Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FC Barcelona

x070x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na szczęście Real wygrał z Barceloną :)))))))

tak, real wygrał 2 mecze na kilka i teraz będą się tym jarać do kolejnego meczu. czemu tylko do kolejnego? Bo o ile barca będzie w formie znów będziecie przegrywać 2:0 i znów będzie zganianie winy na innych. Beka z Was wygraliście 2 mecze i się tym jaracie...

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja powiem tak... Lubię FC Barcelonę, ale jest dla mnie na równi z Realem (hejt za 3,2,1...) Co prawda różnią się składem, ale wygrana obydwu drużyn jest na zasadzie farta... Tej się uda strzelić, ta będzie w gorszej formie itd.

Opublikowano

Barcelona nie zasłużyła na zwycięstwo :(

lool? obejrzyj mecz i zobaczymy :s

PSG poza kilkoma akcjami tylko stało się i broniła, barcelona ciągle przy bramce, jeżeli barcelona nie zasłużyła na zwycięstwo, to BVB jak i Real również.

Opublikowano

lool? obejrzyj mecz i zobaczymy :s

PSG poza kilkoma akcjami tylko stało się i broniła, barcelona ciągle przy bramce, jeżeli barcelona nie zasłużyła na zwycięstwo, to BVB jak i Real również.

Na zwycięstwo zasłużyły:

1.Barcelona

2.Malaga

3.Bayern

4.Galatasaray

805491408806070489277.png

Opublikowano

"Bardzo fajny materiał o Messim w "Faktach" (swoją drogą pięknych czasów dożyliśmy - reportaże związane z Barceloną pojawiają się w telewizyjnych wiadomościach średnio raz w miesiącu - ostatnią tak popularną w polskich mediach drużyną zagraniczną byli chyba Chicago Bulls z Jordanem) zakończony jednak stwierdzeniem, że w Hiszpanii ma wielu przeciwników, o czym świadczy... jego pseudonim "Atomowa Pchła" (????), a Adam Godlewski ("Piłka Nożna") przekonywał, że nie tylko kibice Realu go nie lubią bo jest arogancki i niemiły w kontaktach międzyludzkich (nie wiem tylko czy miał na myśli kibiców Valencii skandujących "Messi" w kierunku Cristiano czy może kibiców Atletico bijących Messiemu brawo po hat-tricku na Vicente Calderon)"

Opublikowano

3-0 Spokojny spacerek dla Wielkiej Barcy , kolejny pogrom bez Leo. Thiago i 2x Tello co ciekawe to jego pierwszy dublet w lidze.

Opublikowano

3-0 Spokojny spacerek dla Wielkiej Barcy , kolejny pogrom bez Leo. Thiago i 2x Tello co ciekawe to jego pierwszy dublet w lidze.

Alves Bartra Adriano Montoya - Xavi Song Thiago - Alexis Cesc Tello <----- sklad. Można powiedzieć że grała rezerwa praktycznie.

Opublikowano

Jaki wynik meczu obstawiacie

Barca - Bayern ?

ja typuje

3:1 dla Barcelony

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Błąd , Bayern - Barca pierwszy mecz w Bawarii. Remis albo jednobramkowa strata ;)

Błąd , Bayern - Barca pierwszy mecz w Bawarii. Remis albo jednobramkowa strata ;)

Uczeń
Opublikowano

2tyg... spokojnie myślę że jak dostaniemy 1:0 w dupe to nam wystarczy żeby wejść na CN na wkurwieniu i wygrać. No chyba, że zmienimy podejście i od pierwszego meczu bd to gra na poważnie wtedy to chciałbym win w Bawarii...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...