Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wróciłem, szkoda, że Ray odszedł na zawsze (wiem, że nie, nie jestem debilem, hehehe)

@Wilczek szczęściem nazywasz zwycięstwo drużyny, która dominowała przez cały mecz, gwałciła Villarreal? Szczęście to miała Żółta zółta łódź podwodna, że wynik był taki niski.

Oby ten okres bez Suareza minął szybko i najlepiej "bezboleśnie" (bez strat 3 punktów).

Opublikowano

Najbardziej zastanawiam się nad tym czy Messi kiedykolwiek opuści Barcelone czy będzie tam kończył kariere :)

a jak opuści to ciekawe na rzecz jakiego klubu :)

Czy jest tu jakiś jasnowidz który udzieli odpowiedzi na moje domysły ?

Opublikowano

Dobry mecz z Villarealem, szkoda tylko, że Katalończycy tyle się namęczyli, by strzelić jednego gola. Suma sumarum, kolejne 3 punkty się przydadzą.

Opublikowano

Munir został powołany do reprezentacji La Furia Roja w miejsce kontuzjowanego Costy, a Neymar strzelił zwycięskiego gola w meczu towarzyskim z Kolumbią bezpośrednio z rzutu wolnego. ;-)

4961814087238241191981.png

Opublikowano

ayr6o0.jpg

Przewidywalne składy. Alves nie zagra, bo ma coś z kolanem i tu rodzi się pytanie: Douglas czy Montoya? A może Pedro i w tedy na RW Munir? :P

Opublikowano

3 mecze - 9 punktów, 0 straconych goli, jest pięknie.

K***a w Hiszpanii zima zaczyna się strasznie wcześnie. W madrycie odnotowano wczoraj -6...  ;-)

Kto oglądał mecz to widział, że Suarez bardziej żył meczem niz Pedro Pedrito. Jakby te nożyce/przewrotka Munira weszła to bym chyba cały komputer kawą zalał. :P

Oby tak dalej, VeB. <3

Opublikowano

co wy się tak podniecacie tymi 9 punktami :)

graliscie z klubami na poziomie ekstraklasy :)

poczekajcie na Atletico :D lub na kogoś w lidze mistrzow <3

Opublikowano

Athletic to 4 zespół La Liga - najmocniejszej ligi świata. Rozjebał by większość zespołów w BPL, to samo Real Sociedad.

Za to Burnley, Leicester i Swensea to światowa czołówka. 

Mam nadzieję, że FCB Trafi na CFC w 1/8. ;-)

Opublikowano

Athletic to 4 zespół La Liga - najmocniejszej ligi świata. Rozjebał by większość zespołów w BPL, to samo Real Sociedad.

Za to Burnley, Leicester i Swensea to światowa czołówka.

Mam nadzieję, że FCB Trafi na CFC w 1/8. ;-)

Też bym tego chciał :)

bo wtedy Barca zakończy rozgrywki na tym etapie :D

La Liga najmocniejszą ligą na świecie ? :) Dobry żart.

Real Madryt, FC Barcelona, Atletico Madryt

VS

Chelsea, Manchester United, Arsenal Londyn, Liverpool, Manchester City, Everton

POZDRO 600

Obczajcie co za 2 dni stanie się z Schalke 04 jak przejedzie po nich Chelsea

Opublikowano

Też bym tego chciał :)

bo wtedy Barca zakończy rozgrywki na tym etapie :D

La Liga najmocniejszą ligą na świecie ? :) Dobry żart.

Real Madryt, FC Barcelona, Atletico Madryt

VS

Chelsea, Manchester United, Arsenal Londyn, Liverpool, Manchester City, Everton

POZDRO 600

Obczajcie co za 2 dni stanie się z Schalke 04 jak przejedzie po nich Chelsea

Radzę Ci sprawdzić jakie drużyny z jakich lig wygrywają Puchary Europy, bo odpowiedź Cię chyba zaskoczy. Nie wiem czemu dajesz do "VS" Everton i Man U. bo póki co te kluby się nie liczą w Europie a nie chcę Ci przypominać kto wygrał Ligę Europejską i Ligę Mistrzów w zeszłym sezonie. La liga jest w tej chwili mocniejsza od Angielskiej, może nie finansowym ale na pewno zespoły są lepsze, zresztą statystki nie kłamią.

I wyjdź lepiej z tego tematu jak masz zamiar pisać głupoty typu "poczekamy na Atleti albo ligę mistrzów" bo takie odpowiedzi pasują do 11 letniego kibica.  Ja nie widzę żeby tu się ktoś podniecał 9 pkt. o 0 straconych, natomiast widzę to że ktoś nie może pogodzić się z tym że Barcelona ma bilans jaki ma, a Real stracił 6 na 9 pktów.

Opublikowano

@Kamdaro

Posłuchaj chłopcze..

Dlaczego bierzesz pod uwage 1 sezon?

Manchester United 6 lat temu rozpier*alał wszystko co stanęło na drodze.

Everton potrafi wygrać z każda drużyną w la lidze..

w Barclays Premier League są wielkie emocje.

Także nie wmawiaj mi że la liga jest lepsza bo jest o klase niżej od BPL

@Edit

La liga jest na poziomie Bundesligi

Opublikowano

@1361622928-U485574.png`Rumek Co proszę? La Liga jest najmocniejszą ligą świata. W ubiegłym sezonie 3 na 4 drużyny w finałach pucharów europejskich pochodziło z Hiszpanii. Drużyny w angielskiej grają dobrze tylko w lidze, na arenie europejskiej nie istnieją. ;) BPL jest po prostu bardziej wyrównana niż La Liga, ale to też ulega zmianie, bo do głosu zaczął dochodzić Real Sociedad. ;)

Czyli reasumując, bo wątpię abyś potrafił wyciągnąć wniosek z kontekstu:

-La Liga jest mocniejsza

-BPL bardziej wyrównana

Opublikowano

@testimo a ja uważam, że Bundesliga jest mocniejsza. To są opinie, a opinie są subiektywne.

Opublikowano

@1361622928-U485574.png`Rumek Co proszę? La Liga jest najmocniejszą ligą świata. W ubiegłym sezonie 3 na 4 drużyny w finałach pucharów europejskich pochodziło z Hiszpanii. Drużyny w angielskiej grają dobrze tylko w lidze, na arenie europejskiej nie istnieją. ;) BPL jest po prostu bardziej wyrównana niż La Liga, ale to też ulega zmianie, bo do głosu zaczął dochodzić Real Sociedad. ;)

Czyli reasumując, bo wątpię abyś potrafił wyciągnąć wniosek z kontekstu:

-La Liga jest mocniejsza

-BPL bardziej wyrównana

Człowieku oceniasz kluby po 1 sezonie ?

Real Sociedad wygrał z Realem Madryt 4:2 a Ty już ich ustawiasz na światowa czołówkę <beka>

Stoke City wygrało ostatnio z Man City 1:0 czy są też w światowej czołówce? :D

Nawiązując do porównania lig to Everton rozwala kazdego w lidze hiszpańskiej poza Realem, Barcą i Atletico

warto zaznaczyć że jest to top 6 klub w Premier League

Chelsea, Man City, Liverpool, Arsenal, Man United są na poziomie Realu, Barcy, Atletico

raz wygrywają hiszpańskie zespoły raz angielskie al biorąc pod uwage całą lige to takich czołowych klubów świata w BPL jest znacznie więcej.

Gdyby Bayern Monachoum wygrał lige mistrzostw, a Bayer Leverkusen lige Europy to powiedzialbyś że Bundesliga jest najlepsza?

TOP1: Premier League

TOP2: La Liga

TOP3: Bundesliga

TOP4: Serie A

TOP5: League 1

TOP6: Liga Portugalska

TOP7: Liga Holenderska

TOP8: Liga Rosyjska

TOP9: Liga Belgijska

TOP10: Liga Ukraińska

Opublikowano

Człowieku oceniasz kluby po 1 sezonie ?

Real Sociedad wygrał z Realem Madryt 4:2 a Ty już ich ustawiasz na światowa czołówkę <beka>

Stoke City wygrało ostatnio z Man City 1:0 czy są też w światowej czołówce? :D

Nawiązując do porównania lig to Everton rozwala kazdego w lidze hiszpańskiej poza Realem, Barcą i Atletico

warto zaznaczyć że jest to top 6 klub w Premier League

Chelsea, Man City, Liverpool, Arsenal, Man United są na poziomie Realu, Barcy, Atletico

raz wygrywają hiszpańskie zespoły raz angielskie al biorąc pod uwage całą lige to takich czołowych klubów świata w BPL jest znacznie więcej.

Gdyby Bayern Monachoum wygrał lige mistrzostw, a Bayer Leverkusen lige Europy to powiedzialbyś że Bundesliga jest najlepsza?

TOP1: Premier League

TOP2: La Liga

TOP3: Bundesliga

TOP4: Serie A

TOP5: League 1

TOP6: Liga Portugalska

TOP7: Liga Holenderska

TOP8: Liga Rosyjska

TOP9: Liga Belgijska

TOP10: Liga Ukraińska

Chłopie o jakim Ty gadasz jednym sezonie? Spójrz lepiej ostatnie lata ligi europejskiej. Powiedz mi gdzie ja tu pisałem o socierad i gdzie mówiłem że to klasa światowa? Sam sobie coś wmawiasz albo masz jakieś omamy. Man City i Arsenal rozumiem ale daj sobie lepiej spokój z Liverpoolem bo to Ty oceniasz najwyraźniej kluby po jednym sezonie, bo ostatnie lata w tym klubie wyglądały niezbyt ładnie. Co prawda La liga tez nie ma wygórowanych zespołów ale czołówka Ligii hiszpańskiej przewyższa czołówkę angielską i to o bynajmniej 2 klasy. Jak na razie przez ostatnie lata to La Liga pokazuje klasę w europejskich pucharach a nie angielskie kluby
Opublikowano

Boże, widzisz i nie grzmisz. Widać, że nie wiele wiesz o piłce nożnej. Zacznijmy od tego, że RSS gra dobrze od długiego czasu. Weźmy na przykład poprzedni sezon. Wygrali z Barceloną 3:1, do tego Barcelona od kilku dobrych sezonów bodajże 2008/9 nie potrafiła urwać 3 punktów w San Sebastian. A czy Everton "rozwala" każdy klub poza tą trójką to nie był bym tego taki pewien. 

Arsenal, Utd i Loserpool na poziomie tej trójki? Śmiechłem.  ^_^ Teraz w Anglii liczyć się będą 3 zespoły: Chelsea, Arsenal i Man City. 

Tak, powiedziałbym. Obecnie najlepsza jest hiszpańska, bo dwa zespoły z La Liga były w finale LM, a jeden w finale LE. Daje nam to 3 na 4 zespoły.

Opublikowano

Chłopie o jakim Ty gadasz jednym sezonie? Spójrz lepiej ostatnie lata ligi europejskiej. Powiedz mi gdzie ja tu pisałem o socierad i gdzie mówiłem że to klasa światowa? Sam sobie coś wmawiasz albo masz jakieś omamy. Man City i Arsenal rozumiem ale daj sobie lepiej spokój z Liverpoolem bo to Ty oceniasz najwyraźniej kluby po jednym sezonie, bo ostatnie lata w tym klubie wyglądały niezbyt ładnie. Co prawda La liga tez nie ma wygórowanych zespołów ale czołówka Ligii hiszpańskiej przewyższa czołówkę angielską i to o bynajmniej 2 klasy. Jak na razie przez ostatnie lata to La Liga pokazuje klasę w europejskich pucharach a nie angielskie kluby

K***A BYNAJMNIEJ TO NIE PRZYNAJMNIEJ 

uważam, że obie ligi są podobne poziomem, czołówka klubów z Hiszpanii jest lepsza od klubów z Anglii, takie jest moje zdanie, zobaczymy za 2-3 sezony jak to będzie wyglądać 

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...