Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyjściem z dołka może jest tylko wysoka forma Ronaldo. Nie oszukujmy się, ale z gwiazdeczką Jamesem i niedysponowanym Bale w pojedynkę ciężko jest poprowadzić drużynę do zwycięstwa, w dodatku przeciwko Atletico. 

C**j, że nie wygrywacie, przynajmniej hajs się zgadza. #perez #logic

Ale zauważ, że Ronaldo takową formę pokazywał, ale wiadomo, ze jak już szedł to dostawał potrójne krycie. Grał większość na prawym skrzydle i dostawał Godina, Siqueira i jeszcze ktoś tam. Wypracował karnego, podciągał grę... 

1377080447-U702970.png

Cristiano.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale zauważ, że Ronaldo takową formę pokazywał, ale wiadomo, ze jak już szedł to dostawał potrójne krycie. Grał większość na prawym skrzydle i dostawał Godina, Siqueira i jeszcze ktoś tam. Wypracował karnego, podciągał grę... 

Ronaldo nienawidzę za to jakim jest aktorem, gwiazdeczką i narcyzem, ale szanuję za umiejętności piłkarskie. Nie wiem po co on bił brawa Benzemie. Dwa razy mu takie patelnie wyłożył, a ten nie trafił.  xD

Realowi jest potrzebny bardziej charyzmatyczny trener. Coś na wzór Kloppa, czy Simeone, bo cała ta komedia wygląda tak, jakby to Perez ustawiał skład i taktykę przed meczem. Ancelotti w finale UCL do 93 minuty nawet się nie zmarszczył. 

Jedyną osobą, którą mi szkoda w tym klubie jest Iker. Od małego go uwielbiałem. To co ten chłop zrobił dla Hiszpanii i Realu to mało kto zrobił, a SB nagradza go gwizdami. Bramka Thiago to wina Benzemy, nie Casillasa.

btw. Co do karnego. Na początku myślałem, że nurkuje, bo upadł baaardzo naturalnie, ale powtórka wyjaśniła. Minimalny kontakt był. Minimalny, ale był.  -.-

Opublikowano

Ronaldo nienawidzę za to jakim jest aktorem, gwiazdeczką i narcyzem, ale szanuję za umiejętności piłkarskie. Nie wiem po co on bił brawa Benzemie. Dwa razy mu takie patelnie wyłożył, a ten nie trafił.  xD

Realowi jest potrzebny bardziej charyzmatyczny trener. Coś na wzór Kloppa, czy Simeone, bo cała ta komedia wygląda tak, jakby to Perez ustawiał skład i taktykę przed meczem. Ancelotti w finale UCL do 93 minuty nawet się nie zmarszczył. 

Jedyną osobą, którą mi szkoda w tym klubie jest Iker. Od małego go uwielbiałem. To co ten chłop zrobił dla Hiszpanii i Realu to mało kto zrobił, a SB nagradza go gwizdami. Bramka Thiago to wina Benzemy, nie Casillasa.

btw. Co do karnego. Na początku myślałem, że nurkuje, bo upadł baaardzo naturalnie, ale powtórka wyjaśniła. Minimalny kontakt był. Minimalny, ale był.  -.-

Z tobą nie warto rozmawiać, bo jesteś jak wszyscy. Po pierwsze Ronaldo nie jest narcyzem i gwiazdeczką (co można powiedzieć o Messim). To, że ładnie się ubiera, ma styl nie znaczy, że jest egoistą i gwiazdeczką. Działa na rzecz fundacji charytatywnych, nawet jego pomoc dotarła do Dawida z Polski, przekazuje pieniędze. Opiekuje się również swoim dzieckiem. W porównaniu do Messiego wypada o wiele lepiej, Messi jest chciwy za pieniędzmi, oszustwa podatkowe, wymuszanie większych zarobków, nie podaje rąk dzieciom i potrafi być chamski. 

Ronaldo był brawa Benzemie bo nie zawsze może wyjść, oni tworzą zespół zgranych chłopaków, nie można kogoś zgorszyć jeśli komuś coś nie wyjdzie, tylko zmotywować, że następnym razem będzie lepiej, to nie psuje atmosfery w teamie, w szatni. Widać nie wiesz na czym to się opiera. 

Casillasa szkoda, ale zasłużył sobie na gwizdy bo jego lata świetności minęły, przepuszcza wiele bramek, które powiedzmy sobie Navas czy Neuer by obronili (rożne itd.) a nadal jest w pierwszym składzie... Co do karnego, jak najbardziej słuszny.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

A Ty jesteś jak każdy fan Realu. Nie potrafisz czytać, myśleć i zawsze to wy musicie mieć rację.

1. Ronaldo nie jest egoistą i narcyzem?

http://www.fcbarca.com/58234-niekonczaca-sie-obsesja-ronaldo-na-punkcie-messiego.html?utm_source=newsList&utm_medium=newsList&utm_campaign=mainpage

2. Opiekuje się dzieckiem? Wow, szkoda, że to jest jego obowiązek, bo jest jego ojcem.  :huh: Dojebałeś po całości.

3. W ogóle wiesz co znaczy słowo egoista? Niech się ubiera jak mu się podoba, nie przeszkadza mi to. Styl ma dobry, racja. 

4. Czemu najlepszy piłkarz w historii ma nie dostawać takiej pensji? Nie kumam.  :huh:

5. Chciał zmotywować? Szkoda, że w ostatnich minutach jakiegoś tam meczu jak Bale zjebał wolnego to mało co go nie podrapał (hehe).

6. A to Casillasa wina, że gra? Błagam...  ;)

Twój post nie trzyma się kupy. 

@Wilczek podyskutujmy jak cywilizowani ludzie.

Opublikowano

A Ty jesteś jak każdy fan Realu. Nie potrafisz czytać, myśleć i zawsze to wy musicie mieć rację.

1. Ronaldo nie jest egoistą i narcyzem?

http://www.fcbarca.com/58234-niekonczaca-sie-obsesja-ronaldo-na-punkcie-messiego.html?utm_source=newsList&utm_medium=newsList&utm_campaign=mainpage

2. Opiekuje się dzieckiem? Wow, szkoda, że to jest jego obowiązek, bo jest jego ojcem.  :huh: Dojebałeś po całości.

3. W ogóle wiesz co znaczy słowo egoista? Niech się ubiera jak mu się podoba, nie przeszkadza mi to. Styl ma dobry, racja. 

4. Czemu najlepszy piłkarz w historii ma nie dostawać takiej pensji? Nie kumam.  :huh:

5. Chciał zmotywować? Szkoda, że w ostatnich minutach jakiegoś tam meczu jak Bale zjebał wolnego to mało co go nie podrapał (hehe).

6. A to Casillasa wina, że gra? Błagam...  ;)

Twój post nie trzyma się kupy. 

@Wilczek podyskutujmy jak cywilizowani ludzie.

1. Nie, nie jest. Ma rację we wszystkim co mówi. Jak go Blatter cisnął, kibice Barcelony, ludzie mu zazdroszczą. I to jest prawda, że Messi był i jest faworyzowany.

2. No tak, ale z matką nie ma kontaktu, więc równie dobrze nie musiał mieć tego dziecka (jako ojciec)

3. Egoista, myśli tylko o sobie a tak nie jest. Mówiąc gwiazdeczką masz zapewne na myśli jego ubiór.

4. Jeśli gra z miłości do futbolu to nie powinna się liczyć kasa, najlepszy piłkarz w historii? Nie według wszystkich... nie mówiąc o historii tylko o aktualnym czasie, jest nim Ronaldo.

5. Zależy od dnia, nastawienia, meczu. To były derby, więc dobrze, że mobilizował. Aaa jeśli Bale sobie za dużo pozwalał w meczu z jakimś benjaminkiem to wiadomo.

6. Tak, powinien odejść bądź zakończyć karierę. 

Dyskutujmy :-)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

1. Może dlatego, że jest lepszym piłkarzem? Messi ma talent, a Ronaldo osiągnął to treningiem. Nie miał racji. Messi w tych latach dominował na świecie.

5415930a44f92.png

2. To mógł założyć gumę. =D Mieszka w Madrycie i pewnie wynajmuje nianie lub kogoś kto by się zaopiekował juniorem. 

3. Prędzej zachowanie.

4. Według większości piłkarskiego świata oprócz pele, który uważa, że to on jest najlepszy. Jego wypowiedź:

Dziennikarz: Kto jest lepszy? Messi czy Ronaldo?

Pele: Niech któryś z nich strzeli tyle goli co ja lub wygra tyle MŚ co ja (nie pamiętam dokładnie co ten bombardier z afrika wtedy powiedział)

Szkoda, że ten stary piernik nie uwzględnił tego, że w jego czasach obrońcy byli drewniakami nad drewniakami, a liga brazylijska nie była wymagająca.

Poza tym opierając się na statystykach to Messi gasi Ronaldo jak świeczkę na torcie.

5. Od kiedy Ronaldo ma prawo opierdolić kogoś kto "za dużo sobie pozwala"? Od tego jest kapitan. 

6. Nie, bo ma 33 lata i nie chce mieć ryski w swojej biografii? Co to za problem aby Iker bronił w CdR lub z jakimiś ogórami?

Opublikowano

1. Może dlatego, że jest lepszym piłkarzem? Messi ma talent, a Ronaldo osiągnął to treningiem. Nie miał racji. Messi w tych latach dominował na świecie.

3591814107009651250235.png

2. To mógł założyć gumę. =D Mieszka w Madrycie i pewnie wynajmuje nianie lub kogoś kto by się zaopiekował juniorem. 

3. Prędzej zachowanie.

4. Według większości piłkarskiego świata oprócz pele, który uważa, że to on jest najlepszy. Jego wypowiedź:

Dziennikarz: Kto jest lepszy? Messi czy Ronaldo?

Pele: Niech któryś z nich strzeli tyle goli co ja lub wygra tyle MŚ co ja (nie pamiętam dokładnie co ten bombardier z afrika wtedy powiedział)

Szkoda, że ten stary piernik nie uwzględnił tego, że w jego czasach obrońcy byli drewniakami nad drewniakami, a liga brazylijska nie była wymagająca.

Poza tym opierając się na statystykach to Messi gasi Ronaldo jak świeczkę na torcie.

5. Od kiedy Ronaldo ma prawo opierdolić kogoś kto "za dużo sobie pozwala"? Od tego jest kapitan. 

6. Nie, bo ma 33 lata i nie chce mieć ryski w swojej biografii? Co to za problem aby Iker bronił w CdR lub z jakimiś ogórami?

1. Twoim zdaniem Messi jest najlepszy, moim zdaniem Ronaldo. Nie dojdziemy do porozumienia wiadomo, zgodzę się z tym, ze Messi ma ogromny talent a Ronaldo osiągnął to ogromną, ciężką pracą. Zauważy też, że grają na różnych pozycjach. Przytoczę cytat z książki o CR7 (obsesja doskonałości), która mówi:

Cristiano Ronaldo i Lionel Messi siedzą na sofie i rozmawiają. - Bóg zesłał mnie na ziemię, żebym nauczył ludzi grać w piłkę - mówi Portugalczyk. - Nikogo nie wysyłałem - ripostuje Argentyńczyk. Taka mała anegdota. 

2.Troszkę dojrzałości, proszę Cię. Tak... Babcia jest z dzieckiem na meczach a sam Cristiano odprowadza go do przedszkola.

3. Zachowuje się szlachetnie i ma po prostu swój styl, co nie znaczy, ze jest egoistą.

4. Nie skomentuję, jeśli nazywasz nawet taką legendą jaką jest Pele starym piernikiem... No tak. Messi-Maradona.

5. On jest liderem w zespole, kapitan =/= lider. Tak samo Arbeloa, Ramos. No i w całym zespole najlepiej gra, więc ma takie prawo.

6. Ale broni w najwazniejszych meczach ;f

@niżej

Jeśli piszesz om w liczbie pojedynczej to o czym my mówimy.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

1. Twoim zdaniem Messi jest najlepszy, moim zdaniem Ronaldo. Nie dojdziemy do porozumienia wiadomo, zgodzę się z tym, ze Messi ma ogromny talent a Ronaldo osiągnął to ogromną, ciężką pracą. Zauważy też, że grają na różnych pozycjach. Przytoczę cytat z książki o CR7 (obsesja doskonałości), która mówi:

Cristiano Ronaldo i Lionel Messi siedzą na sofie i rozmawiają. - Bóg zesłał mnie na ziemię, żebym nauczył ludzi grać w piłkę - mówi Portugalczyk. - Nikogo nie wysyłałem - ripostuje Argentyńczyk. Taka mała anegdota. 

2.Troszkę dojrzałości, proszę Cię. Tak... Babcia jest z dzieckiem na meczach a sam Cristiano odprowadza go do przedszkola.

3. Zachowuje się szlachetnie i ma po prostu swój styl, co nie znaczy, ze jest egoistą.

4. Nie skomentuję, jeśli nazywasz nawet taką legendą jaką jest Pele starym piernikiem... No tak. Messi-Maradona.

5. On jest liderem w zespole, kapitan =/= lider. Tak samo Arbeloa, Ramos. No i w całym zespole najlepiej gra, więc ma takie prawo.

6. Ale broni w najwazniejszych meczach ;f

1. Jednak ja potrafię uznać wyższość rywala. Patrząc na statystyki Messi wygląda lepiej, najlepiej na tle wszystkich (Cryuff, Di Stefano etc.)

2. Nie wiem jak tam u niego to wygląda. Tak czy siak to jego syn i opieka nad nim to obowiązek CR7.

3. To w końcu egoista, czy gwiazdeczka? (patrz na swoją poprzednią wypowiedź)

4. Jest legendą, nie przeczę. Jednak w Brazylii uważa się za nie wiadomo kogo. Strzelił te 1200 goli, ale w czasach gdzie obrońcy byli drewnami, a liga brazylijska mało wymagająca. 

5. Niech będzie, ale on też potrafi niemiłosiernie zepsuć rzut wolny. 

6. To nie jego wina. Skoro trener go wystawia. 

Uważam, że jest egoistom i narcyzem za to jak się wypowiada na dane tematy (Messi etc.). Ma ból dupy bo to nie on dostawał te złote piłki. Ktoś kiedyś powiedział, że Ronaldo ma niesamowitego pecha, że musi grać w jednej epoce z Messim. Jest to prawdą. 

Ja bym się wstydził coś takiego powiedzieć, na temat osoby, która w statystykach rozpierdalała mnie jak gnój po polu. 

Na pewno czytałeś?:

Listopad 2010. XDDDDDD Się zdziwił chłopak.

Opublikowano

Po co te wyzwiska chłopcy :D

Prawda jest taka że ostatnie okienko transferowe było najgorsze dla Realu w historii klubu.

Rozumiem, mniejsza z Di Marii`ą bo on sam chciał odejść ale po co sprzedawać Xabiego Alonso za marne 15 mln skoro on dla klubu dawał więcej.

Po sezonie z pewnoscią Pan Perez dostanie powołany do dymisji bo wydał 83 mln w błoto (James)

Ronaldo już kiedyś mówił że chciałby jeszcze wrócić do Manchesteru United, chłop ma już 30 lat więc najwyższa pora i pewnie po tym sezonie opuści Real na rzecz United

Opublikowano

My się wyzywamy? Prowadziliśmy dyskusję do póki @Wilczek się nie poddał, bo skończyły mu się argumenty. CR7 jest jebanym egoistom, a on albo tego nie widzi, albo nie chce widzieć. "Jestem najlepszy, najpiękniejszy, najbogatszy, a oni mi tego zazdroszczą". 466111407529114366506.png

Wolę zrobić błąd, który nie zdarza mi się często, niż być ślepym kibicem i myśleć, że moja drużyna jest najlepsza, nie popełnia błędów, a CR7 został wyruchany na złote piłki, nawet za czasów Sportingu.  :ninja:

#Typowy #fan #Realu.

Opublikowano

Czekam na powrót CR do ManUtd ;P To co Perez odje@;# w tym okienku to się w głowie nie mieści. .. żeby Xabiego sprzedać ...

Opublikowano

Real dziś gra z Baselem i myślę, że to będzie mecz na odbicie się od dna, podniesienie morali. Mam nadzieję, że kuponu mi nie popsują.  <_<

Opublikowano

no i elegancko ! 5:1 , dla realu : samobój suchego ( dosrodkowywal Nacho), cr7,james rodriguez, bale, benzema

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

No, Real w końcu na przełamanie, ale muszą też to udowodnić w lidze. ;) Niech złapią dobrą formę przed El Clasico, żeby był dobry mecz. ;)

Opublikowano

W końcu James dobry mecz zagrał. -.-

Cały Real dobry mecz zagrał

przecież mieli rywala o kilka klas niżej.. :)

ale to nie zmienia faktu że w dobrym stylu wywieźli 3 pkt

Co do Jamesa to on do końca kariery się nie spłaci :)

Opublikowano

Spłaci spokojnie , podobnie było z Bale na początku kontuzję zero jakiejs gry. Jak się rozkrecil w połowie sezonu to strzelał aż miło

Opublikowano

Carvajal powołany na mecz z Deportivo.  :rolleyes:

Ale i tak w pierwszym Arbeloa :P

Aktualnie real prowadzi 1:0

Bramka CR7 z główki, majstersztyk z główki.

Jest 33'

James!!!!!!!!!!

Majstersztyk strzał! 35' 2:0! :))

JAMES!

REAL GOL! 3:0

RONALDO!

Benzema wypracował bramkę!

3:1

Nie widziałem bramki... ;f

4:1 

Gareth Bale sprytnie.

5:1 

Gareth Bale po cudownym podaniu Isco!

6:1

Cris Ronaldo! Co za festiwal Bramek :P

6:2

Błąd Varane'a

7:2

Co za gol HERNANDEZA, chicharito... ale majstersztyk, kolejny.

CO ZA BRAMKA!

8:2

ricochet HERNANDEZA, drugi GOL JAVIERA!

Co za mecz!

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

@Wilczek podeślesz skróty po polsku? Nie było mi dane oglądać, a widzę, że ładny trening strzelecki sobie urządzili.  :P

Opublikowano

To wiem, widziałem, ale miałem nadzieję, że mecz komentował Laboga i chciałem posłuchać jego reakcji itd. ;) No cóż, Real sobie nastrzelał poprawiając m.in. bilans bramkowy, ale słabo też wygląda te 8 straconych bramek. Ronaldo i Bale na podium w klasyfikacji króla strzelców, mam nadzieję, że Messiemu uda się odpowiedzieć. ;)

Opublikowano

Real w kolejnym meczu traci gola. :-) Ronaldo niby sobie nastrzelał, ale poważny test będzie w meczu z Villarrealem. Z taką obroną RM jestem spokojny o GD. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...