Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

He, pewnie kibic polskiej piłki.

typowy kretyn który nie może zrozumiec ze istnieja inne ligi niz hiszpanska i polska. :) Dorosnij to może porozmawiamy synku.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O wiele chamską grę? lol? Żaden z graczy Atletico nie używał technik z MMA grając przeciwko Realowi. Odróżnij twardą grę od tego co zrobił CR7, Ramos.  To jest debilizm w czystej postaci.

Twarda gra to dla Ciebie kopanie, fauloawnie jak sie da? Popatrz k***a na grę Atletico, a nie pierdolisz. W każdym meczu Atleti - Real w poprzednim sezonie to rojiblancos prezentowali bardziej brutalny poziom.

typowy kretyn który nie może zrozumiec ze istnieja inne ligi niz hiszpanska i polska. :) Dorosnij to może porozmawiamy synku.

No to pochwal się, komu kibicujesz.

Opublikowano

Powiem Wam że keidyś za dziecka :) byłem fanem Realu Madryt bo miałem tam ulubionych piłkarzya szczególnie Casillasa i Ronaldo (Ronaldo z Brazylii, nie CR7) :)

ale gdy poznałem Premier League to zakochałem się w Chelsea :)

Obecny Real Madryt mi się nie podoba. Klub przepełniony gwiazdami i cwaniakami (Pepe, Ramos i wielu innych) :)

J**** Real :D

Opublikowano

Powiem Wam że keidyś za dziecka :) byłem fanem Realu Madryt bo miałem tam ulubionych piłkarzya szczególnie Casillasa i Ronaldo (Ronaldo z Brazylii, nie CR7) :)

ale gdy poznałem Premier League to zakochałem się w Chelsea :)

Obecny Real Madryt mi się nie podoba. Klub przepełniony gwiazdami i cwaniakami (Pepe, Ramos i wielu innych) :)

J**** Real :D

Kiedyś kibic Realu, teraz "J**** Real'. xD Wiesz co, wydaje mi się, że nawet nie jesteś mile widziany wśród sympatyków Chelsea.

Opublikowano

Kiedyś kibic Realu, teraz "J**** Real'. xD Wiesz co, wydaje mi się, że nawet nie jesteś mile widziany wśród sympatyków Chelsea.

Nonstop klniesz, nie potrafisz logicznie się wypowiedzieć. To Ty ochłoń, bo wszędzie Ciebie pełno (streamy,realmadrid,tutaj i pewnie na kilku innych forach też jesteś), wyjdź na dwór, zobacz słońce itd. 

Nie pisz NIC o lizaniu dupy, bo to jest kurde śmieszne :D Opowiedz lepiej ile permów i unbanów poszło. Chciałbym też przypomnieć Ci grę Realu za czasów Mou, już nie pamiętasz? Poza tym jaki "Wasz" temat, jaki "Nasz"? Będę pisał ile będzie mi się chciało i kiedy będzie mi się chciało i nic z tym nie zrobisz.

Jestem w 100% pewien, że kibicujesz Realowi tylko w XXIw., więc tamtych trofeów nie dane było Ci zobaczyć. Jaki jest sens pisania o historii, kiedy nie byłeś nawet w zarodku, a słynne 11-1 to jest już kompletna żenada. Oglądałeś? I jak emocje, wrażenia? Mi osobiście, trochę telewizor szwankował. W XXIw. Real ma mniej LM od Milanu, MU, Barcelony i o tym pisz.

Opublikowano

coś tu śmierdzi

Di Maria do Man UTD za 48 mln ???

chyba jakieś żarty jak za takiego Shawa dają 30 baniek to Maria wart jest ~ 60 mln

Ancelotti zniszczy to co zbudował Mourinho

Opublikowano

Nonstop klniesz, nie potrafisz logicznie się wypowiedzieć. To Ty ochłoń, bo wszędzie Ciebie pełno (streamy,realmadrid,tutaj i pewnie na kilku innych forach też jesteś), wyjdź na dwór, zobacz słońce itd. 

Nie pisz NIC o lizaniu dupy, bo to jest kurde śmieszne :D Opowiedz lepiej ile permów i unbanów poszło. Chciałbym też przypomnieć Ci grę Realu za czasów Mou, już nie pamiętasz? Poza tym jaki "Wasz" temat, jaki "Nasz"? Będę pisał ile będzie mi się chciało i kiedy będzie mi się chciało i nic z tym nie zrobisz.

Jestem w 100% pewien, że kibicujesz Realowi tylko w XXIw., więc tamtych trofeów nie dane było Ci zobaczyć. Jaki jest sens pisania o historii, kiedy nie byłeś nawet w zarodku, a słynne 11-1 to jest już kompletna żenada. Oglądałeś? I jak emocje, wrażenia? Mi osobiście, trochę telewizor szwankował. W XXIw. Real ma mniej LM od Milanu, MU, Barcelony i o tym pisz.

hehe gówno wiesz w d***e byłeś, nigdy nawet kida nie miałeś. też tam wejdę dzisiaj jak puty dostaną od elche :)

AHA - czyli trofea liczą sięte, któe dane mi były zobaczyć? xD Czy ja pisałem o 11-1 coś? Się k***a zamknij idioto zanim coś napiszesz. Real jest aktualnie najlepszym klubem na świecie, o tym napisze i spierdalaj putko :*

Opublikowano

Ancelotti zniszczy to co zbudował Mourinho.
- Zacznijmy, że Mourinho nic nie zbudował.
Jak dla mnie Di Maria jest wart 80mln, oraz moim zdaniem Ancelotti nie powinien od tak sprzedać Di Marię, ponieważ jak dla mnie jest to kluczowy zawodnik.
Już bym wolał, aby Khedira odszedł a Angel został.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Jak dla mnie Di Maria jest wart 80mln, oraz moim zdaniem Ancelotti nie powinien od tak sprzedać Di Marię, ponieważ jak dla mnie jest to kluczowy zawodnik.

Di Maria sam podjął decyzje 

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Tak jak zahaczenie Neymara przez Ramosa w pewnym klasyku... niby nic nie było jednak delikatny kontakt mógł wytrącić z równowagi. Z twojej kamery tego nie widać, ale w C+ było widać.

Co do meczu, wstyd to gra realu, naprawdę ledwo co wygraliśmy bo śmiało mogło być 1:1... ja jednak chcę Keylora na bramkę.

2:0 po bramce Benzemy z główki i Ronaldo strzał.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Nic nie zbudował? człowieku :)

Połowa składu która jest w Realu została sprowadzona przez Mou

np. Varane (jeden z najlepiej zapowiadających się pomocników)

Teraz w Chelsea zrobił taki skład że puchar w LM jest już w jeden ręce chodz turniej się jeszcze nie zaczął

~czekam na hejty.

Opublikowano

Nic nie zbudował? człowieku :)

Połowa składu która jest w Realu została sprowadzona przez Mou

np. Varane (jeden z najlepiej zapowiadających się pomocników)

Teraz w Chelsea zrobił taki skład że puchar w LM jest już w jeden ręce chodz turniej się jeszcze nie zaczął

~czekam na hejty.

Fajnie wiedzieć że Varane jest pomocnikiem. :)

Tak jak zahaczenie Neymara przez Ramosa w pewnym klasyku... niby nic nie było jednak delikatny kontakt mógł wytrącić z równowagi. Z twojej kamery tego nie widać, ale w C+ było widać.

Co do meczu, wstyd to gra realu, naprawdę ledwo co wygraliśmy bo śmiało mogło być 1:1... ja jednak chcę Keylora na bramkę.

2:0 po bramce Benzemy z główki i Ronaldo strzał.

Tylko, że budowa Neymara pozostawia wiele do życzenia pewnie jak idzie w wietrzny dzień to ledwo co równowagę trzyma, a Cristiano wygrałby nie jeden pojedynek z obrońcą w BPL.

Mówimy na Neymara, a sami nie jesteśmy lepsi bo mamy Ronaldo i trzeba mieć jaja i umieć to przyznać.

Dokładnie, wstyd. Wystawić najlepszy skład na Beniaminka i wygrać tylko 2:0 w dodatku fartem.

Opublikowano

Az tak to Cie boli ze tylko 2:0 wygrali ? Jak to czytam to smiac mi sie chce, przypomniec Ci mecz 2-1 z celticem? 2-1 z ajaxem ? 

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Przepraszam iż lekko obrażę Real ale to co się tam wyprawia jest lekko dziwne. Wydają miliony na transfery na obsadzone pozycje, taki Di Maria który wnosił do klubu bardzo dużo zostaje sprzedany a kupują Jamesa za 80mln (przepłacony spokojnie o 30mln) i jaki to ma sens? Pokazał mecz z Atletico. Wydają miliony na bezsensowne transfery i z klubu robią się pojedyncze gwiazdy, które będą miały w tym sezonie słabe zgranie. A na dodatek teraz interesują się grubo Reusem, no rozumiem że jest on świetnym zawodnikiem, ale po co Realowi :O? Rozumiem iż mają duży hajs z marketingu itd. ale Uefa ich nie ukaże tak jak np. City czy PSG.

Opublikowano

Przepraszam iż lekko obrażę Real ale to co się tam wyprawia jest lekko dziwne. Wydają miliony na transfery na obsadzone pozycje, taki Di Maria który wnosił do klubu bardzo dużo zostaje sprzedany a kupują Jamesa za 80mln (przepłacony spokojnie o 30mln) i jaki to ma sens? Pokazał mecz z Atletico. Wydają miliony na bezsensowne transfery i z klubu robią się pojedyncze gwiazdy, które będą miały w tym sezonie słabe zgranie. A na dodatek teraz interesują się grubo Reusem, no rozumiem że jest on świetnym zawodnikiem, ale po co Realowi :O? Rozumiem iż mają duży hajs z marketingu itd. ale Uefa ich nie ukaże tak jak np. City czy PSG

Kto bogatemu zabroni? Z tego co czytałem (nie mogłem oglądać meczu ;x) to James był najlepszym zawodnikiem w Realu w tym meczu.. Wydają dużo kasy ale nie są idiotami ;) Ja Ancelottiemu ufam i wiem, że skoro takie transfery były to on ma pomysł na wykorzystanie ich

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Przepraszam iż lekko obrażę Real ale to co się tam wyprawia jest lekko dziwne. Wydają miliony na transfery na obsadzone pozycje, taki Di Maria który wnosił do klubu bardzo dużo zostaje sprzedany a kupują Jamesa za 80mln (przepłacony spokojnie o 30mln) i jaki to ma sens? Pokazał mecz z Atletico. Wydają miliony na bezsensowne transfery i z klubu robią się pojedyncze gwiazdy, które będą miały w tym sezonie słabe zgranie. A na dodatek teraz interesują się grubo Reusem, no rozumiem że jest on świetnym zawodnikiem, ale po co Realowi :O? Rozumiem iż mają duży hajs z marketingu itd. ale Uefa ich nie ukaże tak jak np. City czy PSG.

To nie klub sprzedał di Marię a di Maria odszedł z klubu... nie chciał grać to odchodzi i koniec tematu. Powtórka z rozrywki jak w poprzednim sezonie. GARETH BALE PRZEPŁACONY GARETH BALE PRZEPŁACONY... dajcie mu rozegrać sezon i potem możecie osądzać czy przepłacony prawda? Bo Bale dał puchar króla, ligę mistrzów co nie? :-) 

Poza tym słyszeliście ile się sprzedało koszulek JAMES w ciągu jednego dnia?... Nie rozumiesz polityki Realu i się dziwisz dlaczego UEFA ich nie ukaże, nie rozumiesz przepisu finansowego fair play. 

Kto bogatemu zabroni? Z tego co czytałem (nie mogłem oglądać meczu ;x) to James był najlepszym zawodnikiem w Realu w tym meczu.. Wydają dużo kasy ale nie są idiotami ;) Ja Ancelottiemu ufam i wiem, że skoro takie transfery były to on ma pomysł na wykorzystanie ich

Czy ja wiem czy był jakiś wyróżniający się zawodnik? Wszyscy zagrali źle, Benzema zagrał w miarę (z bramką.) O transferach raczej decyduje Perez ;p

Arbeloa może to jest kapitan bez opaski ale po wczorajszym meczu nazwałbym go emerytem, Rayu to co on gra to porażka ;p

Ramos też dużo błędów, więc można powiedzieć, że zawodnikiem meczu był Pepe bo czyścił wszystko za Ramosem.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

@Wilczek tu chodzi o mecz z Atleti xDD

Aaaa sorki, myślałem, że z Cordobą ;__;

No w meczu Atletico pierwszym zagraliśmy przyzwoicie (patrząc na parking w Atletico-autobus)... strzelił James bramkę z wielkim szczęściem a potem błędy w defensywie. Drugi mecz to kolejny kuriozalny błąd Ramosa i bramka Mario. James zagrał może najlepiej ale i tak słabo, bo albo bramkarz bronił albo przestrzelił ;_;

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

No wczoraj oglądałem 2 połowe (dzięki internecie ;x) i jedynie co pamiętam z meczu to błędy Ramosa, błąd Casillasa (na jego szczęście ten faul chyba na Pepe, wtedy co chciał wypiąstkować ale troche mu nie wyszło xD) Pamiętam jeszcze strzał Jamesa prosto w bramkarza, no i gol Ronaldo. Patrząc obiektywnie to słabo gralii gdyby przeciwnik miał więcej szczęścia to mogłoby się zakończyć podziałem punktów. 

Opublikowano

Po co kupowali Navasa skoro Casillas nadal jest podstawowym golkiperem...

Może to się zmienić przecież :P

Poza tym kto mu powiedział, że będzie podstawowym GK? Tak samo dlaczego Ter Stegen nie jest nr. 1?

@down

chyba, że tak ale i tak wątpię, że będzie nr. 1 ;p

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Może to się zmienić przecież :P

Poza tym kto mu powiedział, że będzie podstawowym GK? Tak samo dlaczego Ter Stegen nie jest nr. 1?

Bo jest kontuzjowany?

805491408806070489277.png

Opublikowano

To nie klub sprzedał di Marię a di Maria odszedł z klubu... nie chciał grać to odchodzi i koniec tematu. Powtórka z rozrywki jak w poprzednim sezonie. GARETH BALE PRZEPŁACONY GARETH BALE PRZEPŁACONY... dajcie mu rozegrać sezon i potem możecie osądzać czy przepłacony prawda? Bo Bale dał puchar króla, ligę mistrzów co nie? :-) 

Poza tym słyszeliście ile się sprzedało koszulek JAMES w ciągu jednego dnia?... Nie rozumiesz polityki Realu i się dziwisz dlaczego UEFA ich nie ukaże, nie rozumiesz przepisu finansowego fair play. 

Tak, tak polityka Realu - dawanie jednemu z najlepszych zawodników pensji 3mln euro to jest śmieszne ;) Zobaczymy w sezonie jak się sprawdzi Real bez Di Marii ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...