a, ale chyba nie wiedzą, że takie przypadki trafiają się raz na dekadę. Potrzebny jest trener z charakterem, który przyjdzie i posprząta. Mam na myśli Puyiego.

VeB

Opublikowano

Dobry mecz Barcelony, co prawda Alves jak to on, co się dotknie to spierdoli, ale... Ważne 3 punkty, rekord Raula dogoniony, a nawet Messi może przebić go pierwszy, z uwagi na to, że Barcelona gra we wtorek, a Real w środę.

VeB

Opublikowano

Dobry mecz Barcelony, co prawda Alves jak to on, co się dotknie to spierdoli, ale... Ważne 3 punkty, rekord Raula dogoniony, a nawet Messi może przebić go pierwszy, z uwagi na to, że Barcelona gra we wtorek, a Real w środę.

VeB

A ja nadal uważam, że nie mamy nikogo w pomocy.Ponadto Mascherano nadal jako ŚO, Alves na PO, Busqi na ŚPD - porażka ...

Messi zdecydowanie lepiej zagrał wczoraj jak był ustawiony za Suarezem i po raz kolejny uratował mecz. Obecnie największym zmartwieniem w zespole jest brak kreatora w środku pola, nie rozumiem dlaczego np. taki Rakitic pracuje jako defensywny pomocnik -.-

Opublikowano

A ja nadal uważam, że nie mamy nikogo w pomocy.Ponadto Mascherano nadal jako ŚO, Alves na PO, Busqi na ŚPD - porażka ...

Messi zdecydowanie lepiej zagrał wczoraj jak był ustawiony za Suarezem i po raz kolejny uratował mecz. Obecnie największym zmartwieniem w zespole jest brak kreatora w środku pola, nie rozumiem dlaczego np. taki Rakitic pracuje jako defensywny pomocnik -.-

Busi wczoraj grał dobrze, nie ma się do czego przyczepić, takiego Busquetsa to z chęcią zostawiałbym na ŚPD. Trzeba było zostawić Fabregasa, tylko dać mu zagrać na nominalnej pozycji. Suarez wczoraj trochę się nie popisał, ale... Ważne, że nie zaważyło to na wyniku końcowym. Mam nadzieję, że niedługo odpali.

Co do składu, to masz rację. Piłkarze nie grają na nominalnych pozycjach i nie pokazują pełni możliwości. Jakby zawodnicy, których umieściłem w składzie poniżej byli do wyciągnięcia, to by była bajka *.*

http://www.futhead.com/15/squads/7339195/

Skład oparty na młodych, pewnych zawodnikach. Idę się założyć, że Mats by wcale gorzej nie bronił niż Claudio w lidze. 

Opublikowano

Busi wczoraj grał dobrze, nie ma się do czego przyczepić, takiego Busquetsa to z chęcią zostawiałbym na ŚPD. Trzeba było zostawić Fabregasa, tylko dać mu zagrać na nominalnej pozycji. Suarez wczoraj trochę się nie popisał, ale... Ważne, że nie zaważyło to na wyniku końcowym. Mam nadzieję, że niedługo odpali.

Co do składu, to masz rację. Piłkarze nie grają na nominalnych pozycjach i nie pokazują pełni możliwości. Jakby zawodnicy, których umieściłem w składzie poniżej byli do wyciągnięcia, to by była bajka *.*

http://www.futhead.com/15/squads/7339195/

Skład oparty na młodych, pewnych zawodnikach. Idę się założyć, że Mats by wcale gorzej nie bronił niż Claudio w lidze. 

Hahaha, więcej graj w fifę...

Fabregas nie wróci, Varane nie przejdzie, Carvajal również, Isco raczej nie puszczą. Człowieku, nie ma takiej opcji. Na dodatek Barca ma zakaz transferowy na 2 lata? Czy 2 okienka, nie pamiętam... 

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...