Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bo to wróżbita Maciej, już wspominałem o tym parę razy.

Tak, wróżbita Maciej :)

wlaśnie twój Real Madryt dostaje w dupe 4:2 od Sociedad.

Pozdrawiam, i czekajcie na kolejne wróżby :D

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak, wróżbita Maciej :)

wlaśnie twój Real Madryt dostaje w dupe 4:2 od Sociedad.

Pozdrawiam, i czekajcie na kolejne wróżby :D

Nie kibicuje Realowi, baranku. Po prostu napisałem tutaj bo śmieszą mnie twoje posty.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Jest w końcu zastępca Benzemy !!! A jest nim Hernandez.... Serio kur** ?

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Jest w końcu zastępca Benzemy !!! A jest nim Hernandez.... Serio kur** ?

Pod względem sportowym u gościa nie ma tragedii choć pewnie zajmie mu trochę czasu zanim dojdzie do formy( mało grał, na mundialu też wchodził na końcówki). Ale pod względem marketingowym to znakomity krok.. Hernandez to chyba obok Marqueza najbardziej rozchwytywany gracz w meksyku.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Pod względem sportowym u gościa nie ma tragedii choć pewnie zajmie mu trochę czasu zanim dojdzie do formy( mało grał, na mundialu też wchodził na końcówki). Ale pod względem marketingowym to znakomity krok.. Hernandez to chyba obok Marqueza najbardziej rozchwytywany gracz w meksyku.

Najbardziej rozchwytywany rezerwowy, gra słabiej od Peralty to mówi samo za siebie. W formie był dawno temu i już do niej nie wróci. Dużo lepszy byłby Falcao, ale woli grać w Man U.

Perez źle myśli, ściąga przeciętnego napastnika na miejsce Benzemy. Obaj dla mnie prezentują podobny poziom, niegodny Realu. Karim na trzy mecze tylko jeden zagra dobrze :).

Ale zawsze można skorzystać z opcji bez napastnika, tak jak grali Hiszpanie (Fabregas napastnik), James w tej układance byłby idealny. Ramosa przesunąć jako śp ( i tak lubi pobiegać do ataku) i dokupić klasowych obrońców.

Bo mecz z Sociedad pokazał, że obrona gra fatalnie ( szczególnie Pepe i Marcelo). Jednak najsłabszym punktem drużyny jest Casillas jego interwencja przy trzecim golu była wręcz żałosna. Ciekawy jestem dlaczego Real ściąga tak niskich bramkarzy bo jednak 1,85 i 184cm to słabo jak na bramkarzy. Najlepszy z tej 3 sprzedany do Milanu.

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Najbardziej rozchwytywany rezerwowy, gra słabiej od Peralty to mówi samo za siebie. W formie był dawno temu i już do niej nie wróci. Dużo lepszy byłby Falcao, ale woli grać w Man U.

Perez źle myśli, ściąga przeciętnego napastnika na miejsce Benzemy. Obaj dla mnie prezentują podobny poziom, niegodny Realu. Karim na trzy mecze tylko jeden zagra dobrze :).

Ale zawsze można skorzystać z opcji bez napastnika, tak jak grali Hiszpanie (Fabregas napastnik), James w tej układance byłby idealny. Ramosa przesunąć jako śp ( i tak lubi pobiegać do ataku) i dokupić klasowych obrońców.

Bo mecz z Sociedad pokazał, że obrona gra fatalnie ( szczególnie Pepe i Marcelo). Jednak najsłabszym punktem drużyny jest Casillas jego interwencja przy trzecim golu była wręcz żałosna. Ciekawy jestem dlaczego Real ściąga tak niskich bramkarzy bo jednak 1,85 i 184cm to słabo jak na bramkarzy. Najlepszy z tej 3 sprzedany do Milanu.

Przecież okienko dzisiaj się o 24 kończy, więc jak niby mieliby kupić w niecałe sześć godzin klasowych obrońców?

Co do gry Realu to totalna rozsypka, brak zgrania, Perez nakupił jakieś "gwiazdki'' mundialu i myśli, że na jego zespół nie będzie mocnych.

Brak kreatorów w RM, napastnik drewno totalne, obrona dziurawa, co tu więcej mówić.Zakup Hernandeza to również niezrozumiała sprawa, bo po co im zawodnik, który nie potrafił wywalczyć sobie miejsca w podstawowym składzie MU. Na bank jestem przekonany, że po tym sezonie Ancoletti odejdzie,a w jego  miejsce przyjdzie pewnie Pellegrini lub Mou.

805491408806070489277.png

Opublikowano

@Immoral

Mou ? haha.. !!

Mourinho już nigdy nie wróci do Realu ponieważ gdy postanowi opuścić Chelsea to wybierze Inter Mediolan.

Chelsea obecnie jest najmocniejszym zespołem na świecie, a wszystko dzięki MOU który ułożył zespół do perfekcji.

Masz racje Ancelottiego zwolnią (pisałem o tym już dawno)

to co on zrobił z Realem to katastrofa.

Myślę że za rok Real zatrudni managera Evertonu lub Liverpoolu ale wątpię aby któryś z nich zechciał opuścić swoj obecny klub.

James Rodriguez to największy nieudacznik mundialu, a nie największe odkrycie :)

Sprzedając Angela Di Marie zakopaliscie swoją trumne :D

Teraz będziecie szukać menagera najprawdopodobniej w Barclays Premier League który tą trumne odkopie i ożywi zwłoki :)

ale zajebiscie to ująłem <3

Opublikowano

"Chelsea obecnie jest najmocniejszym zespołem na świecie"

Jebłem ^_^

Tak panie błazen :)

Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak silna jest Chelsea w obecnym sezonie

w czasie gdzie Bayern przegrywa z Borussią, Sociedad pogrąża Real Madryt, Barcelona ledwo wygrywa z Villarealem, a Man City przegrywa ze Stoke City

Chelsea gromi wszystkich rywali ktorzy staną na drodze, a Diego Costa strzela 4 bramki w 3 meczach :)

Już niedługo pierwsze mecze LM więc zobaczycie co to znaczy potęga :)

Tymczasem w Realu piłkarze zaczynają się buntować, a sam CR7 krytykuje polityke transferową "królewskich" :)

Coś czuje że ten sezon będzie ostatnim dla Ronaldo w Realu

pewnie wróci do Man UTD wyciągnąć klub na górny szczyt tabeli

i dzieci już nie będą krzyczeć "hala Madrid" tylko "Red Devils" :D

Pozdro 600 , bez odbioru.

Opublikowano

Tak panie błazen :)

Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak silna jest Chelsea w obecnym sezonie

w czasie gdzie Bayern przegrywa z Borussią, Sociedad pogrąża Real Madryt, Barcelona ledwo wygrywa z Villarealem, a Man City przegrywa ze Stoke City

Chelsea gromi wszystkich rywali ktorzy staną na drodze, a Diego Costa strzela 4 bramki w 3 meczach :)

Już niedługo pierwsze mecze LM więc zobaczycie co to znaczy potęga :)

Tymczasem w Realu piłkarze zaczynają się buntować, a sam CR7 krytykuje polityke transferową "królewskich" :)

Coś czuje że ten sezon będzie ostatnim dla Ronaldo w Realu

pewnie wróci do Man UTD wyciągnąć klub na górny szczyt tabeli

i dzieci już nie będą krzyczeć "hala Madrid" tylko "Red Devils" :D

Pozdro 600 , bez odbioru.

Zobaczymy, Może pierw Panie "wróżbito" przewidź kto wygra ligę mistrzów. Chętnie się pośmieje xD

Co do Realu i innych klubów wszystko wyjaśni się w lidze mistrzów.

Ciao.

ab1aut.jpg

Opublikowano

Ciekawe co z Ronaldo. Przez tyle lat omijały go kontuzję i teraz jest niemiłosiernie nękany. Zrobił wielki błąd grając z kontuzjowanym kolanem i teraz za to płaci. 

4961814087238241191981.png

Opublikowano

Najbardziej rozbawił mnie dziś takie artykuł w którym jakiś tam serwis medialny napisał coś takiego.

"Real Madryt znalazł nastepce CR7 który wraca do Man UTD. Real Madryt oferuje przygotuje oferte dla Chelsea za Hazarda w wysokości 70 mln €"

Czy to nie brzmi zabawnie?

Hazard który pare miesięcy temu przedłużył umowe z Chelsea miałby zmieniać klub po paru miesiącach :)

Współczuję rodzinom redaktorów którzy wymyślają takie bajki.

i na dodatek taka śmieszna cena :D

jak za jakiegoś Jamesa zapłacili 80 mln to negocjacje za Hazarda rozpoczynają się od 200 mln :)

Opublikowano

Nie przesadzaj. Jamesa przepłacili ostro, według mnie, ale sezon ledwo co się zaczął, jeszcze jest czas aby wieszać na niego psy. Real to Real, nie patrzy jak i na co wydaje. Hazard jest właśnie wart te 60-80 mln. :)

Opublikowano

Najbardziej rozbawił mnie dziś takie artykuł w którym jakiś tam serwis medialny napisał coś takiego.

"Real Madryt znalazł nastepce CR7 który wraca do Man UTD. Real Madryt oferuje przygotuje oferte dla Chelsea za Hazarda w wysokości 70 mln €"

Czy to nie brzmi zabawnie?

Hazard który pare miesięcy temu przedłużył umowe z Chelsea miałby zmieniać klub po paru miesiącach :)

Współczuję rodzinom redaktorów którzy wymyślają takie bajki.

i na dodatek taka śmieszna cena :D

jak za jakiegoś Jamesa zapłacili 80 mln to negocjacje za Hazarda rozpoczynają się od 200 mln :)

zacznijmy od tego ze Hazard nie zastąpi Ronaldo ;) nie ta półka jeszcze

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

zacznijmy od tego ze Hazard nie zastąpi Ronaldo ;) nie ta półka jeszcze

Nie chwal dnia przed zachodem słońca. Ronaldo chciał grać z kontuzją to teraz za to zapłaci. Na moje oko kolano już siadło.

Opublikowano

Ciężka sytuacja u Galaktycznych :D Tyle kolejnych milionów, a nadal ...

Muszą wyjść z tego kryzysu. Szczerze mówiąc przy Turanie (kiedy zdobył bramkę) brakowało Xabiego Alonso, a przy kontrach di Marii.

Niestety ;) 

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Muszą wyjść z tego kryzysu. Szczerze mówiąc przy Turanie (kiedy zdobył bramkę) brakowało Xabiego Alonso, a przy kontrach di Marii.

Niestety ;)

Wyjściem z dołka może jest tylko wysoka forma Ronaldo. Nie oszukujmy się, ale z gwiazdeczką Jamesem i niedysponowanym Bale w pojedynkę ciężko jest poprowadzić drużynę do zwycięstwa, w dodatku przeciwko Atletico. 

C**j, że nie wygrywacie, przynajmniej hajs się zgadza. #perez #logic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...