Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Wilczek Ale Messi nie strzeli takiego gola jak CR7 z Porto za czasów UTD, a CR7 nie strzeli takiego Gola jak Messi z Getafe 2007, Realem 2011, Bilbao 2012(?).

Z tą siłą fizyczną to nie przesadzaj. :P

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Wilczek Ale Messi nie strzeli takiego gola jak CR7 z Porto za czasów UTD, a CR7 nie strzeli takiego Gola jak Messi z Getafe 2007, Realem 2011, Bilbao 2012(?).

Z tą siłą fizyczną to nie przesadzaj. :P

Jest silny fizycznie to na pewno tylko... no właśnie... czasem to dziwnie wygląda, ale taki jest współczesny futbol 

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Jest silny fizycznie to na pewno tylko... no właśnie... czasem to dziwnie wygląda, ale taki jest współczesny futbol 

Czy ja wiem.  :huh: Jego mięśnie wyglądają mizernie z powodu braku tkanki tłuszczowej. W pojedynku bark w bark Suareza vs CR7 to Urugwajczyk powinien wyjść zwycięsko.

Ale psychicznie to jest słaby lub bardzo hiper mega wrażliwy.  ^_^

Opublikowano

Premiera biografii Raula. <3;)

29 października minie dokładnie 20 lat od oficjalnego debiutu Raúla w barwach Realu Madryt. Z tej okazji Wydawnictwo SQN przygotowało premierę biografii piłkarza – pierwszej, która ukaże się na polskim rynku. Książka „Raúl. Sekrety legendy”, opowiadająca o życiu i karierze wieloletniego kapitana Królewskich, trafi do księgarni w całej Polsce 22 października.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Ciekawe jakim Real wyjdzie składem. Z grupy i tak wyjdą, więc rezerwami aby 26/10 wyjdź w najsilniejszym składzie? ;-) Oby ominęły ich kontuzję, niech wyjdą w najsilniejszym składzie w Gran Derbi Europa. Potem nie będzie wymówek, jak Manite dostaną, hehehe. Nie no, żart oczywiście. Już się nie mogę doczekać. :v

Opublikowano

Ciekawe jakim Real wyjdzie składem. Z grupy i tak wyjdą, więc rezerwami aby 26/10 wyjdź w najsilniejszym składzie? ;-) Oby ominęły ich kontuzję, niech wyjdą w najsilniejszym składzie w Gran Derbi Europa. Potem nie będzie wymówek, jak Manite dostaną, hehehe. Nie no, żart oczywiście. Już się nie mogę doczekać. :v

Liczę, że wyjdzie Suarez. Mecz musi być ciekawy, nie mogę się doczekać :P

HEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Szczerze jestem ciekawy, Barcy lepiej idzie ogólnie w lidze, ale Real w OSTATNIM CZASIE gra zdecydowanie lepiej od Nich.

Na jakiej podstawie wyciągasz takie wnioski? Barcelona ma 3pkt przewagi no i lepszy bilans, więc twoje przypuszczenia są, hmm - z dupy wzięte? Siłę ataku mają rzeczywiście imponującą, ale jak kiedyś powiedział SAF - obrona wygrywa trofea. Sam Ronaldo nic nie ugra, a Bale na biegi z Albą będzie miał niesamowicie ciężko, jedyne co mu pomoże to siła fizyczna. Barcelona ma znakomicie dysponowanego Bravo, a Real Casillasa, który gra c*****o albo przeciętnie. Mam nadzieję, że obejdzie się bez nurkowania dwóch aktorów pierwszoplanowych (Neymara i Ronaldo).

Bale wypada, pewnie Suarez go wygryzł. ;v

Opublikowano

Szkoda bale, podobno az do gran derbi ma go nie byc :/ oby bylo szybciej

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

jebłem.

Występ Garetha Bale'a jest zagrożony w Gran Derbi, a nie, że Gareth na 100% nie zagra...

Twój post nic nie wnosi do tematu, po co się tu udzielasz? Zobaczymy 25 i eot.

Ja mam nadzieję i tyle.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

@Wilczek "nadzieja umiera ostatnia".
I tak na pewno będzie dla kibiców bracelony i realu.
Osobiście Kibicuję Realowi i myślę, że będzie jakieś 2:1. Ronaldo strzeli, nie przepuści takiej okazji. :D
Też się nie mogę doczekać. ;) ;) ;)

Opublikowano

Oho, CR7 chyba pożegna się z rekordem. :v Adriano 5 bramek w 1 połowie, Shakhtar 6:0 XDD

Opublikowano

Oho, CR7 chyba pożegna się z rekordem. :v Adriano 5 bramek w 1 połowie, Shakhtar 6:0 XDD

Serio taki post w temacie o Realu? Głupota... 

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Serio taki post w temacie o Realu? Głupota... 

Umiesz mózgu używać? Rekord należy do nurka z realu - Ronaldo, to gdzie miałem o tym napisać? XDDD

Opublikowano

Dzisiaj na TVP mecz Liverpool - Real Madryt ;) Na anfield, co pewnie juz część z Was wie 

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

@SUrban dzięki ci wielkie, bo zapomniałem!!! A ja taki fan i bym nie oglądał... Wstyd :P :D
Trzymam kciuki za Real.
Jak ktoś będzie wiedział skład Realu niech napiszę tutaj i doda mój nick do posta, będę wdzięczny.
;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...