Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trochę w*****a mnie to, że na Barcelone wszyscy się murują, a na Real odwrotnie... Cóż, pogratulować nurkowi skuteczności.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

10 dni i El Pistolero wraca i... wiadomo co się będzie działo.  ^_^

Tymczasem wczoraj odebrał Złotego Buta za sezon 13/14. Warto zauważyć, że nie strzelał karnych, inaczej jednak niż jednak znakomity piłkarz (i nurek, hehe) z którym musi go dzielić. ;)

Dziś mija też 10 lat od debiutu Leo Messiego w pierwszej drużynie Blaugrany. ;)

https://www.youtube.com/watch?v=wJ7FvFKMP18

Opublikowano

Byłby ktoś tak miły i zapodałby linka do dzisiejszego meczu z ogarniętą jakością i bez ścinek? :)

Tragedia ze streamami w sieci...

Jak tam testimo po meczu? Sędzia pomógłczy coś innego tym razem? :)

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

10606238_10150705897564953_5701594314772

Brawo dla Barcy za walkę ;) Real perfekcyjnie, szkoda poprzeczki benzemy ;3

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Śmieszna decyzja postawienia Jeremy'ego (MATJE) na lewej stronie obrony, brak Rakiticia i Suarez od początku meczu. 

Barcelona zagrała słabo, cóż. 

Teraz testimo możemy mówić kto jest lepszy :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

@Wilczek

Oceniamy to na bazie jednego klasyku? ;d W takim razie Real 2 razy schodził pokonany z boiska w zeszłym sezonie, barca lepsza.xD

Dobra, jedziemy.

Aż żal dupe ściska jak się na to patrzy.

Bravo - winić go w sumie nie można, ale mógł bronić lepiej.

Alves - Przyzwoicie. :O Jednak k***a ostatnie 20 minut to było odzwierciedlenie ubiegłego sezonu.

Piket - Nie mam słów. O karnego się nie sapę, bo co on miał zrobić z tą ręką?

Mascherano - Dobry mecz, chyba MVP w FCB

Mathieu - "Kiedyś już grałem na LO, dla mnie to nic nowego" - no k***a, rzeczywiście. Zachowywał się niczym Bale. Nie wiedział co zrobić z piłką, bo to ruletki nie umi, ani nic. A dzidy nie mógł wypruć, bo znakomicie Pepe ubezpieczał.

Iniesta - Zawinił przy stracie 3 gola, don Andres, oszukał wszystkim w meczu z Ajaxem

Xavi - W sumie to nie wiem co tu napisać.

Messi - Czuję jego wkurwienie. Co to k***a ma być, że pomocnicy nie umieją zagrać ani jednej dokładnej prostopadłej piłki? Szkoda chłopa, najwybitniejszy piłkarz jakiego widziałem, a zapierdala za pomoc i za atak.

Neymar - chciał stłamsić Jamesa sztuczką, której on nie umie, hehe. Szkoda, że nie wyszło. Idealnie wpasował się w styl Barcy, będą z niego ludzie, przyszły zdobywca ZP, za 2-3 lata. ;)

Suarez - Cóż, mecz dobry, walczak, asysta, ale 4 miechy przerwy, wgryzie się w zespół i będzie ok.

Nie wiem co LE jarał przed meczem, ale szkoda, że gość nie widzi, że lider zespołu grzeje ławe i wychodzi raz na ruski rok, a taki pike, który myśli tylko o posówaniu Shakiry gra. #MINDFUCK

Więc tak: skład na sezon.

Bravo, Montoya, Bartra, Mathieu, Alba, Mascherano, Xavi, Rakitic, Messi, Neymar, Suarez. I k***a systemem 4-4-2. Nie wyobrażam sobie aby Suarez grał na skrzydle, to będzie pośmiewisko Barcelony.

VAMOS BARCA!

Opublikowano

Tragedia ze streamami w sieci...

Jak tam testimo po meczu? Sędzia pomógłczy coś innego tym razem? :)

W poprzednim sezonie pamiętam były dwa bardzo dobre streamy, bodajże Active i pl.sport.pl, a teraz niestety żaden z nich nie działa.

805491408806070489277.png

Opublikowano

W poprzednim sezonie pamiętam były dwa bardzo dobre streamy, bodajże Active i pl.sport.pl, a teraz niestety żaden z nich nie działa.

futbollhd premium za grosze i tyle ;p

@Wilczek

Oceniamy to na bazie jednego klasyku? ;d W takim razie Real 2 razy schodził pokonany z boiska w zeszłym sezonie, barca lepsza. xD

Dobra, jedziemy.

Aż żal dupe ściska jak się na to patrzy.

Bravo - winić go w sumie nie można, ale mógł bronić lepiej.

Alves - Przyzwoicie.  :O Jednak k***a ostatnie 20 minut to było odzwierciedlenie ubiegłego sezonu.

Piket - Nie mam słów. O karnego się nie sapę, bo co on miał zrobić z tą ręką?

Mascherano - Dobry mecz, chyba MVP w FCB

Mathieu - "Kiedyś już grałem na LO, dla mnie to nic nowego" - no k***a, rzeczywiście. Zachowywał się niczym Bale. Nie wiedział co zrobić z piłką, bo to ruletki nie umi, ani nic. A dzidy nie mógł wypruć, bo znakomicie Pepe ubezpieczał.

Iniesta - Zawinił przy stracie 3 gola, don Andres, oszukał wszystkim w meczu z Ajaxem

Xavi - W sumie to nie wiem co tu napisać.

Messi - Czuję jego wkurwienie. Co to k***a ma być, że pomocnicy nie umieją zagrać ani jednej dokładnej prostopadłej piłki? Szkoda chłopa, najwybitniejszy piłkarz jakiego widziałem, a zapierdala za pomoc i za atak.

Neymar - chciał stłamsić Jamesa sztuczką, której on nie umie, hehe. Szkoda, że nie wyszło. Idealnie wpasował się w styl Barcy, będą z niego ludzie, przyszły zdobywca ZP, za 2-3 lata.  ;)

Suarez - Cóż, mecz dobry, walczak, asysta, ale 4 miechy przerwy, wgryzie się w zespół i będzie ok.

Nie wiem co LE jarał przed meczem, ale szkoda, że gość nie widzi, że lider zespołu grzeje ławe i wychodzi raz na ruski rok, a taki pike, który myśli tylko o posówaniu Shakiry gra. #MINDFUCK

Więc tak: skład na sezon.

Bravo, Montoya, Bartra, Mathieu, Alba, Mascherano, Xavi, Rakitic, Messi, Neymar, Suarez. I k***a systemem 4-4-2. Nie wyobrażam sobie aby Suarez grał na skrzydle, to będzie pośmiewisko Barcelony.

VAMOS BARCA!

Haha, brawo, podnoś swoje ego porównując Mathieu do Bale'a... polecam oglądać poczynania Garetha co potrafi.

Co do Messiego to grał największe gówno, chodził po boisku, nie pokazywał się.

Real teraz gra najlepszy futbol na świecie ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Czyli jakbym wykupił byłby git? xD Bo szukałem, szukałem i w końcu gdzieś znalazłem w miare ogarniętego streama ale co jakiś czas ścinało 

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Czyli jakbym wykupił byłby git? xD Bo szukałem, szukałem i w końcu gdzieś znalazłem w miare ogarniętego streama ale co jakiś czas ścinało 

Tak, obraz może nie jest HD ale nie zacina i jakość trochę lepsza.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Haha, brawo, podnoś swoje ego porównując Mathieu do Bale'a... polecam oglądać poczynania Garetha co potrafi.

Co do Messiego to grał największe gówno, chodził po boisku, nie pokazywał się.

Jeden sztywny jak i drugi, nie zmienisz tego. 

Cristiano też nie było widać, poza symulką na początku, a no i na karnego go zawołali. :v

Opublikowano

Jeden sztywny jak i drugi, nie zmienisz tego. 

Cristiano też nie było widać, poza symulką na początku, a no i na karnego go zawołali. :v

Wiesz, oglądałem w HD i chyba widziałem lepiej  :rolleyes: (taki żarcik)

Cristiano, mówiłem w swojej opinie, że najgorzej wypadł, ale świetnie wykorzystał karnego, chciał grać, pokazywał się do każdej piłki, a że mu nie wychodziło to co innego. Bo miał kilka akcji w których gdyby nie podał a strzelał to by strzelił gola, na dodatek jak to ja mówię pół-asysta Ronaldo, świetne wycofanie piłki po złym zagraniu Isco, podanie do James, ten do Benzemy i gol :)

Kibice barcy, możecie teraz śmiało mówić Penaldo :v

10262106_911557082191182_781416743322865

Źle wam się będzie kojarzyć XDXD

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Wiesz, oglądałem w HD i chyba widziałem lepiej  :rolleyes: (taki żarcik)

Cristiano, mówiłem w swojej opinie, że najgorzej wypadł, ale świetnie wykorzystał karnego, chciał grać, pokazywał się do każdej piłki, a że mu nie wychodziło to co innego. Bo miał kilka akcji w których gdyby nie podał a strzelał to by strzelił gola, na dodatek jak to ja mówię pół-asysta Ronaldo, świetne wycofanie piłki po złym zagraniu Isco, podanie do James, ten do Benzemy i gol :)

O k***a widzę, że rozpierdalasz forsę na lewo i prawo jak w HD oglądasz.  :O

Ops, ja oglądałem w TV.

Nieeee! Ja wiem! Bale to mistrz techniki, Ronaldinho mu buty czyści. Prawda jest taka, że jak nie wypruje dzidy to nic nie ugra, w Anglii to działało, ale tutaj niestety nie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...